pirri

va och kollade lägenhet med pappa idag. tyvärr va den typ inredd från 1800-talet och ingen balkong och skulle kosta 5300 + el /månad. lite för mycket för mig även om vi skulle dela två eller tre stycken. synd.
men dagen blev bättre när jag var och såg fotboll. gute - dalhem som slutade 3-0 till gute som va ett rättvist resultat.
och sen har restan av kvällen varit jätte mysig. två filmer och god mat med trevligt sällskap. :)

imorgon drar jag helena sofie och linn till sthlm och kommer hem på måndagkväll. ska på IKEA och förmodligen i lite andra affärer :) shoppaholics som vi är!

tänker på dig..

ost, kex och vin

det behöver jag ikväll. ska försöka skrämma bort min förkyldning! och så kommer emmet min roomie hit! länge sen nu så det ska bli så kul!
har spenderat hela dagen hos helena, lunchade en köttfärspaj och sen delade jag linn och sofie på en ben & jerrys glass chocolate macadamian nuts tror jag den hette. så sjukt gott. förutom att linn grävde ur alla nötter.

och nu har jag äntligen fått upp bilderna från USA resan på FB. åh va jag önskar att jag va tillbaka där.


imorgon ska jag se till att vara frisk så jag kan ta mig till gymmet, följa med linn när hon ska klippa sig och sen åka ut till fårösund och hoppas att jag får grillat kött och potatisgratäng hos mamma. och så klart träffa therese, kristian och elvira.
spännd inför lördag, hoppas lägenheten är fin!
åker till sthlm på söndag- måndag förresten bara så där. och träffa underbara människor.

tänker på dig..

pannkakor

blev en riktig lyx frukost idag. kom till linn vid halv 10 och då ställde hon sig och stekte pannkakor till oss! så gott! men vi fick vispa grädden för hand och den blev verkligen aldrig färdig..men så som elvispen lät så.
sen va vi på stan med buffy och han prövade ut kostym. riktigt stilig blev han!
sen lunchade vi med josefin, eller vi fikade och dom åt. inte direkt hungrig efter den frukosten.
tog en lite tur på stan innan jag och linn la oss och powernapade på hennes soffa till pocahontas.
kom nyss hem och lagade pasta med broccoli och cremefraich. typ det ändå jag hade hemma.
så nu ska jag byta om och dra på träning på rävis. sofie hämtar mig om 20min.
fick skalet till min iphone idag med. så fin den blev. nu ska den bara komma igång. ringde tele2 och den skulle förhoppningsvis börja funka på fredag men det kunde ta några dagar. så kanske inte har någon telefon i helgen.

spinning imorgon kanske?
tänker på dig..

nygjort.

det hjälpte inte att ringa och tjata. han som jag ska till på sjukhuset är nere först då. skit.
har blivit lite sugen på att byta till en 2:a igen. nu när jag har roomies igen. snart blir vi tre här igen. men när jag börjar på ebbes så kommer jag inte va här så ofta. så jag kan ju bara sova på soffan när jag kommer. fast det gör jag redan. så har mailat med någon tommy från bogegatan och hoppas att det ska gå vägen!
vill egentligen måla om här med. nu när jag ändå bara är ledig.
fast jag vill inte vara kvar här på gråbo. längre.
har möblerat om idag. blev faktiskt bättre än innan. trodde inte det skulle gå men det gjorde de.




undrar hur många det är som kommer slå huvudet i min lampa och kommer vilja slänga den..

stoffe ringde precis och min älskade iphone hade kommit till bungehallen idag och han skulle till stan ikväll så jag ska hämta honom på olearys ikväll och få den då med!
innan ska jag på bodypump med mamma 17.20-18.20, hem och laga mat till oss blir lax i ugnen och sen iväg på vår egen träning den också på träningscentret 21-22 och med ännu mer stryka.

fikade hos vår sjukling idag. så mysigt! började prata om alla bus vi gjorde när vi va yngre. som att smyga ut på nätterna och dricka HB och bli as kalas. eller?

tänker på dig..

if you´r a bird. im a bird.

kunde inte sova inatt. orkar inte ha det så igen. alla mardrömmar. nästan så jag ringde mamma.
så imorse trodde jag att min mobil va på eftersom den satt i laddaren men nej eftersom den är mongo så inte. linn och sofie ringer så fort jag fått på den och är nästa oroliga. så åkte dit och åt scones som sofie bakat imorse. såg solsidan och the notebook. måste va en av världens bästa filmer och sorgligaste. kom en liten tår. sen va klockan helt plötsligt 3 och jag åkte hem och bytte om och drog till gymmet en timme. slängde ihop en sallad av det som fanns i kylen och nu kommer sofie snart och hämtar mig för träning på rävis.
kanske blir en tur förbi vår sjukling helena på vägen hem också.

tänker på dig..
it all comes back to you

bakis söndag.

va ute och åt middag med pappa och lisen igår på etage. riktigt gott med riktig mat. gick hem förbi och drack kaffe med baileys som jag hade med mig i min fickplunta :)
sen gick vi till black sheep arms och lyssnade på några gubbar som lirade irländskmusik. inte min typ av ställe med det va ganska mysigt ändå av flera saker. halv 12 smet jag från dom och gick til hp för att möta sandra och emelie och vi dansade tills klockan blev 2, gick till öster och delade där en taxi med emelie hem.
mina byxor gick sönder också. skit byxor.
den jävels som väckte mig inatt med att knacka på min dörr först 10 över 4 och sen 20 över igen. och när jag kolla ut va det ingen där. kunde inte sova mer sen. så låg på soffan och såg på en massa skit tills 11 idag då jag tog en dusch och gick till södervärnshallen och kollade endre med linn, sofie, sebastian, emelie och jenny. matchen slutade 5-5 efter förlängning. sen fikade vi hemma hos linn och sen va jag och linn och såg på ett starkt visbyroma som vann med 4-3.
hamnade sen på linns soffa och har kollat wallander. kom nyss hem och nu äter jag popcorn. min middag. lunchen va en korv på hockeyn och frukosten en cola och några ballerina.

imorgon får jag ta tag i livet igen. gymmet och sen fotbollsträning på rävis kl.18.

tänker på dig..
fick höra något annat konstigt idag med. gillar inte det alls.

fotboll i kylan

kom nyss hem från slite. varit och sett dalhems herrar mot fg86. sjukt kallt va det. men jag och mamma fick värma oss en stund hos yvonne på en kopp kaffe! så nu skulle jag gymma när jag kom till stan men då stänger gymmet 14.00 på lördagar! va fan är det för tid?! så jag åkte förbi linn på frasses och vi funderar på att spontan dra till sthlm imorgon nu när linn är ledig sön, mån, tis och ons. och jag är ju alltid ledig ett tag till.
båten går 8.05 imorgon bitti isf. hem 20.05 eller så stannar vi tills måndag eller längre tycker jag.

ikväll blir det middag med pappa och lisen ute på någon restaurang och sen några glas vin hemma förmodligen. lite sugen på hp ikväll med, pistoff spelar. blir nog så om jag känner mig själv rätt.

tänker på dig..

VD = bäst!

fast jag är en fattiglapp utan jobb så har jag beställt en iphone idag! tyckte jag va värd den nu efter allt skit.
och köpt skärmskydd och skal på tradera för 108kr totlat så den håller längre! gärna 24mån eftersom abbonemanget sträcker sig så långt.
annars har jag gymmat, fått bilen städad, lunchat med mamma, fikat med pappa, och varit och tränat i slite. gud va skönt det va med en matta utan snö! vill bara att det ska bli vår nu!

låg i sängen och kollade på VD tills 4 imorse. blev inte trött och kunde inte sluta se! 10avsnitt blev det. sen va dom slut. fick se det sista idag eftersom det inte kom ut förens idag. sjukt spännande och bra! vill ännu mer ha en egen vampyr nu.


blir nog att jag åker till slite imorgon igen och kollar fotboll. dalhems herrar spelar träningsmatch kl.12. dom andra tjejerna jobbar så har ändå inget för mig. ska hälsa på vår sjukling helena också som opererade bort halsmandlarna igår. och ringa och tjata på sjukhuset så jag kan få en tid snabbare. ringer jag tillräckligt många gånger så tröttnar dom väl på mig och ger mig en tid.

tänker på dig..

ute på landet

nyklippt, fikat med farmor och pappa och lisen, gosat med elvira, lagat mat till mamma och tommy, ny duschad och nyrakade ben och är så nära att köpa en iphone!
finns så man kan slå ihop sitt mobila bredband med sitt mobil abonnemang för 169 eller 229kr i månaden istället för 189kr för bredband + 249kr för mobilen=438kr
och fattiglapp som jag är så hade det ju varit bra. och få iphonen för 1kr!
ska ringa och kolla det direkt imorgon bitti.
sen ska jag på gymmet, städa bilen hos pappa, träffa therese och elvira, luncha med mamma, laga mat hemma imorgon med innan jag ska på träning i slite på konstgräset halv 6.
nu ska jag kolla på en massa avsnitt av VD, ny säsong börjar på fredag.

tänker på dig..

exclusive pink rattmuff.

så mysig frukost imorse med tjejerna.
men varför ska man alltid prata om och tro att man vet så mycket om andra människor när man egentligen inte ha en aning om hur det ligger til egentligenl..? men det fyller upp många av våra samtal. att man egentligen orkar bry sig. men det är ju lite intressant också. tänk om andra pratar som om en själv utan att veta något egentligen? förmodligen en massa skit.
besiktigade bilen idag och den gick igenom utan någon anmärkning! killarna där gillade min rattmuff med och undrade vad den kosta. sen hämtade jag upp sofie och hon såg på moulin rouge och tradera-nördade medans jag rensade ur min garderob. känns ändå skönt att slänga en massa som bara ligger där. och så får man plats för nytt! :) ska lägga ut en del på tradera med. sarawesterberg heter jag där.
sen va vi på träning på rävis ikväll. jag fick vara med på knäkontrollen och sen sprang jag och gjorde utfall resten av träningen mednas alla andra spelade. och på slutet kunde jag va med de andra igen och springa lite längre max löpningar. så här försäsong ska vara. helt slut i kroppen nu efter gymmet måndags och tisdags, träningscentret igår och träningen ikväll. eller det kallas väl träningsvärk.
ska ta en sväng förbi gymmet imorgon bitti med innan jag ska bege mig mot fårösund för att klippa mig kl.11 och sen träffa pappa, mamma therese och lilla elvira och sen tyckte mamma att jag skulle laga mat hemma så det blir spaghetti och köttfärssås.

måste försöka komma i säng nu. har inte somnat innan 01 någon natt hittills.

tänker på dig..

träningscentret

fan vilken skön träning vi hade ikväll! jobbigt med välbehövligt för kroppen! så skönt att komma hem och duscha, äta och sen bara lagga sig i soffan och känna sig så nöjd.
för vad har jag och sofie annars gjort idag?
gått två promenader, ätit frukost och lunch, sett på när sofie städat och rensat ur sin garderob, tittat på the holiday och lagt upp annonser på tradera. alltså typ bara pillat navel hela dagen. blir så rastlös nu när träningen är så sent. 21-22. men imorgon är det träning vanlig tid 18-19.30 på rävis och jag ska va med på knäkontrollen och löpningen som det förmodligen kommer bli.
läste på inbjudningen till evanemanget till VÅREkonomhelgen idag med som så lägligt passar med min träff i växjö! ska bli så kul! kanske har fått med mig sofie också! hoppas hoppas!
vill att tiden ska gå lite fortare nu.

besiktiga bilen imorgon vid 11. men först frukost hos helena med alla tjejer! och sen får vi se vad dagen bjuder på.

tänker på dig..

14feb.

alla hjärtans dag. hatar den här dagen. brukade tycka om den förut. när jag hade någon att dela den med. älskar att köpa presenter men inte nu.
hade hellre varit kvar i USA några veckor till och skämmt bort mig själv istället.
har iaf varit på gymmet med sofie idag och städat här hemma. så nu ska jag ut på en löptur innan solen går ner.
ikväll ska jag till eric som fyller 20år och äta smörgåstårta! och så klart titta förbi fotbollsträningen på rävis innan. fattar inte att jag inte kommer spela fotboll på ett år typ. saknar det redan så jävla mycket.

älskar mina underbara vänner och min mami och papi!
tänker på dig..

heja sverige!

tack petter för en sjukt bra fest igår! sverige temat gjorde verkligen det och att de va så många roliga och trevliga människor där!

så dagen har inte varit rolig. vaknade och ville skjuta mig själv. men har fått i mig en halv paj och en avslagen cola så nu är det bättre. promenaden i det fina vintervädret gjorde det bättre också när jag va och såg handboll med linn och sofie.
sen har jag vilat på min soffa hela kvällen. sett solsidan som måste vara världens roligaste serie! :) suttit här och skrattat för mig själv.
imorgon ska jag ta tag i mitt liv igen och städa efter förfesten igår, gymma eller ta en löptur ute och sen ska jag till eric som fyller 20år imorgon och äta smörgåstårta!





födelsedagsbarnet

fulla och glada tjejer!

tänker på dig..

gotland-sthlm-köpenhamn-washington-orlando-miami-key west-bahamas nassau-bahamas cococay-miami beach-chicago-sthlm-gotland på 2veckor

resan till USA va helt underbar. som att komma till paradiset! på riktigt. och så kul att bara få vara med hela familjen!

resan började med att vi åkte från gotland den 9feb 17.05 med flyget till arlanda, kom med fel buss så fick gå sista biten till vårt hotell. gick upp 7 och åt vår sista svenska frukost och begav oss mot arlanda igen för att flyga mot köpenhamn kl.10.05. biljett systemet va trasigt så jag fick inga boardingcards så vi fick ett handskrivet.
framme där 2timmar senare fick vi skriva ut mitt boardingcard till washington och flyget dit tog 9timmar. eller eftersom vi flög bakåt i tiden så gick det bara 3-4 timmar mot amerikansk tid. där missa vi vårt flyg till orlando och fick sova på sheraton hotell och flög till orlando dagen efter kl.10.

när vi kom fram spanade vi in vår pool på hotellet och la oss en stund i solen innan vi gick och åt. dagen efter spenderade vi på universal studios, jag och buffy åkte alla bergodalbanor! sån adrenalinkick!
4e dagen skulle vi egentligen hyra bil och köra till miami men vi insåg att det skulle bli svårt så vi hoppade på en buss dit som tog 4timmar.
checkade hotellet och omgivningen på south beach och solade hela dagen efter innan vi skulle på kryssningen. och vi brände oss lite grann och på konstiga ställen, insidan av låren och i pannan.

på kryssningen va all mat gratis så vi åt en hel del och drack en hel del drinkar, eftersom jag bara drog mitt hytt kort som va kopplat till mammas bankomatkort så kände jag mig som en bortskämmd unge på sthlms veckan.
första stoppet var på key west, andra på bahamas och huvudstaden nassau och den tredje på bahamas coco cay som verkligen va en riktig paradis ö. vit sand, palmer, grön/blått vatten, så klart strålande sol och 30grader i luften och 25grader i vattnet.
i nassau skulle vi åka på en turist tur runt i stan i en limmo(!) men vi hann bara komma till paradise island och tillbaka innan limmon började koka och vi fick gå från en mack en bit från båten. inte alla som har gjort det :) och jag dansade på en bar samma kväll efter som man fick gratis shot då.

kom till maimis hamn kl.7.00 fredag den 4feb och vi åkte till vårat nya hotell på north beach, newport beachside som låg 25meter från stranden. shoppade på kvällen i bayside. solade så klart hela dagarna på stranden. upp kl. 8 och stekte fram tills 3 då solen gick bakom vårat höghus till hotell. shoppade också på värsta rikemans ställeten annan kväll, bara gucci, prada, armani, chanell, louis vitton m.fl. jag köpte bara ett par true religion jeans där för 202dollar (=ca1300kr) medans josefin handlade för 6000kr! men vi lär ju inte direkt åka dit igen.
vi va även i en annan mall som heter aventuramall med 240olika affärer där jag också köpte en hel del.

näst sista kvällen försökte vi leta upp en tattuerings studio men vi va i den fina delen så alla tittade konstigt och sa att vi fick åka till south beach som tog 30min med taxi. så sista kvällen tattuerade jag mig på MIAMI INK!!
nej skulle ha gjort det mend et blev på ett närmare ställe som hette dogtown. där sa tattueraren att jag var pink(rosa). jag som faktiskt är riktigt brun nu!
började resan hem natten mellan tisdag/onsdag kl.2 amerikansk tid gick vi upp, planet gick 6 och vi kom till chicago kl. 9 och då va vi ytterligare i timme längre från sverige så 7timmars skillnad. 16.45 gick det planet till sverige och vi kom fram kl.8 svensk tid. tog oss från arlanda till bromma och väntade där till 13 då vårat plan gick hem till visby.


satt bakom linda bengtzing på planet och sen överraskade mina tjejer mig på flygplatsen hemma!
orkar inte räkna ut hur många timmar vi va vakna men minst 1,5 dyng innan vi kom hem. så nu är det svårt att ställa om kroppen till svensk tid, vaknade 10 igår morse och då är klockan bara 4 i USA.
men kommer förhoppningsvis in i det snart igen.


har inte ens nämnt hälften av allt vi gjort och sett men iaf en liten summering av mina två veckor i det stora landet USA!



miami south beach

key west

finsittning på båten

nassau bahamas

coco cay bahamas

north beach miami

min nya tattuering!

ikväll ska jag och de flesta här hemma på petters 30års fest på hp. temat är heja sverige så jag har fått låna buffys zlatan tröja!
parteeyy! :)

tänker på dig..

hemma i snö-stormen

fan va kallt det va här hemma! ville verkligen inte åka hem. försökte övertala mamma när vi gick på flyget i miami att vi fortfarande kunde vända men nej. jag kunde gärna ha stannat med snyggingen på vår strand fram tills april då jag börjar jobba. btw så såg han såg ut som cristiano ronaldo! :D
ögongodis! lite lik iaf tycker jag.
blev överraskad på flyget här i visby av helena och linn som kidnappade mig för en fika på stan med sofie också. sen har vi sladdat runt frasses, myst hemma på min soffa med thai thai, pringles och jordnötsringar! och såklart fick alla sina fina presenter(som jag smart som jag är också kan låna sen)
ska skriva om vår underbara resa i paradiset imorgon orkar inte hålla mig vaken längre nu. har varit vaken i 2dygn snart.
imorgon ska jag försöka ta mig till fårösund för att träffa min prins nils, pappa och farmor och så klart mamma-therese, pappa-kristian och lilla elvira! har några presenter med mig också! :)

satt bakom Linda Bengtzing på planet förresten.
:)


tänker på dig..

kryssning i karibien

andra dagen pa var kryssning i karibien. och allt ar helt underbart! solen skiner, vattnet ar bla/gront och vi dricker goda drinkar! innan har vi hunnt med att vara pa miami beach, i washington och pa key west.
nu ar vi nastan framme pa bahamas. ska till coco island imorgon och sen tillbaka till miami beach resten av resan! vill inte aka hem! funderar pa att stanna har. traffa en tjej igar som varit pa semester och sen stannat tre ar i en bar. skulle funka for mig! :)
saknar mina tjejer dar hemma bara. <3


tanker pa dig..