You only live once

De säger att man ska ta chansen när man får den. Och de är när man inte får den chansen som de känns extra jobbigt. Men och andra sidan när man får chansen känns de underbart.
Fick så fina sms av mina bästa idag, och de får mig att tänka, ta vara på livet och klaga inte på de du har. de finns många som har de värre än du.
Som mitt motto: You only live once. Så ja ska göra allt de ja vill och de som känns rätt nu. Som min pappa sagt till mig en gång, när du blir gammal ska du hellre ångra de du gjort än de du inte gjorde. För då gjorde du något iaf.

Tänker på dig..


handen

inatt drömde att ja högg av mig handen och bara lindade lite papper runt den för att ja inte ville visa någon annan att ja gjort de. men då kom någon, minns inte vem de va och hitta min avhuggna hand och ja blev avslöjad. och ont gjorde de. så när ja vakna va ja tvungen att se om handen va kvar. och de är den, hel och fin.
och idag har snön kommit, lite glad är ja för de så den kan få ligga nu tills jul och nyår sen kan de bli sommar igen. så ja har invigt min vinterjacka idag. ikväll ska vi på julmarknad på slottet, kan en julmarknad bli bättre än på ett slott?

tänker på dig..

Sista november, imorgon.

Vill att de ska bli 1dec, sen 8dec, sen 18dec, sen 24dec, sen 28dec, sen 31dec, sen 9feb och vad ska jag längta till efter det?


Swedish house mafia

Ni är kungar, nu kan jag dö lycklig. Tack swedish house mafia ja älskar er.


nightmare

att du aldrig kan försvinna från min hjärna, fast ja inte tänker på dig alls så drömmer jag mardrömmar om dig ännu och de är tre år sen den riktigt mardrömmen tog slut. och jag är så glad för det idag då allt äntligen tog slut och har ingen aning om ja tagit mig till om ja inte kommit därifrån. det ända som va bra med allt de va att ja har blivit en helt annan människa efteråt, säger inte att man borde gå igenom det för vissa har de redan från början i sig men ja hade de inte men nu har ja de och kommer aldrig mer låta någon behandla mig så som du gjorde. men ja är också rädd för att ramla tillbaka, att vara svag och känna mig liten. minst av alla och helt värdelös. inte kunna göra vad man vill, träffa vem man vill eller se ut som man vill. ryser bara av att tänka på det och i drömmarna känns allt så verkligt. som att ja va med dig igen och inte vet hur ja kom tillbaka och va fast igen. och ja känner riktigt ångesten och rädslan som kommer över mig att ja är där igen och inte kan ta mig därifrån. igen. 
ja funderar ibland på att skirva en bok om hur de åren va, för att berätta för andra så de inte hamnar i samma fälla. eller iaf varna dom. vill inte ens att min värsta fiende ska va med o samma sak. de ska ja göra en dag, men inte idag. första ska ja klara skolan. 
 
tänker på dig..

On our way

Till Sthlm och SWEDISH HOUSE MAFIA imorgon! Och de kommer bli en episk kväll! Med alla som ja tycker om allra mest. ♥


hatar väldigt mycket nu.

jag är så jävla förbannad. tror aldrig ja varit med om sämre lärare som inte förstår när HELA klassen säger att vi inte förstår så säger hon bara: vadå de är ju hur tydligt som va jag vill ha fram. nej de tycker vi inte eva. och ingen förklaring utan hon går bara vidare. hur i helvete ska vi då kunna lära oss?!

Götebooorg!!!

Ikväll är han min.


Tack mamma

Älskar dig.


Det här är vad ja behöver

Nån att hålla i handen


Måndag.

Vissa dagar saknar ja mitt gamla hemma. Men när ja tänker efter vet ja inte om ja kunde haft de bättre nu med världens bästa klass som kommer vara mina vänner resten av livet. MEM ♥

Tänker på dig..


pappa <3

pappa jag älskar dig. du är den bästa pappa man kan ha. finns inga ord som kan beskriva hur mycket du betyder för mig. du är bäst helt enkelt.

tänker på dig..

8/11-12

Tenta nr.2 på två veckor imorgon. Har för mig att treorna sa att hösten i 2:an va lugn och man gjorde typ inget. Bull-shit pluggar jämt tycker ja!! Men de är ju det ja är här för.
Imorgon händer de. Tänker inte berätta nu men imorgon så får ni se.

Tänker på dig..