2010 blir 2011

framme hos emma efter hennes bästa vägbeskrivning. hitta direkt. om inte sophie ger oss en lika bra sen kan det bli svårt. :) så nu har vi druckit kaffe och ätit riskakor med keso. lagt kycklingen i marinad och ska blanda ihop såserna vi ska ha med oss ikväll. blir en fetaost röra såå gott!
så nu ska vi väl börja göra oss klara. kan ju ta ett tag ändå. fast nu har jag bara med mig en klänning så det blir inget svårt val. har ju beställt den tills just ikväll.
ska bli så kul med er alla tjejer ikväll! men saknar dig så klart. och mina tjejer.

hoppas 2011 blir bättre.
fast sommaren har varit helt underbar, jobbet, festerna och mina änglar. och så klart vår turkiet resa som alltid kommer finnas fast målad på oss. <3
har bestämmt mig för ebbes nästa år med. börjar 15april fram till oktober. ska fixa så den ena ängeln också kan få jobba hos oss. du kommer älska det!


tänker på dig..
snart försvinner du för ett tag.

27dagar kvar

och imorgon bitti åker vi till sthlm! jag josse och emma för att fira nyår hos sophies kompis anna. så vi ska bo hos min kompis emma i solna. har inte varit där förut så det ska bli spännande att hitta dit med en hel a4 vägbeskrivningen jag har skrivit ihop! :)
ikväll har jag träffat mina änglar eftersom vi inte ses på tre dagar nu igen. och sen åkte jag hem och åt maten som blev över sen igår med emma. och sen har vi alla tre försökt packa i varsin väska vad vi ska ha med oss. svårt. antingen är det en för liten väska eller för mycket packning. :)
och så har jag fixat mina naglar helt själv!


bli så jävla irriterad på vissa människor. hur dom bara kan lura eller snarare ljuga en annan människa rakt upp i ansiktet när den människan ändå har frågat. blir så jävla förbannad och ledsen för din skull. vet precis hur du känner.

tänker på dig..

28dagar kvar

hade en super bra födelsedag igår, fick fin frukost av min favorit sofie och sen jobbade jag till 5. åkte på träning och sen bjöd mamma på middag, kyckling curry och ris min favorit! :)
har fått många fina presenter också, extern hårddisk, klänning från new york och en massa andra fina kläder från mina underbara vänner! <3
idag har jag gymmat imorse innan jag åt frukost med pappa på färjan. sen åkte jag mot stan för jobb igen. åkte hem och hämtade upp emmet, josse, natta och charlie för att handla allt inför vår middag. släppte av dom hemma så jag kunde hämta linn och sofie också. sen åt vi jätte god mat- kyckling och potatisgratäng och drack lite vin och gjorde "tjockis" bilder :) sen såg vi på tomten är far till alla barnen. hur rolig film som helst.
Saara Saara! som fulla tomten skriker är nästan det bästa! :)









nu har vi även bokat och bestämmt oss för en nyår i sthlm. jag josse och emmet åker fredag morgon. och kommer hem söndag eftermiddag lagom tills jag ska ha mitt kalas.
FAN VA KUL VI SKA HA TJEJER! :D

tänker på dig..

31dagar och jag fyller år!

hela 21år. men tror inte jag blivit så mycket smartare tyvärr. efter den lilla incidenten igår kväll/natt.
förlåt emma roomie!
men vi hade kul ändå. eller? :)
visby strand med 1000 andra människor i lördags. och hp igår. mycket folk ute verkligen. och många drinkar och shots. urspårningssöndag. ?
och så klart tequila fast med apelsin istället. ville inte riktigt äta upp min citron som blivit grön/lurvig.
så idag har jag verkligen bara velat skjuta mig själv. har verkligen aldrig mått så här dåligt på mina 21år. men nu är det bättre. ligger halv död på min soffa med josse, chips och dipp. och så klart har vi sett på eclipse :)

en bild säger mer än tusen ord.

tänker på dig..
förlåt men kan inte hjälpa det.

32dagar kvar

och vi kör ikväll igen! va på visby strand igår, riktigt kul! förutom vårat deep talk. but it´s a true story.
så nu sitter jag och josse hemma och ska göra oss klara för kvällen. kanske kolla kameran sen igår. allltid spännande :)
skål på er alla! :)

tänker på dig..

34dagar kvar och julafton idag!

fattar fortfarande inte att det är julafton idag. skit väder är det också. snöstorm. kul när jag ska köra 6mil till fårösund efter jobbet. hoppas det hinner lugna av lite men tror inte det tyvärr. ska först till mamma och se kalle och hans vänner, öppna våra julklappar där och sen ner till pappa för lite mys med glögg och godis resten av kvällen. hoppas therese och kristian kommer och hälsar på också.

vill önska alla mina underbara vänner och läsare en bra julafton med många fina presenter, god mat och bra tid med nära och kära! <3

tänker på dig..

dan före dan

och jag sitter hemma i min tomma lägenhet helt själv. första gången under mitt snart 21åriga liv.
tråkigt att inte få vara med och klä granen fast vi inte ens tycker det är kul egentligen, inte få smyga med att slå in julklapparna och sen lägga dom under granen så man kan få en titt på dom innan imorgon, inte få mysa med hela familjen i soffan med en julfilm och lite julgodis, och inte få någon julgodnattpuss.
men tiderna förändras. christoffer är i thailand, jag är i stan och jobbar imorgon 10-13 och pappa jobbar också.

kanske skulle baka lite papparkakor, har ju faktiskt köpt deg. så kan jag ta med mig det imorgon och sen bjuda på det på mitt födesledagskalas.

tänker på dig..
önskar mig mer än något annat att du va min julklapp och låg under min gran imorgon bitti när jag vaknar.

35dagar

fick jobba över igår med till 6. skönt ändå så det blir lite pengar till USA.
linn ringde innan dom gick på planet till NewYork igår, deras plan gick till och med en timme tidigare. skönt för dom och tur att det inte blev inställt nu när det är sånt snö kaos i europa.
josse kom förbi jobbet igår och hämtade min nyckel och åkte hem till mig tills jag jobabt klart. sen köpte jag med min thaithai och vi åkte och hyrde twilight, new moon och eclipse och hade maraton till kl.3 inatt.
älskar filmerna och nu har jag dom i en hel vecka och kommer väl se dom så där 5gånger till minst! :)

måste dra till jobbet nu börjar 1 men måste leta parkeringsplast också. stänger ikväll 19.15.
knät känns faktiskt lite bättre idag. har kunnat gymma idag med.

tänker på dig..

37dagar

åt frukost hos sofie vid 9 och peppade henne inför jobbet. sen fick jag gå en sväng på stan innan jag började jobbet själv vid 11. fan va mycket fint dom har fått in på H&M nu, och vi ska inte prata om deras REA!! OMG tur att jag inte hade kortet med mig imorse. skulle sluta vid 15 men johanna undrade om jag kunde vara kvar en stund till, och jag kom därifårn kl.18. så det va bara hem och slänga ner fotbollskläderna i väskan och bli upphämtad av amanda för träning i slite. gick bra tills det knäckte till i knät. så har lite ont nu och det är lite svullet. men "tur" att jag jobbar och inte kan spela annandagscupen ändå. så nu blir det ännu mer hårdkörning på gymmet!
ska dit imorgon efter att jag ätit frukost hos sofie. och sen på spinning med innan jobbet. perfekt med 12.15-13 pass så hinner jag lagom tills jag börjar.

shit kan inte fatta att det bara är TVÅ dagar till julafton! och bara SEX dagar till jag fyller år :)

tänker på dig..

från partyhattar till new york

nu åker du snart. en av charlies änglar. hoppas du får det underbart! vet att du kommer få det underbart.
vill inte att den andra ängeln ska va ledsen. då blir jag ju också ledsen. men det ordnar sig. det gör det alltid.


kommer lite bilder från i lördags med.
sofie and me <3

jossan och johanna

amanda och olivia

micka, hilda och amanda i det vinnande laget i Alias.

tänker på dig..
och jag tycker om att göra det.

38dagar

älskar mitt underbara dalhem. hade verkligen jätte trevligt i lördags. obligatoriskt med partyhatten på! :) så snygga vi va i dem! fast va bara jag som vågade ha på min hela kvällen.
så har man väl mått som man förtjänat. men det gick bra att jobba ändå. det va lugnare.
så idag är jag ledig och ska till linn och äta frukost och sen städa och tvätta.
måste krama en massa på linn för hon åker till new york imorgon bitti!
köp många fina födelsedags presenter till mig :)

tänker på dig..
du är så mysig.

40dagar

shit va folk det har varit på jobbet idag. men det är så roligt! paratat så mycket att jag nästan tappat rösen förut.
så nu ska jag jobba imorgon med, 11-15 sen blir det raka vägen hem och byta om innan jag ska till amanda på "glöggmys" med laget innan vi ska på sunes runt 19 och äta middag med herrlaget.
va på stan och köpte allt inför morgondagen och vissa saker är obligatoriska. kan ge en lite ledtråd, strut. :)

kul att min nya tv redan har gått sönder, hann bara knäppa på den igår och skulle byta till HDMI 1 men då slutade dosan att fungera så jag fick av tv:n och nu går den inte att sätta på igen. och nej batteriet är inte slut i dosan. går inte ens att starta tv:n på knappen på tv:n. 2999kr på skit. tack elgiganten.

tänker på dig..

41dagar

fan va jag tycker om mitt nya jobb på guldfynd! chefen sa till och med att jag va duktig :)
har sålt, hjälpt och servat kunder och plockat upp varor på mina 4timmar!
ska jobba imorgon med nu fast jag inte skulle det från början. 10.30-15 eller 16.
va ju så duktig att jag gick till jobbet fast mamma sa att det skulle bli storm. och jag sa tänkte: nej det hinner det inte bli innan jag ska gå hem. men det blev det verkligen. så jag gick in till sofie på cubus och fick låna några kronor så jag kunde ta bussen hem. som förövrigt var 20min sen. hamna bredvid en pratglad kvinna, ovanligt här på gotland men vi prata om vädret vad annars.
sen tog jag min raggarbil till linn och smakade en av hennes muffins innan va åkte till p18 för lite badminton och sen va vi ju tvugna att sladda lite innan vi åkte hem och låg på deras soffa och såg fotboll och lyxfällan.
ska försöka gå och lägga mig innan 12 så jag hinner sova lite innan jag ska upp igen först till gymmet och sen på frukost hos linn innan jobbet.
sen hoppas jag på att vi ska gå på hockey imorgon kväll. har inte varit och sett på en enda match i år. fy på mig.

tänker på dig..
mer än vad du tror.

86

hade varit så skönt att bara åka härifrån nu.
hoppas du får det underbart.
linn åker om 6dagar.
julafton om 9dagar.
jag fyller år om 13dagar.
nyår om 16dagar.
vi åker om 42dagar. låt det gå fort bara.
och att jag får jobba. klarar inte det här längre.

Will you tell me once again
How we're gonna be just friends
If you're for real and not pretend
Then I guess you can hang with me

And if you do me right
I'm gonna do right by you
And if you keep it tight
I'm gonna confide in you
I know what's on your mind
there will be time for that too
if you hang with me
hang with me

Just don't fall
recklessly, headlessly in love with me
Cause its gonna be
All heartbreak
blissfully painful and insanity
if we agree
you can hang with me.


tänker på dig..
och saknar dig.
trodde inte det skulle känns så här.


42 dagar kvar

sitter o soffan hemma och känner lukten av emmas goda matlagning! hade gärna ätit, eller du kan ju få spara lite till sen :)
gick till sofie och åt frukost i morse och sen va vi på gymmet. åkte sen i halkan till follingbo för att leverera salami till sofies farmor och farbror och där blev vi bjudna på fika, 2 koppar kaffe och typ 10 olika sorters kakor. när vi typ ätit fem var så säger farmor: ät nu ni har ju knappt tagit några! så vi fick snällt ta varsin till innan vi rullade ut därifrån. bra lunch.
sen mötte jag linn på stan och nu ska vi snart hämta johan och sen köpa med oss pastavagnen blev sjukt sugen på det nu. va ju länge sen sist :) och sen åka på träning i västerhejde.
fick en vänförfrågan på FB förut, och det va killen från friskis. kul att han måste ha kollat på mitt kort vad jag hette. fast känner mig inte speciellt utvald eftersom han hade 1050 andra vänner.

tänker på dig..

43dagar

ville verkligen inte gå upp ur sängen imorse. så trött. men tog en promenad förbi affären och köpte med mig frukost, hämtade upp sofie och gick till linn. kaffe, färska macka och ägg blev det. så nu sitter jag hemma och väntar på att yit killarna ska komma och installera vår nya tv-box. såg iaf bilen köra förbi mig nyss så hoppas dom kommer snart för sen ska jag ner på stan en sväng och träffa sophie :) så kul att träffa dig i lördags, så länge sen.
va och lyssnade på lucian i domkyrkan igår. lyckades så klart hamna bakom en pelare. men fick ett kort på tessan efter. sen gick jag och sofie en lång promenad i kylan så våra ben va helt iskalla.

och tack tobbe för mobilen jag fick, både nyare och bättre än den jag lånat hittills!

nu är det bara 43dagar tills vi åker till USA! :D
nedräkningen har börjat!




tänker på dig..

It´s funny because it´s true.

hade en helvetes söndag igår, bakis som fan. farligt med lakritsshot och en massa andra shots.
va på träning ändå fast jag bara ville spy på alla. kom hem och powernapade lite innan sofie kom förbi. sen åkte jag till linn och såg beck och somande faktiskt inte på soffan som jag annars brukar.
hade sjukt kul i lördags med roomie. hamnade först på förfest hos tobbe sen hos camillas (gay)klasskompis och sen va vi på hamnplan. och vi gick faktiskt hem. true story.

idag va jag och sofie på gymmet tidigt, värt när det va en massa byggjobbare där. sen åkte jag till linn och vi har sett på film, aladdin. vet inte vad jag ska hitta på ikväll. kanske gå och se luciorna i domkyrkan. isf borde jag typ åka och köa nu.

tänker på dig..

JustTheWayYouAre

kan inte sluta lyssna på den låten. den är helt underbar. ♥
vaknade av mitt alarm kl.8 imorse, städade, åt frukost med mamma och tommy, städade lite till, pluggade, åt lunch med mamma och tommy(smörgåstårta), pluggade igen och nu ska jag och träna på gymmet och sen vänta på att emma ska komma hem och förhoppningsvis orkar dricka lite med mig ikväll så att vi kan gå ut. är värd det nu efter dagen. tycker jag iaf.

tänker på dig..
cause you are amasing. just the way you are.

LillaJulafton

hemma hos linn och johan ikväll med julmat, paketöppning och många skratt :)
ÄLSKAR VERKLIGEN ER MINA TJEJER! ni är bäst. vet inte hur jag hade klarat mig utan er.
och så jobbade jag ju första dagen på guldfynd idag. jätte roligt och har lärt mig en massa nytt om guld, ringar och rån.
längtar till torsdag då jag jobbar igen.
imorgon måste jag plugga hela dagen. ska lämna in den sista delen av arbetet på söndag.
ska träffa mamma och tommy också. funderar på att bjuda hit dom på frukost faktiskt. och lillbuffy åker till thailand imorgon och ska vara borta i tre veckor. vilket betyder att vi får klara oss utan honom på julafton. men jobbar ju ändå halva dagen.
träffade therese igår med när jag och linn levererade salamin. magen är så stor och fin nu! :)
eftersom jag vet att du läser det här så kan jag avslöja att jag redan köpt något till den lilla! :D

tänker på dig..
önskar att du va här hos mig. igen.

HatarÄlskar

fan vilken hat/kärlek jag har till mitt plugg. tycker det är skit kul och intressant när jag kommer igång. med det är bara det att ta tag i mig själv och göra det. finns ju saker som är roligare.
ska åka till norra ön senare med linn och lämna ut all salami. träffa buff innan han åker till thailand och gymma med honom. träffa mamma therese och sen äta hos min mamma. och kolla på skolarbetet. och nu ska jag hämta mina saker hos cricken, och sen åka förbi amanda och planera inför lagmiddagen lördag den 18e med ledare och herrlaget.
och imorgon börjar jag jobba!
hoppas du blir bra i foten snabbt lilla sofiepropp. skit sjukhus.

tänker på dig..

LivetSomEnLyckligFilm

Tänk om livet kunde va som en lycklig film.
Med det perfekta jobbet.
Den perfekta familjen.
Det perfekta huset med det bästa läget.
Den perfekta bilen.
De perfekta vännerna med sina perfekta män och barn.
Den perfekta pojkvännen som så klart sårar dig
men som sen gör allt för att få tillbaka dig
och allt slutar sen lyckligt.
Men livet är allt annat en en lycklig film.


Tänker på dig..
all the time.

7december2010

har varit på stan och köpt de sista julisarna idag. sen va jag och roomie runt i alla affärer och kollade present till mig för jag fyller ju faktiskt år snart :)
och nu ska jag iväg på träning i slite. så sugen! :)
längtar tills på fredag!

har gjort samma personlighetstest som linn och mitt resultat blev:

Din personlighetstyp:

Tystlåtna, vänliga och samvetsgranna. Pålitliga. Sätter oftast andras behov framför sina egna. Stabila och praktiskt lagda. Värdesätter trygghet och traditioner. Välutvecklat sinne för form och funktion. Uppmärksamma på detaljer i det sociala samspelet. Extremt lyhörda för andras känslor. Vill vara till nytta för andra.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Inredningsdesigners, designers, sjuksköterskor, administratörer, operativa chefer, sekreterare, förskole- och dagispersonal, socialarbetare, personalvetare, juristassistenter, präster, kontorsansvariga, affärsinnehavare, ekonomibiträden, hemmafruar/hemmamän, trädgårdsmästare, kuratorer, familjerådgivare, hälsovårdspersonal, bibliotekarier, medicintekniker.


AndNoOneUnderstandsYou

kände det här på mig.
att allt va för bra för att var sant.
och det va det. verkligen.
dumt av mig att tro något annat.

För jag blir så Dum av dig
Säg bara till när var hur
Visst det är väl dumt av mig
Men jag blir som blind, jag blir som stum
Jag borde nog lugna mig Dom kommer döma mig Du lär väl lämna snart och här står jag kvar För jag blir så dum av dig
Jag blir så dum av dig

tänker på dig..

FyraDagarKvar

har varit på stan idag med helena och linn och köpt en till julklapp iaf. och så blev det en fika på ringduvan.
åt mat hos linn, spaghetti med "becon" och tomatsås och knäckis med aromat. nu ska jag snart iväg till gymmet med sofie ska bli så skönt. riktigt träningssugen. måste hålla kroppen i trim nu innan vi åker till miami. mindre än två månader kvar. och bara 4dagar tills jag börjar jobba! och ska ha lilla julafton hos linn och johan. med julmat, julisar och tomten är far till alla barnen. :)

tänker på dig..

PepparkakshusTävling

för tredje året i rad så va det pepparkakshusbak igår kväll/natt. vi tjejer gjorde ett slott, typ som alladdins palats och killarna gjorde fåröfärjan. och skit domaren lasse sa att killarna vann. va ju inte ens ett hus. men vårat va snyggast ändå! vi hade väl bakat klart husen runt 12 inatt och sen fortsatte natten med vin och tjatter. så kul att therese och magen va med :) och att ylva kom så klart. vid 5 blev vi utslängda av "skräppo" och gick en sväng förbi pappa, jag ylva, kristian och pappa. men då insåg vi att vi nog borde gå hem någon gång med så jag och ylva kom hem till mamma kvart över 6. mamma kom upp men bara skrattade åt oss och sa till oss att gå och lägga oss. vaknade halv 12 och hann varken städa bilen, träffa therese eller farmor. tog en dusch sen va det söndags stek innan vi åkte och hämtade veronica och christoffer och vi körde dom till flyget. tråkigt att vi inte han ses mer men ni kommer ju igen om tre veckor. så nu har jag nyss kommit hem från finalerna och vi vann med 4-0 :) hittade spår av buffy och hjalmar i kylen, 5cheese burgare från donken.






kom på att jag inte visat mina fina lussebullar ännu :)

tänker på dig..

han heter lucifer

http://www.youtube.com/watch?v=WingeUBYGEs&list=QL&playnext=2

inte en fredag som alla andra

har nyss ätit "fin" fredags mat, nudlar. och nu sitter jag och kollar på vänner och väntar på att idol ska börja och att jossan och linn ska komma hit. har köpt en massa frukt till oss som vi ska göra fruktsallad på. eftersom vi inte ska äta så mycket onyttigt längre. vi åt cornflakes kakor hos linn till frukost. bra där.
har varit på gymmet också. har lite träningsvärk i armarna faktiskt. skönt.
imorgon ska jag upp ganska tidigt och åka mot fårösund. ska på julbord med mamma, tommy, jossan och kristian på gåsemora på fårö. lika bra att inte äta någon frukost innan så man orkar mer julmat.
sen ska jag till pappa med therese och krisitan och ha baka pepparkakshus. och så klart är det tävling tjejerna mot killarna. och vi vet ju redan vilka som kommer vinna. :)

tänker på dig..
så mysigt att ha dig här. du är fin.

2dec

vaknade av ljudet av min tv, filmen mitt super ex stod fortfarande på och körde samma låt om och om igen. somnade ju så klart med den på. as usual.
sofie kom hit halv tio så åt vi frukost och kollade på slumdog millionar, sjukt hemsk film. nästan så vi fällde en tår på slutet. sen kom linn (som vi egentligen skulle möta) och vi gick allihopa bort mot frasses. när vi kommer dit så följer vi med in och blir erbjudna extra jobb. av linns chef. och så klart säger vi ja och hon börjar fråga ut oss om vad vi gör osv. så kanske steka hamburgare.
nu ska jag iväg till gymmet har ju inte varit där på flera dagar nu. och ska nog träffa mamma en stund sen hon va på något möte i stan. och ikväll återstår att se.

tänker på dig..

så tråkigt!

alla jobbar idag utom jag. är iaf fint väder ute så jag får väl gå ut och gå tills vi ska på träning i kväll. gick en promenad med sofie imorse och drack varm oboy med grädde idag med  :)
ville ju åka pulka idag, men kanske blir imorgon istället.

är så glad att jag kunde spela på träningen igår! visar att all träning och tid har gett resultat. fick inte ens lite ont. har jag inte idag heller. ska spela ikväll också! :)
men benen ville inte riktigt som jag ville och det gör mig så arg och frustrerad. men har inte spelat sen i slutet av augusti.långa 3mån. hade hela tejp rullen runt mitt ben igår men det funkar iaf.

tänker på dig..