1dag kvar

knappt! typ bara en halv. så här dax amerikansk tid är vi framme i USA imorgon! kan fortafande inte fatta det. va uppe och packade till kl.02 inatt så hoppas allt är med nu.
idag har jag varit på gymmet kl.8, frukost hos sofie med linn och helena kl.9 sen åkte linn och helena till jobbet vid halv 12 då gick jag och sofie till ica maxi och handlade lite färdgodis till mig :)
sen gick vi hem till sofie igen och hämtad min bil och har nyss ätit majskolvar, pasta och köttbullar. känner på mig att det inte kommer bli så mycket "bra" mat nu i två veckor.
och så har vi sett på studio 54 och tagit en välbehövlig powernap!
så nu ska jag kolla igenom packningen igen innan vi ska till linn på frasses innan jag ska vara vid flyget vid halv 6.
får se om jag har tid att skrivanågon blogg från det stora landet långt borta men kommer sakna mina tjejer SÅ MYCKET!!





antar att det är den här blicken ni har nu när jag åker..

tänker på dig..

2dagar kvar

ligger hemma på linns soffa och vi skulla ha plugg dag. men vi vet nog båda två att det inte kommer bli så.
så vi ska se på någon bra film som vi laddat hem istället. lika bra att passa på nu för jag åker till sthlm med flyget imorgon kväll kl.18.05 och då jobbar linn.
och sofie kommer hem ikväll så vi ska träfas hela dagen! är faktiskt mer än en vecka sen vi sågs sist.
skulle på JODA och äta middag med jossan, helena och linn igår men det gick inte så bra för det va stängt. åkte till etage istället men dom stängde köket 5min efter att vi kom. så vi prövade bistro och det va öppet!
jag åt club sandwich, linn åt pizzan sara i fara och helena och jossan åt carbonara. tog lite tid men det va sjukt gott! och vi rullade hem. såg tv på min soffan. helt sjukt program om svensk porr.
och jag skämmde ut mig på bistro också. skulle gå på toa och hör inte tanten som skriker DET ÄR UPPTAGET! så jag öppnar och ser en man där inne. vänder och går tillbaka. och när tant sällskapet sen går förbi oss så skrattar dom alla tre åt mig! + mitt sällskap.
men jag kan bjuda på den :)
plus att när vi skulle betala så lespade vår servitör och fram: önskas det något mer?
alla 4 stirrar på varandra och hör inte ett ord av va han säger. så efter några tyska sekunder säger helena: ursäkta en gång till och vänder örat mot honom. :)

tänker på dig..

3dagar kvar

hemma igen. sov nästan hela vägen. först på bussen sen på båten. hörde inte ens när do ropa i högtalarna att det va 30min kvar. så vaknar upp och ser att det är tomt brevid mig. men som tur är så står alla ännu vid utgången så jag behövde inet skämma ut mig med att sova kvar.
och när jag kommer av så står det någon och väntar på mig! har alltid önskat det när jag kommit hem med båten. och där står hon min linnsan!
försökte summera dagarna i växjö samtidig som jag körde bil som jag ju inte gjort på 5dagar. så vi bestämmde att jag skulle hämta henne efter jobbet vid 2. så innan det ska jag tvätta som jag gjort nu sen 7! träffa natta och få min post. fika med mathilda och se om hon kanske har lust att ta min post när jag är i USA. träna på gymmet. försöka hinna träffa johanna och candy som åker hem idag.
sen ska jag mysa med mina tjejer resten utav dagen! och middag på JODA ikväll med linn, helena, emelie och micka.
saknar dig soffipropp! du måste komma hem imorgonkväll!

tänker på dig..

4dagar kvar

sliten idag. men vi hade super kul igår! födelsedagsfest, sivans och sen efterfest.
nu sitter vi här med varsin data. eller josse försöker plugga också men finns annat som är mer intressant som när dom spelar one med swedish house maffia på tv:n.
snart ska jag sätta mig på bussen ner till oskarshamn. och sen tre timmar på båten med innan jag är hemma. linn ska hämta mig då. saknar er.
blev nästan lite ledsen när jag prata med alla igår.
det är inte förens man är ifrån varandra som man inser hur mycket man älskar varandra.

tänker på dig..

gårdagens outfit, nya kjolen.

hos johanna och linda.

josse nya vimmelfotografen!

efterfest hos oss så klart!

5dagar kvar

och nu kör vi igen! va ju först hos nadja sen jocke och en stund hos oss innan vi gick till stallet. där bjöds det på live musik av halvnakna män och kanske lite för mycket alkohol för min del. sen hade vi som vanligt efterfest hos oss fram till imorse någon gång. sista kortet på kameran togs 02.45 men vi höll nog igång till 5snåret innan alla gick hem.
brunch på sivans vid 11 så vi är fortfarande mätta! lånat bok till linnsan på biblioteket och sen har vi iphone nördat lite och legat i sängen bara. hoppa in i duschen nu medans josse redan har börjat fixa sig och sen till johanna på 26års fest kl.6 och of course sivans senare! :)

åker hem imorgon. blandade känslor för det.
men jag saknar mina tjejer.

tänker på dig..


lite bilder från gårdagen/natten :)








6dagar kvar

jag och josse är lika sociala som vanligt med varsin data och nu till och med på varsin sida av rummet.
jossies

och mina.

gick in till centrum imorse för josse skulle klippa sig. och shoppoholic som jag är så va jag ju tvugen att gå och kolla på gina tricot och h&m divided under tiden. och hittade en kjol och ett linne för 179kr efter 10% avdrag för medlems dagen idag på h&m med.
bolaget, åhlens och willys på vägen hem också. så vi har gått minst 8km idag!
när vi kom hem så fixa vi lunch - pommes och bea. och nu försöker vi både plugga någon timme innan vi ska börja med en tequila(!) middag- tacos med carro som kommer hit efter sitt jobb. sen inflyttningsfest hos nadja och sen vidare till jocke innan stallet ikväll som till och med hade något band som spelade.
jag kan inte annat än älska campus.

tänker på dig..

7dagar kvar

och jag klarade av skoldagen idag med. vi va bara jag och helena idag med. och två olika lärare föreläste för oss. skit bra tyckte vi iaf. kan man fråga och vara mer delaktig hela tiden.
så nu har jag en massa plugg framför mig ändå fram tills i maj. två olika "kurser" nu en marknadsföring och en idrotts ekonomi. riktigt spännande allra helst marknadsföringen.
lite bakis idag ändå fast jag drack resorb imorse. skulle väl ha gjort det när jag gick och la mig med men så blev det inte. men ska inte klaga.
hade en helt underbar kväll som vanligt på campus med alla trevliga både nya och gamla människor. och så klart hamnade vi på sivans efter 12 slaget. :)

nu ska jag och josse bort till sophie på fika och sen blir det nog film mys resten av kvällen! :)

tänker på dig..

campus!

vi va bara 2 st på lektionen idag, jag och en 35-40 årig tjej + våra två lärare så allt gick galant! och så fick vi hur mycket feedback som helst så det känns så jävla skönt!
så nu ska jag bara fylla på mitt arbete med min nya ide: att bli assisterande tränare för B-laget. så kan jag se det från spelarnas synvinkel eftersom jag faktiskt spelat med dom själv någon match. och så har ju aldrig deras tränare (som är kille) spelat damfotboll. :)
så nu taggar jag och josse med kaffe inför en helkväll på campus. bestämmt kläder också så detär bara att sminka om mig snart. sen kommer anna, alex och emma runt 5 så ska vi äta maten som josse redan gjort klart!
paartyy! :D
och visst är världen liten, nadja sprang förbi oss förut när vi hade rast i polis/idrottshuset. hann knappt prata men ska ju dit på fredag på inflyttningsfest.

tänker på dig..

8dagar kvar

och jag är i växjö! ska snart iväg till skolan och ha muntlig redovisning som jag hatar. men det ska nog gå bra. ska skriva lite stöd ord nu. men vet ju egentligen vad jag ska säga. att dalhem är en underbar förening med super bra medlemmar.
sen ikväll när jag slutar 16.30 ska jag josse och anna äta lite mat innan det blir "pingvinträff" med ost, kex och vin hos oss och sen kommer det mer folk på vanlig förfest ala josse :) säkert mellan fest, sivans och sen efterfest. och sen upp till skolan imorgon igen kl.9.00 imorgon .jippi. men resorb är min räddning!

tänker på dig..

9dagar kvar

nu är det inte långt kvar. och så kommer tiden gå fort i växjö när man har fullt upp med en massa saker hela tiden skola, festa, skola, festa. :D
båten går 17.05 och innan det ska jag städa här hemma, ta upp väskan och packa, fika med natta, handla present till josefin, byta mina hörlurar, tvätta hos linn och se på solsidan samtidigtsom sofie ska ta med! sen kör linn mig till båten.
måste ringa morten idag med och berätta det. att det inte blir något spel den här säsongen, att mitt främre korsband är av och att det blir operation snart efter USA resan.
bli inte mer sjuk nu! jag orkar inte vara på sjukhuset så mycket. skulle ju bli ändrig på det de här året sa vi ju!

tänker på dig..

fuck.

trodde inte 2011 kunde bli värre än 2010 men det har det redan blivit.
hejdå fotboll. hej mer rehab.
så glad att ni finns här L&S.

tänker på dig..

10dagar kvar

fortfarande sjuk. men äter och dricker typ bara c-vitamin.
ska försöka komma ur soffan och ta en dusch innan jag ska till cubus med linn och sofie och sen till naprapaten kl.13.
hoppas dom kan säga något nu. vill ju bara spela fotboll! ska det va så svårt?!
måste försöka sno en tvätt tid idag med. eller imorgon innan båten. går inte förens 17.05.
ta upp "hunden" med så jag kan packa inför växjö resan. kollade på missjlife.blogg.se på alla bilder och hoppas vi kommer ha minst lika kul när jag kommer. och att jag ska bli frisk!
ska köpa resorb idag med. min räddning mot baksmällan. :D
och kolla vad jag behöver köpa för böcker till marknadsföringskursen.

tänker på dig..

11dagar kvar

och jag är sjuk. ont i halsen och är så trött i kroppen. lite kan vara träningsvärk sen igår.
ska skriva klart arbetet nu och skicka det till mamma. har ännu inte fått något svar så vad ska jag annars göra.
se handboll sen halv 2 ändå tänkte jag. får hålla mig på avstånd från dom andra så jag inte smittar.
ska verkligen bara trycka i mig c-vitamin idag! har inte tid att va sjuk nu.

tänker på dig..

12dagar kvar

va och såg hockey med linn och nastacha igår och mer än 1000 andra. ingen fin lir direkt men dom vann med 3-2 efter en riktigt spännande sista minut.
sen åkte jag och linn införbi maxi och köpte lite godis och la oss sen på min soffa och kollade på da vinci koden. igen somnade sist när jag och josse försökte se den.
idag ska jag prova på träning på träningscentret, öppet hus idag mellan 12-14 på de olika passen. 20min på varje så jag tänkte först gå på bodypump sen core och kanske bodycombat. och kanske en tur i gymmet med.
vill gå och se IBK senare. måste bara få med mig någon. kanske sofie känner sig pigg nog idag?
sen borde jag väl sammanställa skolarbetet idag med. får väl sitta med det ikväll. och imorgon.
ska och se på handboll då med.

tänker på dig..

.

det finns allt för många svin och idioter på den här ön. no need to say moore.

tänker på dig..

13dagar kvar

åh vill bara åka nu. bort från att vara arbetslös. bort från att vara ensam. bort från att ha ont. bort från allt dåligt. men vill inte vara borta från mina underbara vänner. kan jag inte bara få ta med er i väskan? ska ju knappt få träffa er på tre veckor. åker iaf till växjö på tisdag. där är det alltid roligt! bokade allt igår. 600kr fattigare men josse hämtar mig i oskarshamn så jag slipper ha bilen med mig.
hade fått ett anslag på skolmailen om att vi ska ha muntlig redovisning på onsdag. jag som verkligen HATAR det. men dom kunde fan inte svara på mina 6mail om varför jag inte fått tillbaka dom 2 sista uppgifterna.
ska bli spännande med den nya kursen, idrottsekonomi och marknadsföring. vet knappt vad det är.

fick flera timmar med therese igår. jag köpte minne till min och mammas kameror och therese stor handlade mat på willys, nya lakan snygga lakan och en nalle puh handduk till den lilla som ska komma nu om 2veckor och 5dagar!
jag och josefin ute och gick i en timme igår kväll också. och sen åkte jag och natta till emma och tobbe och blev bjudna på choklad tårta och kaffe. :)

forever mine
forever yours
forever ours.
SJ-P sex and the city


hur kan man sakna något så mycket som man inte ens hade.
och antagligen inte kommer att få.
tänker på dig..

14dagar kvar

och det nästan brann i linns mikro förut. eller blixtrade iaf. man ska inte glömma att ta bort allt folie till på locket det vet vi nu. men det va det roligaste idag.
innan det va jag och kollade in helenas och patriks lägenhet, drack kaffe och monterade ihop en hylla. vi gjorde en skit snygg "banderoll" också som vi satte upp.

efter den lilla mikro incidenten blev det mat, hemgjort thai thai by sara and linn - kyckling, ris och jordnötssås som tyvärr va sjukt salt och torr så vi höll på att törsta ihjäl på träningen. som gick bra tills dom sista 15min då jag så klart drog till knät igen. så jag har fått spelförbud av morten innomhus. tur att vi åker annars hade jag inte klarat det. och så börjar vi ute snart. ska bli så kul med utomhus igen! vill bara att knät håller. kanske kan hitta ett nytt i USA?!
ska träffa mamma therese imorgon då hon ska till stan. och så måste jag gå förbi guldfynd och se hur det ligger till med allt. och så borde jag försöka sammanställa det sista av uppgiften till skolan om dom bara kunde svara någongång. och ringa några andra samtal om jobb.

har ju klippt ny frisyr också! tänkte att det kunde vara starten på det nya året och det nya livet. har fått några bilder på det. blev en page! försöker vänja mig. men tror det kommer bli bra.






tänker på dig..
fick höra från dig idag.

17dagar kvar

idag har jag varit duktig. började ju mitt nya liv idag! (igen) men den här gången ska jag verkligen. beach 2011 + usa resan nu om typ två veckor så det är bara att ligga i nu!
åt frukost med josse, åkte till fårösund och drack kaffe hos farmor och träffade pappa, åkte hem till mamma och gosade med min prins och la över alla bilder på min hårddisk, hämtade mamma på jobbet halv 5 och åkte till gymmet och körde mest ben(knän), handlade på vägen hem och lagade mat till mig och mamma blev köttfärssås och spaghetti. och nu ska jag försöka hitta en bra bild på någon ny frisyr som jag ska klippa imorgon. och så klart umgås med mamma. kanske kolla lite i brochyrerna om vår resa! :)

imorgon ska jag träffa mamma therese hela dagen innan jag ska klippa mig kvart över 4, äta middag med pappa kl.5 och sen åka på träning i slite kl.7.

tänker på dig..

18dagar kvar

bra kväll igår. först hemma hos mig med josse, emma, natta, helena och linda och vi sjöng sing star :) sen åkte vi till andre, visby romas hockey tränare och satt där tills vi gick till munken för att dansa! bra musik igår faktiskt. men flest 40+. åkte hem med josse och natta och så klart har vi sovit på soffan med tv:n på.
nu har vi nyss ätit frukost, och jag ska köra till träningen snart. 13-14.30 i västerhejde.

för att inte nämna några namn så va någon sjukt full igår! men de va kul! :D

(har inget med bilden att göra)

party hatten på! :)

tänker på dig..

pluggeliplugg

fan va vi har varit duktigt idag jag och natta!
pluggat i flera timmar nu!
och jag är klar med det som jag fått feedback på.
så nu är det bara två inlämningar som jag väntar på.
hoppas dom kan svara snart så jag kan bli klar.
är faktiskt bara 8dagar tills inlämnings datumet.
va på spinning innan också så skönt!
så ikväll ska vi laga mat tillsammans jag natta och emma.
pasta med en nattas goda sås :)
sen kommer josse och några fler hit.
måste tagga till nu vi är helt sega av allt plugg!


tänker på dig..

19dagar kvar

hade myskväll med mina tjejer igår. ost, kex och lite vin. och så klart filmerna: snygg, sexig och singel och the proposal. samtidigt som jag sprang fram och tillbaka i den där jävla tvättstugan. skit maskiner. blev fel på 2 av fyra maskiner jag använde. 10E blinkar det på skärmen och det är tio cm vatten kvar i maskinerna så allt är genom blött. försökte till och med att bara centrifugera det men då blinka det 06E istället. kvart i 1 hade jag iaf fått det rent och nästan torrt. lite hänger fortfarande inne hos mig.
ska plocka ner alla julsakerna nu innan jag ska på spinning kl.10.15. sen ska jag och natta plugga hela dagen! och ikväll ska vi ut. blir antagligen lite förfest här. vill ju sjunga sins star! :)

linnsan och sofiepropp



hmm.. :D

tänker på dig..

20dagar kvar

åh vad jag vill att dom här dagarna ska gå fort! åker till växjö också om 11dagar för introduktion på marknadsföring delen. och redovisning av den förra organisation och ledning. men svårt att få det färdigt när mina lärare fortfarande inte skickat tillbaka feedback på dom sista uppgifterna! nu börjar jag faktiskt bli irriterad. ska ju vara klart om 9dagar. har en framsida och dom 3 första uppgifterna iaf.
när jag ich linn kom hem från fårösund och snöovädret släppte jag av henne på frasses där dom skulle ha personalfest. och jag åkte hem till josse som fortfarande låg helt död på min soffa. sen kom natta, emma och alex också och vi kollade på film och åt chips. ganska lagom faktiskt fast jag inte ens va bakis igår. säger bara resorb! :)

idag ska jag roa mig med att tvätta! har inge rena strumpor kvar så jag måste!! sen ska jag på spinning kl.12, fotbollsträning 14-16 och sen hem och plugga med natta.
och ikväll blir det mys med mina änglar.

tänker på dig..

21dagar kvar

måste ha blivit något fel i mina beräkningar. bara 21dagar tills jag är i USA! :D

va ute med alla underbara igår. blev förfest hos emmas tobbe och sen ner ett stort gäng till surfers. typ det enda som va öppet. men det va väl kul ändå. inget ställe jag skulle gå till annars.
nu har jag nyss vaknat, inte så bakis som jag trodde och kokat ägg till frukost. ska snart hoppa in i duschen och sen bege mig mot fårösund med linn och sofie för att kolla på jockes minne. fotbolls cup för herrar.
ska bli bjudna på middag hos mamma med innan vi åker tillbaka.
och jag ska få träffa chritsoffer också!

tänker på dig..

23dagar kvar

idag har jag jobbat. inte direkt kul men lite skönt att göra något ändå när alla andra jobbar. så nu ska jag och josse göra oss i ordning så vi kan åka med linn bort till emmas tobbe på förfest. det är ju ändå lill-lördag och trettondagsafton. :) inte super taggad men ska försöka mig på tequila idag igen fast med citron den här gången.

vred knät igår igen. så nu måste jag verkligen få det här uppkollat. har fått en tid hos någon arne på hansa hälsan den 17e så hoppas dom kan hitta vad som är fel. orkar inte det här längre.

biljetterna är nu hämtade! :)

tänker på dig..

24dagar kvar

åkte med josse till stenkyrka igår kväll. för att vi ska pusha varandra till att plugga. för vi måste faktiskt nu! sen kom vi på den ultimata idén: att åka till kinnerstugan och åka pulka! som belöning när vi pluggat klart. så nu har vi nyss kommit upp ur soffan och ska äta frukost. har varit ute och sett på solförmörkelse också. kolla bilder på josses blogg. http://missjlife.blogg.se
finns även en massa bilder från vår tur i sthlm där.
ikväll är det äntligen fotbolls träning med! känns som en evighet sen. en hel vecka.
har lite tränings värk sen gymmet igår. känns iaf att det ger något då:)

tänker på dig..

25dagar kvar

helt sjuk kväll igår! blondies have more fun. tror inte jag har skrattat så mycket på länge som jag gjorde igår. först åt vi middag oxfile med pommes och bea med jeanette och henric sen hamnade jag och emma på förfest i hornstull hos en tjej sofie som knappt emma heller kände. runt 2 drog vi till stureplan och dansade fram tills kl.5 imorse. nattmat på mc donald innan vi tog en taxi hem. sommnade 6 och gick upp igen kl.8. höll på att missa pendeln till nynäshamn men hann precis. så sov där en stund och sen på båten som en liten köttbulle.
och nu sitter jag hemma i soffan lagom sliten och kollar på alla bilder. hade "stora" släkten här på fika nyss. snart kommer sofie och linn också! :)
hade en helt underbar nyår med, middag på odenplan med en massa trevliga människor och frågesport. va i observatorielunden och såg på raketer vid 12 slaget sen gick vi tillbaka anna igen. och vi kom hem runt 5 tror jag. men mådde inte alls dåligt igår. men tyvärr idag.
fick åka båten hem själv idag eftersom josse och emma åkte till sophie i täby igår kväll och så ville dom spendera dagen med henne och jacob. får väl se om dom dyker upp här inatt.










tjocka släkten har nyss åkt, bjöd dem på födelsedags fika, tårta med ahlgrens bilar :) så nu väntar jag på att sofie och linn ska komma hit och äta upp den sista biten! :)
och nu va man "mellan två jobb" igen. fan va tråkigt. får väl flytta in på gymmet igen. måste ju komma i form nu när vi snart åker.
nyårslöftet, äta mindre och bättre och träna mer.

tänker på dig..