vilken dag

tvättade kl.7, besiktigade bilen 9.40, gruppat 11-19 och imellan den har vi även lämnat nycklarna till stålhagen och hämtat nycklarna till snickaregatan. så jag och emelie har kört dit allt förutom sängen nu. den får vi bära ner nästa vecka efter att vi varit i arvika i helgen. och när vi körde ner ena delan av soffan förut så gick vi ner utan att stänga ytterdörren, åkte och gruppade 3timmar till innan vi kom hem och fick se att dörren stod vidöppen. tur att grannarna här är så snälla! så man kan söga att vi är ganska trötta. har verkligen bara pluggat den här veckan och pausat med lite fotbollsträning. men nu har jag ont i knär också. satt på knäna i typ 10min igår och nu har jag skit ont och har som en liten boll i knät. allt som kändes så bra. kan ju bara inte ha blivit något med det på den korta tiden som jag satt på knäna?!
ont i huvudet har jag med nu. har iaf packat för helgen och ska färga håret själv nu för första gången. och sen måste jag läsa lite affärsredovisning till...
tänker på dig..

im back

det va en helt underbar vistelse på gotland. va nog bara för att du va med. du fick träffa min familj och mina närmaste vänner. och dom har godkänt dig. hade egentligen inte spelat någon roll vad dom sagt. för jag älskar dig.
bodde iaf på hotell1 när vi kom i onsdags, skönaste sängen jag någonsin sovit i tror jag. hotellfrukost på morgonen, lunch på joda, gick runt hela visby och va kulturella och shoppade, åkte till mamma på middag och sov kvar där. i fredags va vi förbi pappa och hämtade bilen vi skulle köra grejer i och hälsade på farmor, packade in alla saker i bilen, åkte båten över igen med mamma och tommy, väl framme i hultan så blir vi stoppade av polisen och tommy får blåsa och dom tror att vi är i följe med den andra röda stora skåpblen som inte va laglig eller nåt sånt. så det va lugnt och vi åkte till milano och åt pizza. såg film hos emelie och sov sen borta i stålhagen. åt frukost för andra gången på några dagar på hotell men nu på hulingen där en gubbe som jobbar där börjar prata om gotland och borgen som är ett uteställe där han jobbat på 70-talet. släpade sen in alla mina möbler hos emelie eftesom jag inte fått nyckeln till den nya. lämnade jake vid tåget och sen åkte vi hem och pluggade. när vi inte orkade längre så gjorde vi oss iordning för fest hos johanna. sjöng singstar till 12 hemma och sen satt vi hos johanna och pratade till kl.3. roligt att jag och emelie nästan är som ett gift par nu. eller vi har iaf varit med varandra mycket och lyssnar till och med på samma gamla sjuka/snuskiga musik. men det kommer ändå bli tråkigt att bo själv igen. måste plugga nu innan det är fotbollsträning. har en hel del att göra. igen.
tänker på dig..

fan va jag älskar fotboll

va med på hela träningen ikväll. och knät känns bra. känns som jag kommer va spel klar till serie premiären om inget oväntat inträffar. måste bara skynda långsamt. och mitt dalhem kommer hit på träningsmatch mot oss ändå!
kan man inte bara spola förbi ett par timmar nu, typ tills imorgon kväll kl.17.30 när jag åker ner mot kalmar. så slipper jag redovisa för hela klassen. försöker intala mig själv nu att det kommer gå bra. det kommer gå bra. det kommer gå bra.
tänker på dig..

gotland

jag och hjärtat åker till gotland imorgon. ska bli så kul. och att alla ska få träffa honom nu efter allt tjat. och jag har en överraskning. så nu är det bara pappa som krånglar med att han inte orkar va här från fredag till söndag kväll eftersom det tydligen inte går någon båt på lördag längre.. och jag tänker inte åka fram och tillbaka 4gånger. punkt.
tänker på dig..

finally!

så kom snön. så idag måste vi bara åka pulka!
och det va här i rutchkanan som jag och emelie blev som barn igen.
tänker på dig..

kalmar

har haft en dag med min sambo emelie i kalmar idag. shoppat lite, fikat lite, gått på bio och såg new year's, ätit på bistro bar där setvitrisen lite kaxigt frågade efter leg för att sen dissa oss med repliken: "eller ni kanske har glömt dom hemma?!". men maten va god. och kaffet med baileys.
när vi väl kommit hem (kl.12) efter att ha kört i all snö som kommit så va vi bara tvugna att leka av oss lite så vi klädde på oss och tog varsin påse och åkte i rutchkanan utanför, gjorde snöänglar och kastade snöboll. man blir ju som ett barn igen fast det gör mer ont nu att flyga över gupp och landa på svanskotan. tyvärr.
fick pussa på min jake idag också. det behövde jag.
btw va med om något av de roligaste i hultan på länge igår, förutom när jag gick i sömnen och la mina pyamas byxor på emelies säng och ställde hennes data på toalettgolvet som nog kommer bli det roligaste det här året, gick till hulingen för att ta en öl med några från klassen. följer med emelie ut som ska ta en cigg och där står en asfull kille och sparkar på dörren så vakten brottar ner honom på oss så vi hoppar undan. när vakten skrikit lite på honom så går han in igen och den här fulla killen kollar på oss och säger: "är ni lika yltiga som alla andra eller?! jävla ytliga fittor är ni!" och som tur va sa vi inget tillbaka utan gick in och skrattade bara åt den idioten. och berättade det för alla andra. lokalbefolkningen..
tänker på dig..

my new life?

och jag klarade organisationstentan!!! tredje gången gillt kanske? nu hoppas jag bara att jag klara musiktentan och att vi inte behöver komplettera så mycket på fältarbetet. ska redovisa det på onsdag. i helklass..
har iaf plockat ur alla mina saker, det som fanns kvar efter inbrottet, och städat ur i stålhagen. så skönt att lämna det jälva stället nu. kommer inte sakna det ett dugg. kanske bara att det va där du och jag pussades första gången. på min balkong. där dom sen skulle förstöra allt. krossad ruta, krossade minnen och vad alla saker egentligen betydde. men jag överlever. för att jag har er. mina underbara vänner.
har börjat dröma mardrömmar hela nätterna igen. men nu är det inte samma som förut. nu är det om inbrott, om och om igen att dom tar sig in på min balkong. samma dröm som jag hade några månader innan mitt inbrott. hoppas verkligen inte att jag drömmer drömmar som kommer bli sanna. för jag har också drömt att du lämnar mig för någon annan. och det är jag nästan mest rädd för.
tänker på dig..

Djävuls veckan över

Två tentor och fältarbete. Men nu är tentorna skrivna och arbetet inlämnat. Så jävla skönt! Men känner mig nästan lite rastlös nu när det inte är någon skola. Men tränar iaf mån, tis, tors och sön. Hade löpning och styrka idag. Riktigt skönt men så himla tråkigt att jag får så ont i vaden. Tur att min sambo Emelie har en massagekudde som gör ont men nytta ändå! Flyttade in de mesta av mina saker här i onsdags och ska till stålis och hämta det sista imorgon. Tur att vi roar varandra nu när våra män inte är här. Men det spårade ganska bra igår, 1liter vin var minst direkt ur dunken! :)
Så min djävuls vecka fick ett bra slut, fick mysa med och pussa på min underbara pojkvän, dricka hembryggt vin och prata ända till kl.4 imorse med min nya sambo!

Tänker på dig..


2012

mitt år började bra, eller iaf första dagen. åkte båten upp till nynäshamn. körde bilen upp till emma. låg på soffan hela dagen och kollade film. fick kyckling gryta lagad till mig av underbara emma. den 2:a körde jag till huddinge sjukhus för att kolla upp knät och allt verkar bra! läkaren sa att det bara va att köra på med fotbollen och känna efter. jag som är så dålig på det bara. sen körde jag fyra timmar ner till kalmar och min jake.
det va den 3:e kl.10.12 som det roliga tog slut. vaktmästaren från hultsfredsbostäder hade pratat in ett medelande så jag ringde upp honom och några jävla idioter har gjort inbrott i min lägenhet och tagit allt. verkligen allt. tv, data, playstation, spel, smycken, klockor, extra bilnycklar, sladdar till iphonen, ipoden och kameran. och säkert mer som jag inte han kolla när jag kom dit. fattade inte att de va sant förens jag va där och fick se det krossade fönstret och allt som va trasigt och utslängt. började till och med storgråta. jävla stålhagen. så jag vågar inte bo där mer nu tills jag får min nya lägenhet så är hos jake så länge. och kommer förmodligen bo hos emelie och matilda med när jag ska till skolan.
fått ringa tusen samtal till alla olika försäkringar, polisen och bilverkstäder. så hoppas det händer något med det här. fan va obehagligt det känns. tycker ändå det är konstigt att de gjorde sig besväret att klättra upp på min balkong på andra våningen för att ta sig in. och för att sen gå ut genom ytterdörren. men de fick ju förmodligen det de ville ha.
tur att jag har dig min älskling. vet inte vad jag skulle ha gjort annars.
tänker på dig..

Charlies angels


Vilken nyår

Började med tre rätters och spel med Linn, Sofie, Micka, Amanda, Ida och Marion. Låg i skuffen(!) påväg bort till Förfesten hos Jacob. Gick ner och såg raketer vid domkyrkan. Drack gratis champagne på packis. Gick på munken och dansade tills fötterna gjorde för ont. Fick en taxi hem till linn. Och nu ligger jag i sängen och borde sova för att jag ska upp igen om 3 timmar. grattis Sara. Hoppas alla andra också hade en lika underbart rolig nyår som jag har haft.

Tänker på dig..