hurra, hurra, hurra, hurraa!

fan va vi va bra idag, vinst med 5-1 mot gotland södra! :) hade knappt något att göra i andra halvlek..kallt och regnit på klintevallen men ändå tre poäng! kom nyss hem till mamma efter en heldag, först jobbat till 4 och sen direkt med halv 5 färjan hem till mamma för att hämta mina saker och slänga i mig lite mat innan vi begav oss till stan för att plocka upp linn och sen vidare till klinte. båda mina tjejer åkte med mig hem, sofie och linn och vi har nu bestämmt att det blir student frukost hemma hos mig på torsdag morgon! kanske en liten piggelin shot till mackan? :)

jobba imorgon med, börjar på det nya sommar schemat. ledig varje torsdag och lördag i juni! :)så det blir direkt till träningen efter jobbet imorgon med. och så klart frukost hos farmor :)

fick höra om din mamma också, fattar inte varför det ska behöva hända och ni ska behöva gå igenom allt igen. blir så ledsen för er skull när jag vet hur ni mår nu.

tänker på dig..
inget svar. men hoppas.

otippat.

vann borta mötet mot aik dff med 3-0 igår! och jag fick de 5 sista minuterna och gjorde dom bra faktiskt. räddade ett mål tillochmed. :)
och sen när vi kom hem va alla i laget så torra och orkade inte gå ut och fira vinsten så jag gick ut själv och mötte upp anna på hp. shit va mycket folk det va! plus att alla va typ 40+. men jag fick iaf ett sommar vip kort nu :) annas kille adrians! tack! :)
synd att du är så falsk, men hade kul ändå! hamnade på efterfest hos kevin och sen efterefterfest hos mig  :) med världens snyggaste :) men fan va pinsam jag är! plus att jag inte riktigt vet om jag har nyktrat till ännu. hmm..
nu kommer josefin och ska flytta in hos mig! sen ikväll ska jag till mamma och fira morsdag.

tänker på dig..
tack.

helkväll med tripple S.

blev ingen bio ikväll men en helkväll med sofie och sebastian och hela hans familj! kom till stan runt halv 6 och hann med en snabbis på h&m, åhlens där jag köpte en tshirt jag tittat på förut nu när jag ändå hade 20% så slog jag till :) och bik bok där jag träffa jackie och jerker som hade shoppat lite inför en utekväll ikväll. sen åkte jag hem till linn för att träffa helena sofie och linn. mötte dem i dörren och jag hoppade in i sofies bil och vi åkte en raggar runda innan vi ställde oss utanför vallen och väntade på sebastian. när våra planer inte blev som de skulle så åkte vi i en max drive in och åkte hem till sebastian och såg så ska det låta och sen ett jätte roligt program, it only hurt when i laugh! :) samtidigt som vi fick kaffe och muffins.
och nu är jag hemma och har fått igång min nya kamera! :) och laddat ipoden och mig själv inför matchen imorgon! fan va vi ska ta 3poäng tjejer!
vinner vi så måste det ju firas med noice på hp eller en sväng på munken! :)

fick tillbaka från alfa kassan idag med och jag va inte godkänd för att få ansöka om ersättning, skit! har varit sånt jävla strul hela tiden.

tänker på dig..
varjegång jag hör låten, hero of war.
eller ser alla gå och hålla handen, vill jag också göra med dig.

sex and the city 2

sitter i hörsen och dricker kaffe med helena och ser på leila bakar. så gott det ser ut! :) har varit och tränat ikväll och det gick bra, ska va med på bänken på lördag! och så måste vi nog shoppa lite efter matchen och det va ju synd :) så imorgon blir det en lung kväll med lite snabb shopping efter jobbet och sen blir det nog bio - sex and the city 2! :) kanske blir en liten sväng ut på lördag kväll också när vi kommer hem, tss :) fast på söndag flyttar min inneboende, josefin in! ska bli skönt och kul med sällskap!

tänker på dig..

melonen

jobbat idag också, sen va det en snabbis förbi farmor innan jag och tommy åkte mot stan för att se fårösund mot fc copa på A7 kl.19. tyvärr så va det en dålig och tråkig match och fårösund förlorade med 0-1. men jag helena och sofie hade desto roligare! tänk va en halv melon kan skapa många skratt! :) vi va nog inte så bra på att skära isär den, antingen stora(som sofie) eller allt det goda i mitten(som helena) eller som jag som bara stack kniven i den och åt brago i stället! men kaffe i plastmuggar va super i solen! 
spontan köpte en ny kamera idag också, en bättre än min förra men till halva priset - bara 799kr! pappa sa att jag kanske kunde få ut något på hemförsäkringen för att min gamla kamera blev stulen. hmm kan man ju alltid kolla! 
så nu ligger jag hemma i sängen hos mamma och ska väl försöka sova, eller somna till filmen idag igen. :)

imorgon blir det jobbet och sen direkt till dalhem för träning och gemensam mat + laguttagning. hoppas.

tänker på dig..
undrar om du gör det på mig.

feels like a papercut.

gick bra idag med på jobbet, efter att jag och therese haft en riktig frukost- stekta ägg på mackan! :) det kom en hel buss med pensionärer idag och va lite smått galna och kastade pengarna på kassan för att dom trodde att bussen skulle åka ifrån dom! men det gick bra tillslut! efter jobbet va det direkt till träningen på A7 som gick skit verkligen! så det va bra att vi fick köra lite 15/15 på slutet.
så ikväll har jag handlat på maxi och suttit i soffan och ätit ben & jerrys glass, choklad med brownie bitar.
tröst ätande när allt annat än jobbet känns skit..fan.

vill inte tänka på dig.
men ändå

tänker jag på dig..

I never thought that I'd fall apart
The way that I am tonight
And now I'm in pieces

I sit around wasting my time
On a bed that's too big for me now
I can't pretend now that

Last night, somehow, feels likes a lifetime ago
Somehow, this time, I'm ripping apart

So hearing your voice on the phone
It makes me feel like I'm further from home
Ooohh, I miss how it feels when we touch
Just like a papercut

The little things hurt so much....

Wait, now didn't I just see your face
Am I hoping that it's yesterday
My minds playing tricks on me

I can't go on
Cause now, you're not, where I want you to be

6

-0 vann vi med mot mitt gamla lag, hangvar idag med dalhem b. inte för att det egentligen va en bra match, 1-0 i halv tid och sen kom alla målen. mindre kul att vara mitt back men klart man blir glad för lagets och vinstens skull! även dalhem c vann sin match med 1-0 mot gotland södra. :) tyvärr så gjorde jag ingen bra match idag, fan. inte bra inför helgens match.

therese "lill bossen" sa att om jag inte va snäll mot henne så skulle jag få göra allt skit på jobbet framöver. och bland det första jag gjorde va att nästan skjuta henne i huvudet och ge henne en ny blåtira på det andra ögat! :) men hon hann flytta sig som tur va! 
började dagen med nybakt bröd hos farmor och sen smörgåstårta till lunch och uppvärmda pannkakor innan matchen hos farmor igen. fick till och med beröm på jobbet för att jag va duktig och lär mig snabbt och tar in det dom säger till mig om allt nytt. känns bra att trivas på jobbet har inte gjort det på länge. plus att städtanten ringde imorse och jag sket i och svara och svarade bara på hennes sms att jag inte kunde jobba. så skönt! :)

tycker att vi tjejer ska ha en kväll tillsammans nu snart! va alldeless för länge sen nu!

tänker på dig..
undrar faktiskt om du tänker på mig också.?

balen 2010

åh va ni va fina igår alla bal par! allrahelst, linn sofie sandra och sandra! och klänningen som jag sytt blev ritkigt bra och är så glad att du också va super nöjd! :)
hoppas att ni alla hade en minnesvärd och rolig kväll! är avis på er samtidigt som jag hoppas att den va bra. tur att det slutade regna och att solen tittade fram.
efter jag fotat er alla gick vi på gutes match med de förlorade tyvärr med 2-0 :( och sen fick jag till och med bilden tvättad! sen kom helena till mig och vi pratade om allt nytt som hänt samtidigt som vi såg wallander och åt chips och dippa! trivs så bra med dig! :) synd att jag ska jobba på andra änden av ön, kommer vi ju inte ses lika mycket alla tjejer! men vi vet att vi alltid finns där för varandra ändå! <3

nu blir det att åka mot fårösund och äta super frukost hos farmor innan jag ska ut till ebbes och jobba, sen ikväll är det match med div.4 laget mot hangvar. fan va vi ska spöa er therese! :) fan va jag ska va bra!

tänker på dig..
fast jag egentligen är arg och besviken. vill att du ska förstå. allraminst förklara.

grillkväll

det blev grillning hemma hos mig igår, eller rättaresagt hos pappa. först skulle vi bara bli några tjejer från laget men sen kom det en massa killar från herrlaget också så det blev en riktig fest! :) och vi hade super kul verkligen! kvällen slutade med en sväng på wallers och sen en snabbis på hp där det sög och sen till munken där allt folk va! lyckad kväll helt enkelt! men den kunde ha slutat lite bättre om du inte hade betett dig så jävla illa. skulle egentligen ha efterfest också men det va bara jag ocgh amanda som lyckades ta oss hem till pappa så vi städade istället. gick sen hem när det redan börjar bli ljust typ vid 5. :)
är så sjukt bakis idag, vill bara kräkas och mitt huvud sprängs snart! men det får det väl vara värt :)

matchen igår slutade 1-1 efter en mycket bra första halvlek va det som att luften gick ur oss helt i andra och det va en tråkig och dålig andra halvlek tyvärr..fick även sitta på bänken hela matchen. men vill ju så gärna.
men en poäng är iaf en poäng!

så idag ska jag och se på våra fina bal-tjejer! :) synd bara att det är sånt skit väder! :( 

tänker på dig..

ledig, sol, fotboll och grillning!

helt underbart väder! solen skiner och jag ska vara ute i solen idag, först en liten shoppning tur på stan vid 10 och sen till dalhem runt 12 för att se herrarnas match mot råsunda. sen har vi själva match 16.30 mot bajen. och efter det ska vi i laget ha en helkväll tillsammans med grillning och mys! :)

min vecka har varit underbar! det är till och med roligt att prisa tofflor en hel dag och plasta av plånböcker i flera timmar på ebbes! känns så bra att trivas och att man vill gå till jobbet! känner på mig att det kommer bli bra det här! förutom att jag har sen i tisdags kört  56mil :( men vad gör man inte för träningarna med er alla och en helt sjukt kul kväll på mösspåttagningen i onsdags! fast jag höll på att inte komma in för att jag va för gammal! tror inte jag kommer få höra det igen, hoppas jag! :)

och nästa vecka fortsätter det på ebbes, 11 - 16 varje dag. så städet kan pilla sig i rumpan! känns skönt att säga det. :)

tänker på dig..
fortfarande.


Party, Monday through Sunday, every day of the week.

If we could party all night and sleep all day
And throw all of my problems away
My life would be easy, my life would be easy.

tänker på dig.
som oftast.

måål! :)

jag gjorde mål i min första div.2 match i lördags! vår vänster backs klippa frida skadar sitt knä efter ca.25min i första halvlek och jag får gå in som vänster ytter och tar min första löpning och får en passning av mickis som jag skulle göra ett inlägg med vänstern men träffar istället målet i bortre stolpen och in i mål! :) blev så glad och fattade inte riktigt vad som hänt innan alla kom springade mot mig! :) verkligen det bästa som kunde hända nu! efter det fick jag gå ner som vänster back resten av matchen. och det kändes bra faktiskt. matchen slutade 2-2 efter 2-0 ledning i paus. så lite surt ändå.
sen åkte vi och såg herrarnas andra halvlek och de vann med 1-0. :) sen va det en lång buss och båt resa hem innan vi gick ut och firade! :) helt okej dag/kväll!

skulle ha jobbat idag men blev ledig för det va ingen sjuk. så imorgon börjar jag på ebbes!
dagen bjuder på sol och bara va med helena innan jag ska släppa henne vid jobbet påvägen ut till mamma, för vi ska göra klart sandras balklänning ikväll. balen är ju på söndag! ska bli så kul att se er alla när ni är så fina! fast jag är riktigt avundsjuk.

känns som vi inte ens känner varandra längre, att allt bara något tillfälligt. tråkigt att det blivit så. saknar det. 

tänker på dig..


fredag utan mys.

sitter hemma själv på en fredag, det är fan inte okej. varför är jag så tråkig. när alla andra hittar på något kul.
ska ju i och för sig med båten imorgon bitti, samlig 6.15 vid terminalen. så taggad för matchen!
men inte för något annat, allt bara skiter sig.
förutom att jag jobbar sista dagen på mitt skit jobb på måndag! innan jag börjar på ebbes redan på tisdag! :)
ska bli så jävla roligt! men kommer sakna "stads" livet, tror faktiskt inte jag kommer klara mig ute på landet speciellt länge. blir så rastlös. och så har vi ju träningar så jag kommer åka vägen till dalhem och visby många gånger frammåt. och så kommer ute livet igång på riktigt snart och då kan man inte sitta på landet och ruttna :)
blir så avis på alla er som har någon. vill också ha någon.
förstår verkligen inte varför du har blivit så konstig. känner mig bara dum som hör av mig längre. bara till besvär.
förlåt.
jag och sandra va och köpte det sista till balklänningen idag, och provade den igen. sen skickade vi den med bussen till mamma så hon kan sy lite på den i helgen medans jag är iväg. och den kom fram till slut :)
majs-anna(ormen) kom hem idag efter en mycket lång och krånglig resa! vill träffa dig. älskar bilderna. :) 
får se om man orkar med en liten sväng ute imorgon när man kommer hem med båten, hade ju varit kul :) egentligen ganska lagom tid att åka hem och göra sig iordning och sen till krogen. men kommer nog vara ganska trött. har egentligen lite ont i låret också, men vägrar erkänna det för mig själv och andra.
det som inte dödar, det härdar!

tänker på dig..
 

fårösund

idag va man tillbaka ute på landet, först en heldag ute på dagiset i det fina vädret! så jag har nog fått lite färg om kinderna :) och sen tog jag och mamma en runda i spåret, 5km blev det. och sen när vi kom hem färdig duschade så stod maten färdig dukad på bordet! så hade jag alltid velat ha det :) stekt potatis med kycklinggryta. en riktig man som kan laga mat! kl.7 åkte jag ner till farmor och pappa som precis slutat jobbet och umgicks i några timmar innan jag åkte hem till mamma igen och åt popcorn med tommy. :) sen har jag hunnit med en liten powernap på soffan innan jag nu ligger i sängen och ska försöka sova.

har blivit kallad till helgens A-lags match! blir så glad :) även om jag vet att det är många borta/sjuka nu så kanske det finns en liten chans ändå. hoppas.

förlåt att jag inte ens hört av mig men läste att du skulle sova igår och nu idag har jag gjort så mycket annat. hoppas att allt är bra och att jag hade fått veta annars. undrar. klumpen finns fortfarande kvar i min mage.

kan inte hjälpa att jag
tänker på dig..

envis som en åsna.

va och hälsade på dig idag igen, att du ska va så envis! men du vet och känner självklart bäst själv! är bara så orolig. vet inte hur jag ska reagera. därför jag va så tyst. brukar jag ju inte direkt vara annars.

va på förskolan lien-snigeln idag och alla barnen va jätte snälla och söta! förutom att många av dem luktade bajs! och imorgon kommer jag säkert ha ont i armen efter att ha gungat tre olika gungor i en timme :)
ska jag vara på förskolan sjöliljan och mysa med alla barn och gamla bekanta som är ansvariga där.
kan inte bestämma mig om jag ska åka ut nu eller imorgon, är ju så tråkigt på landet, fast det är det själv i stan med.

vill prata med dig, om allt möjligt bara.
tänker på dig..


finns det någon rättvisa?

varför ska livet vara så orättvist? att någon eller några alltid ska drabbas? och att allt jämt ska hända de?
känns som det är så för er. jag vet att ni är starka och klarar er igenom det, men tycker bara att ni inte skulle behöva det. igen.
blir så orolig för dig! och det vet du. vet inte vad jag skulle göra utan dig längre. vågar inte ens tänka på det.
men kändes skönt att få va där och se dig skratta och höra hur allt går.
kan inte sova, har en stor klump i magen som vägrar försvinna.

ska snart upp och jobba på förskolan lien, snigeln på trädgårdsgatan. hoppas barnen gillar mig och att jag kan tänka på något annat.

tänker på dig..

match dalhem ip 19.00

känner mig sjuk, har varit snorig och lite slö i kroppen sen i fredags. men det har inte hindrat mig från att göra allt som jag brukar. :) så idag har jag sovit och sovit, hade tvätt tid vid 7 så jag har varit vaken lite mellan varven men sen har jag sovit och drömmt så himla konstigt och läskigt! :( så nu får jag ta tag i mig själv och har tagit en alvedon och ska äta något innan jag åker ut till helena och fikar innan matchen ikväll! ja jag ska spela skit bra fastän jag inte känner mig riktig bra.

dom ringde från vikareipoolen imorse också så imorgon ska jag jobba på förskolan snigeln och på onsdag ska jag vara på sjöliljan i fårösund! passar ju bra eftersom jag ska va hos mamma hela torsdagen och göra balklänning.
nu ringde dom från iss också så det va skönt att säga nej till dom den här veckan! :)

tänker på dig..

utslängda

söndagar är aldrig roliga.. alltid bakis då. nästan. 
men det finns en massa bra fotboll att åka runt halva ön för att se på! idag blev det norrut, fårösund-FG. slutresultat: 3-0. samtidigt spelade gute-enskede och den slutade 2-2. nästan svårt att välja vilket ögongodis man ska titta på :)

sen åkte jag och helena mot stan igen för att gå på mary key hudgrej som linn va värdinna för. ville köpa allt men lyckades intala mig själv att jag inte skulle utan tog bara på mig att vara värdinna själv nästa söndag! då fick man en påse med hand krämer och peeling som vi fick pröva på idag :)
sen åkte vi till JODA och åt varsin natchotallrik jag helena och linn!

tack för en rikigt rolig kväll igår tjejer och killar! :) mitt singstar gick varmt och ölspelen spelades ett efter ett! och även lite sanning och "pek"  på slutet innan vi tog oss till hamnplan en timme innan det stängde :) plus att vi blev utslängda därifrån för att vi aldrig gick hem!

du är konstig, förstår mig inte på dig. säger en sak men menar tydligen en annan?

tänker på dig..


lördag :)

och jag och helena är på party humör som vanligt! nu är vi hemma hos mig och dricker drinkar och vin innan vi ska vidare till jossan och emelie! :)

förstår mig inte på dig, ena stunden en sak och nästa så en annan.
tack för den..

tänker på dig..

17 dagar kvar

har äntligen tagit tag i mig själv och klippt och fixat med sandras balklänning idag! så nu ska jag och mamma sy ihop och greja med snörningen bak imorgon när jag ändå ska till fårösund på mammas 49års kalas! eller middag.
ska hinna med en sväng till ebbes också imorgon efter att jag jobbat klart. skulle pröva ut någon tröja sa therese.
och ikväll blir det en stunds träning innan jag ska till hwitstjärnan och servera golf-folk.
tack för att man blev bortplockad utan att knappt har kunnat visa hur mycket man vill. kommer en stund ikväll ändå för jag ska fan med nångång! :(

blev en misslyckad men ändå första grillningen för i år på min balkong igår! det va jag sofie sebastian och linn som va för otåliga med grillen så det sista blev i stekpannan :) men det va gott ändå! och sen blev det fika och kortspel!
mysigt hade vi med! :)

tänker på dig..


5 maj

och det snöar! så ska det fan inte va! :( trodde ju att våren och sommaren va här och påväg nu..

har fått en massa bra saker gjorda idag, tvätttid mellan 7-11 och hann med att åka och jobba en och en halv timme 8-9.30 också. handlade på vägen hem och postade brevet till nordea, hängde upp all tvätt och städade hela lägenheten, tillochmed skurade golven! va inne hos grannen (mathilda) och tog en fika och fick prata oss lite med varandra och nu har jag gjort en massa vid med datan, typ ställt mig i bostadskö i växjö, försökt säga upp jimmys xbox som jag fortfarande betalar..
och nu om en stund ska jag träffa mathilda på gym1 och träna innan jag ska och se på en lägenhet vid 4. :) hade glömmt att hon ringt mig i förra vecka så blev helt ställd när hon ringde igår.. men på ett possitivt sätt! :) hoppas bara den är fin och att hon tycker det samma om min!

vill trotsa vädret och reglerna och grilla på min balkong ikväll! :)

tänker på dig..
alldeless för mycket.
och förstår egentligen inte heller.

my heart still feels divided.

vissa säger att jag har allt, är bortskämd och bara har det bra och får allt jag vill ha. men vad vet folk egentligen om vad jag egentligen vill ha?
visst bor jag i egen lägenhet, har egen bil, jobb, många bra vänner, fotbollen, nisse, en familj som alltid finns där och stöttar.
men det är ändå något som saknas. närheten med någon annan, kärlek. 
att bli glad när man ses, att man alltid trivs i dess sällskap, att bara kunna sitta och mysa, att någon håller om dig när du ska sova, att någon finns där för att trösta dig när du är ledsen och vill dela allt med dig som gör dig glad! just nu känns det väldigt långt borta.


gillar Lars Winnerbäcks låt stackars, allrahelst den här versen:
-Stackars den som inte bryr sig
stackars hon som aldrig fryser
och alltid får vad hon vill ha
Ja stackars hon som har det bra.


är orolig för dig. finns alltid här för dig och det vet du om. alltid.

tänker på dig..
för mycket.

stamp on the ground.

måste vara nya partylåten nr 1 :)
då va man tillbaka i verkligheten igen. kom hem med båten igår kväll vid halv 1, och gick upp vid 5 imorse så lite sliten är man.. men spenderade hela dagen igår på ängen utan för josse och låg och stekte i solen och myste de sista timmarna innan jag tog bussen från campus 17.26. tråkigt att åka från er lagom när ni skulle grilla! :(
men helgen va super kul med er alla så det får gå! :)
kom nyss hem från jobbet och ska förbi anna, för hon åker till USA imorgon! är så avis på dom! jag som egentligen skulle ha följt med!
och sen är det löpning på p18 17.30 med laget ikväll. ska bli skönt och kul att träna igen och träffa er alla! :) 

måste bara skriva några av det roligaste uttrycken jag hört under helgen: 
- va vi ute igår? hade vi roligt ella? (nicco)
- k a f f i = kaffi, kaffi, kaffi! (emma och nicco)
- vart är mina skor? gick jag utan dom till stallet? (nicco)(hittade dom på förfesten hos sara &amanda dagen efter)
- va det du som sov på efterfesten igår? (skyldiga = jag och nicco)
- jo joo du, sant dee! (emma och nicco)
- hepp, hepp! (= skål och det sas nog av oss alla ett par gånger)

känner mig tom. som att det är något som saknas.men kan inte säga riktigt vad.

är så trött på mitt jobb! känner mig så..blä! :(


tänker på dig..

efterfest! :)

så klart att jag vill! du vet att jag vill! :) magnus uggla på efterfesten så klart!
jag, josse och nicco föjlde med två trevliga killar på efterfest! så kul vi har haft men nu är det bara jag vaken, som sov på efterfesten igår! :) vikingen sara! :)
skulle väl behöva sova men sitter och ser på soluppgången nu! mysigt! :)
fast jag skulle vilja sitta och hålla din hand nu.
saknar er tjejer!
tänker på dig..

dag nummer 2

då va vi igång igen! inget ovanligt i och för sig :)
skippa trubbel spruta bubbel som josse skulle ha sagt! :)
sjukt rolig kväll igår men man ska nog passa upp lite med hur mycket man dricker! älskar niccos kommentar imorse:
"hade vi roligt igår ella?"

vaknade redan 8 imorse och sen dess har vi kollat alla 500 bilderna och köpt hem pizza och sett på vampire diaries tills nu :) och sovit lite mellan varven så klart så vi är pigga och glada och håller hela kvällen!
har precis köpt en engångskamera på pressbyrån, så det ska bli kul att framkalla bilderna sen när man inte kan se på bilderna nu! :)

lycka till imorgon dalhem! hoppas på 6poäng! :)

tänker på dig..

och saknar.