växjö! :)

nu är vi äntligen i växjö! började dagen kl. 10 med champgne frukost på ängen utanför josse, blev mackor och cider:) sen vid 2 va det spruta champagne dax på stallet :) och vi blev genom blöta! men det va sjukt kul! :) och nu gör vi oss iordning inför fest hela kvällen! :)
saknar er mina tjejer! är inte samma sak utan er.

tänker på dig ännu mer nu är jag vet att jag inte får eller borde göra det. fan..

men ikväll glömmer vi allt annat för en stund och har sjukt roligt! :)
försöker iaf.


tänker på dig..

ugns-pannkaka

slutade jobbet redan vid 11 idag, SKÖNT!! drog iförsig en lite vit lögn om att jag skulle till tandläkaren vid 2 fast jag skulle på intervju hos vikareipoolen. så nu är jag inskriven där också! :)
då jag mötte upp helena och linn på stan och lunchade innan vi åkte till hörsne och hämtade helenas fotbollskläder. snabb fika hos linn innan mötet och nu har vi precis ätit ugns-pannkaka som vi gjorde tillsammans! kl. 6 blir det träning på konstgräset. sen kommer sandra förbi och klipper mig! :)
fick äntligen tag på jackie idag så jag fick ledigt på fredag! så att jag kan åka till växjö! :)
hoppas på spel på söndag, kan ju inte på lördag nu ändå..
ledig imorgon, ska bli skönt! men bara för det så ringer dom säkert vid 5 i 6 :(
men som ingrid sa: skit bara i att svara om du inte vill jobba! är inte så lätt när dom ringer tusen gånger tills man svarar.

kommer sakna er mina tjejer när jag åker! hur ska jag klara mig i tre dagar innan vi ses igen?!

du hör inte ens av dig.

tänker på dig..

en stund i solen.

jobbat idag, skönt att vakna sittandes i soffan vid 2 och inse att man missat programmet man skulle se och att man ännu måste borsta tänderna. men jag somnade om ganska fort och ville inte alls gå upp när kloclan ringde vid 5. :(
men dagen gick och jag hade en lunch ute i solen! sen va jag en snabbis i endre med cricken innan jag och anna lagade kyckling curry hemma hos henne. efter det tog vi en glass på mc donalds och gick en promenad i det vackra vädret! skönt! :) och nu SKA jag fixa med sandras balklänning! inte lång tid kvar nu, måste rådfråga mamma om hur jag ska göra också.
blir jobb imorgon och möte på vikareiepoolen med innan det är träning och sen ska sandra komma förbi och klippa mig! :)

tack helena, dom orden värmde verkligen! kändes bra att höra! :)

saknar min kamera bara för att den är borta! :(

tänker på dig..

vårstäda i hjärtat.

så klart ringde dom från jobbet vid 6 imorse. men jag hade verkligen ingen lust och så måste jag ta tag i mig själv och gör sandras balklänning. bara så svårt att komma igång.
sitter och kollar på nyhetsmorgon och dom pratar om att bli vår-kär! man ska inte va desperar utan ta god tid på sig och inte ta allt på för stort allvar. ligger nog något i det.

match ikväll på dalhem ip kl.18.30 med div.4 laget mot visby aik. försöker bli laddad. vill ju visa att jag inte vill spela där utan i a-laget!

kan inte hjälpa det men jag
tänker på dig..
nästan hela tiden.


lagfest! :)

det blev förlust i första matchen i div.2 mot stuvsta med 3-0. tråkigt men dom va det bättre laget tyvärr. men förlusten stoppade inte oss från att ha lagfest på kvällen hemma hos emelie och jossan! jag helena och linn tog med halva min garderob och begav oss hem till linn för att göra oss party klara och runt halv 9 kom vi till festen där de radan hade börjats med öl-spelet som vi så klart hoppade in på. efter ett par "vattenfall" och "jag har aldrig" frågor så va vi alla ganska onyktra! :)
vi fick för oss att skicka ett mass sms till vår tränare morten också, och han gissade på att vi hade fest och ville komma med sin fru! men han dök inte upp men ville gärna med på efterfest!:) men det blev ingen efterfest heller och det va nog lika bra för jag va inte hemma förens halv 4.
det har nästan blivit som en tradition att jag ska sitta på linn's axlar på lagfesterna, men igår gick det inte lika bra som sist. jag ramlade handlöst mot bänken och idag har jag skrapsår och blåmärken på min armbåge och linn's knä är helt blått! :)
efter fallet bar det av mot hamplan och vi dansade tills klockan blev 2 och färden hemmåt började. promenad till öster och sen taxi hem till mig med dig! :)

vaknade kl.9 av att anna ringde, va nästan fortfarande full men låg kvar i sängen ända tills 12 innan jag och helena åkte bort till emelie, micka och jossan för att skvallra om gårdagen! roligt att ganska många från herrlaget kom också! :)
insåg imorse också att min kamera är borta, finns inte hos emelie och jossan eller i sandras bil. kanske ska kolla med hamnplan.. jag som tagit så många roliga bilder!
sen har jag varit på gutes första hemma match med många tjejer och killar från dalhem. det blev vinst med 3-0! :)

nu sitter jag bara hemma och är bakis, ska tvätta nu vid 7. sen kommer nog sofie och sebastian förbi :)

tänker på dig..

helkväll med anna! :)

krånglade på jobbet idag som vanligt. jävla ändrande och förvirring med allt, varför ta dit någon som inte kan? måste ju gå fortare om någon som kan det åker dit och gör det? tur att det snart är över bra en månad kvar.

åkte hem till anna efter jobbet, hon va inte hemma men jag gick in ändå och bytte om och lyckades va halvt naken när hon kom in genom dörren! :P
sen blev det en liten sväng på stan innan vi åkte hem till mig för att laga den godaste maten i hela världen! kyckling, makaroner, avokado, tomat, rödlök och fetaost med honung, olivolja och citron sås :) efter maten blev det soffan med en skål godis framför oss :)
och nu för ca: 20 min sen körde jag hem anna så hon slapp gå i det här skit vädret, snöar och regnar samtidigt och är jävligt kallt! :(

imorgon lördag bil det fotboll hela dagen, fast först frukost hemma hos linn! och på kvällen ska det antingen firas eller sörjas efter första div.2 matchen. kan man ju passa på att ha lite lagfest tillsamamans allihopa! :)
skit bara att man inte ska få spela imorgon, försöker inte att ta det så hårt med det är svårt. div. 4 måndag i dalhem kl.19 istället.

måste allt gå så fort, orkar inte det ännu. både vill och vill inte.

tänker på dig..

rastlös!

hur fan kan det va snö nu?! det ska det inte va den 21 april! jag som trodde våren hade kommit nu..
fan va tråkigt att va arbetslös! har redan tröttnat på det och det här är bara andra dagen :(
tur att det snart är juni, eller om lite mer än en månad.
fast på ett sätt är det bra att jag är hemma, så kan jag fixa med sandras balklänning och bli klar med den i tid! :)

hoppas det blir träning ikväll ändå på något sätt, är så rastlös!
complicated is what it is.

tänker på dig..

kladdis :)

du säger att du inte förstår, men jag förstår inte heller.
varför ska det va så svårt?

linn kom förbi förut och vi gjorde kladdis kaka och drack kaffe :) och tittade på alla sköna bilder vi tagit under alla våra förfester, och som alltid sjöngs det singstar och det finns det många bevis på :)
vi va värda lite gott fika efter vår löptur förut! :D

tänker på dig..

sool :D

tvättar kl.7 på min första lediga dag. tror att dom är sura på mig nu på jobbet bara för att jag ska börja på mitt nya snart. surkärringar.. tur att det är sol ute! så idag ska jag fixa lite hemma, försöka sy eller iaf greja med sandras balklänning. känner mig lite stressad och nervös inför den. vill att den ska bli bra så sandra blir nöjd, är ju trots allt en dag hon ska minnas hela livet - studentbalen.
längtar tillbaka! va dom roligaste dagarna i mitt liv! :)
och så klart måste jag vara ute i solen! synd bara att jag inte har någon ute plats :( men ska nog komma på något annat sätt.

mysigt att bara va med dig igår! :)

nu vet jag precis varför jag inte gör så, när man bara är jobbig så känns det inte ens värt att försöka.blir bara ledsen ändå.

tänker på dig..


glass i stora lass :)

såg redan när jag gick upp imorse vid 5 att det skulle bli en fin dag idag med sol! :) så jag skickade iväg ett sms till anna om att vi skulle ragga i min bil och äta glass på hamnen. och det blev det! tre kulor senare och en raggar tur åkte vi hem till mig och åt lite glass till! och godis :) en riktig tjockis-måndag!
och nu ska vi åka och handla och njuta av solen!
senare blir det nog en liten löp tur med linn också! lika bra..

sen ska jag träffa dig! :)
älskar vårsolen! :)

tänker på dig..

Björkome IP

nyss hemkommen från vårat tränings läger. två träningar i lördags på konstgräset i slite + lunch på sjuströmmar. och även lite prat om perspektiv och en tur till krigssjukhuset i lärbro.
sen middag med respetive på björkome ip och även övernattning på deras vandrar hem. kvällen bjöd på många skratt, allra helst undet den tibetanska pin yogan. där vi fick varsi 2 pinnar som vi skulle slå i takt med mot varandra. jag hamnade med linn och vi skötte oss riktigt fint tills, antingen jag eller linn blev för starka och en av hennes pinnar gick av på mitten! :)
söndagen började med frukost och sen en promenad innan vi skulle träna igen på riktigt gräs! C- planen var hålig och ganska sur men vi kämpade på! och vi kan nog alla säga att det kändes i vaderna! men riktigt kul att äntligen få köra på gräs, det är trots allt seriepremiär på lördag den 24 kl.12 på dalhem ip :)
hade mitt samtal med morten idag också och det känndes bra, vill så gärna ha en plats! det är nära.

så ikväll blir det bio - remember me, med sofie och linn. och även deras respektive tror jag.

grattis till dalhems herrar som vann idag med 3-1 :)

tänker på dig..

fredagsmys!

så ska det låta kl.8 framför tv:n, och ladda inför träningsläger i helgen med alla tjejer!  :)
kom nyss hem från jobbet som blev klart idag, skönt! är ganska trött faktiskt. så nu ska jag ta ett tag med sandras balklänning innan jag ska städa och försöka ta en tur ute i den vackra solen. :)
hoppas på er i helgen dalhem herrar! :)

tänker på dig..


inte en helt vanlig onsdag.

började dagen med en löprunda med sofie, blev en bit ändå. :) sen kom jag hem, duschade och gjorde mig klar för en tur till fårösund och fårö. väl framme träffade jag min prins nisse och slängde i en tvätt inna jag var förbi farmor och tog en snabbfika innan jag åkte förbi mamma på jobbet och fick lite papper kopierade. tog halv 2 fräjan till fårö och hade en pratstund med pappa under färden. kom till ebbes runt 13.50 och möttes av två super glada och trevliga skåningar, kerstin och håkan. kerstin visade mig runt och berättade en massa om allt där och hur det skulle skötas. jag ska bli lammulls-toffel ansvarig i sommar :) och therese fick det tunga väskansvaret.
sen skrev jag på papprena efter att jag läst igenom de, och nu är jag anställd på ebbes från den 1 juni - 31 augusit! och kanske även innan och efter, tex fårönatta.

berättade för dom på mitt nuvarande jobb att jag bara kan jobba maj ut och dom blev griniga, kommer säkert inte ens ringa in mig mer..svidkärringar!

när jag väl va tillbaka i stan gick jag och anna en sväng på h&m rea! köpte en klänning jag tittat på så länge till mer än halva priset! :) och sen gick vi på kundkväll på vila och drack cider(alkoholfri) och åt lite godis! där köpte jag även en klänning (så fin) med 25% rabatt + en sjal som man fick som gåva!
efter det tog vi en raggar runda i pappas svarta volvo och åt en glass på hamnen. påväg därifårn möter i en riktig bonde-raggar bil som vrålglor på oss. och det visar sig va killen som anna träffar som åker i bilen! så vi åker tillbaka till hamnen efter shopping på atterdags och så klart mäöter vi dom ingen med en kompis till i en bil efter dom. så vi vänder för att åka hem och dom kör efter oss och upp bredvid och vinkar och ler! båda bilarna efter sig! sen kör jag,rally sara ifrån dom och anna lurar i honom att jag kör rally på riktigt! :) ett riktigt sara- anna bus! :) det roligaste va nästan att det stod bondejävel i bakrutan! :)

nu sitter jag i min soffa och väntar på favorit-helena som ska bo hos mig tills imorgon! kanske blir längre :)
hoppas verkligen att allt fixar sig! finns alltid här för dig!

allt känns ganska konstigt nu, vet inte varför men det gör det.
kanske för att jag vet vad du gör ikväll.

tänker på dig..

zlatans skor :)

jag och mamma va på kvarnen och köpte nya fotbollsskor igår, ett par lila(tydligen såna som zlatan har!) och ett par gula! så fina och sköna från junioravdelningen! :) och det blev billigt med två par, bara 550kr. så ibland är det bra med små fötter! :) och dalhemsrabatten!

nu ska jag och linn snart ut och springa för det blir ingen träning imorgon kväll. älskar vårsolen!
imorgon ska jag till fårö och skriva på alla papper inför nya jobbet! :)  plus en springtur med sofie på morgonen!

varför ska allt va så svårt och komplicerat?! kan inget få vara lätt för en gångs skull?
du verkar konstig nu, varför?

tänker på dig..

fotboll, godis och film

lördagen började med att jag vaknade 04.41 och trodde att jag skulle gå upp, så skönt att få somna om tills klockan ringde via 06.50. då va det dax för tvätt tid. runt kvart över kom sofie bort och vid 8 åkte vi och köpte färska baguette till frukost! sen hängde vi på låset på djuraffären och köpte godis till min prins! och sen hann vi med fotbollssko köp till sofie innan vi åkte mot slite i en väldans fart för internmatchen. den slutade 4-1 till "motståndarna" men va en okej match, iaf första när jag fick börja som höger ytter. :) i andra blev det inget tempo och inget klokt spel så en ganska tråkig andra halvlek. sen åkte 11 tappra dalhemspelare ut till dalhem ip för att kratta planen från snömögel, riktigt bra av oss tjejer! ett + :)
nu blir det en helkväll med sofie hemma hos mig, hyra en bra film och köpa godis och sen vid 22 är det topp möte mellan real madrid- barcelona som vi så klart måste se! sen blir det hämtning av gutepojkarna vid båten efter 12.
imorgon blir det slite igen och heja på mitt dalhem mot lindsdal. :D

ni är alla så konstiga. är så glad att jag har er tjejer!

tänker på dig..


alltid samma sak.

ikväll blir det innebandy med sofie! hoppas på er endre! :)
blir faktiskt en lung kväll, match imorgon i slite kl.12 sen blir det nog en tur till fårösund och mamma och nisse! :) så ska jag nog träffa kerstin(ebbes) och skriva papper inför min anställning! :) ska bli så skönt med ett annat jobb! har ont överallt och är så trött! hatar mitt jobb!

blir så trött på allt! plus att du hörde av dig idag, och jag svarade. dumt. väldigt dumt av mig.
sårad. igen.

tänker på dig..

skjut mig.

haft en skit dag på jobbet strul som vanligt. skönt att det snart är slut.
så klart att man skulle komma ännu längre ner nu när man för en gångs skull kände sig bra.
önskar att man nisse va här nu. då kunde du ha legat hos mig och värmt mig!



tänker på dig..

lycklig.

idag har varit en bra dag, förutom mitt jävla jobb.. men efter det kom jag hem och lagade en lyxig middag till mig själv - makaroner med bearnaise sås och ostsnitzel! :) och sen blev det en 5min powernap på soffan innan helena ringde och sa att vi skulle ner och fika hos linn. tack för latten och chokladbollen linn! :)
sen blev det träning kl.6 på rävhagen, lyckad och rolig träning idag. i helgen kommer laget att sättas inför säsongen, hoppas verkligen på en plats! iaf bänken till att börja med. skulle kännas så tråkigt om man fick spela i 4:an igen :( fick våra nya kläder idag också, sitter i soffan och myser med dom nu! :)

känner mig faktiskt lycklig idag, va ett tag sen det känndes så här bra inom mig. vet egentligen inte varför men jag gillar det!
hoppas ändå att du vill ses.

tänker på dig..


helgen är över.

åh va roligt vi hade i lördags, eller det jag kommer ihåg va kul! blev på något vis så himla full ;) middagen med alla va så mysig, så kul att träffa dig josse!
vaknade kl.10 i söndags och insåg att jag skulle till farmor och äta påskmat vid 1 så det va bara att palla sig ur soffan och jag drog på mig pappas mjukisar och gick utan skor bort till sebastian och sofie, dom skrattade så dom höll på att dö allra helst linn! :) men vi kom hem till mitt och skrämmde de som va hemma hos mig :) slängde mig in i duschen och kom ut skakande som ett asplöv, lite mycket festande för mig kanske?!
halvbror eric kom och hämtade mig och den hemska bilresan mot fårösund började, på med solglasögonen, ner vevad ruta och försökte sova så kom vi äntligen fram efter 45min bilresa.. maten gick ner och jag kännde mig pigg efter en liten lur på farmors hammok! :)
sen begav jag mig på mina ben ner till therese där fick jag lite till mat och sen blev det en promenad runt fårösund där vi återupplevde gamla minnen :D
sen gick vi in i bungehallen och köpte apelsin juice, san fransisco drinkmix och godis. väl tillbaka at their place drack vi drinkar och skrattade gott åt apoteksreklamen bland annat! :) sen kom du och det va kul att du fick träffa min therese på riktigt! fast jag egentligen va riktigt sur på dig. hoppas verkligen inte du vågar göra om det.
och idag blev det en mysig heldag hemma med mamma och familjen (+ therese). fick en massa gjort, målade min byrå + spegel, vek min tvätt, ritade- klippte ut - och sydde en prototyp av sandras balklänning så nu är det bara för dig att pröva och se till att den blir som du vill ha den!
åt ju så klart påskmat idag med, saknar redan min nisse. men snart kommer vi nog ses mer.

väl tillbaka i stan så hann jag med en snabb dusch innan det var middag med sofie, linn, sebastian och helena. eftersom sebban fyller år imorgon! :D potatisgrätäng, sallad och sodastream vatten blev det. och till efterrätt- blandad frukt! sen åkte jag oh helena hem till mitt för att se på helgens kort, haha roliga. kommer ett par här :)
nu måste jag försöka sova innan jag troligen ska jobba imorgon vid 6..vet inte vart eller vad jag ska göra men får väl ringa och väcka henne vid halv 6!

god natt!
tänker på dig..

singstar så klart!
och mot slutet vann jag över helena i vår låt!
mina partypinglor!

jag och linn dansar och sjunger i soffan!

påskfirande!

ikväll ska vi ha så jävla kul tjejer! ta igen för att gårdagen sög på munken..dricker ett glas vin nu och vi ska göra oss i ordning hemma hos mig innan josse och sara kommer hit för lite mat runt halv 7. mys! :)

sen blir det PARTY!!! :D
på hp.

ni är alla lika jävliga, fast det va väl inget nytt..

tänker på dig..

singstar! :D

jag och helena sitter hemma hos mig i min nya soffa och sjunger singstar! och nu vill vi på fest innan krogen! :P
skulle va 18 på munken ikväll så det blir nog där vi hamnar! eller hp där vi går in gratis med trea korten (som är sofies och linns) ;)
va och såg fotboll idag, först dalhem mot väskinde och dom vann med 4-0 och sen va det fårösund- hangvar och den slöt 3-1 tror jag :) skönt att sitta i solen i några timmar, så jag fick nog lite färg på kinderna :P

imorgon blir det också utgång med alla tjejerna! :D ska bli så kul!!!
love you all.

tänker på dig..