Rookie dag 1

Hade en kul kväll som visiterare på rookiefestivalen igår. Fick En del erbjudanden om att ja fick ta hur mycket ja ville och vart ja ville av dom 15åriga pojkarna. Och tjejerna va as fulla och trodde att de fick ta med sig alkohol in. När de egentligen inte ens får köpa själva. Va förbi barrvägen på efterfest på vägen hem med Johanna och Matilda men vi åkte hem ganska fort. Så idag ska vi på livepanelen och höra på banden och sen ikväll är det visitering 18-22 igen. Sen köör vi!! Kapten röd! Ska tydligen va bästa efterfesten ikväll med.

Tänker på dig..


Ullared

5 tjejer åkte till Ullared och gekås igår. Jag, emelie, matilda, johanna och amanda. Och kom hem med 11 påsar! Blev inte ens proppfullt i bilen. Men efter mer än 6timmars bil åkning va vi ganska nöjda ändå. Gjorde ett riktigt bra köp på mina skor tack vare Emelie. Idag har vi ingen skola. Borde väl försöka läsa ikapp allt. Funderar på hypnos/NLP, NS föreläsningen sen. Kan nog va ganska intressant ändå.

Tänker på dig..


HAMMARBY!!

Är kvar i superettan utan att kvala! Mål i 90min på hörna. Så jävla viktigt! Känner på mig att det kommer gå bättre nästa säsong.
Ligger på hotellrummet nu med mamma och Tommy som är och hälsar på. Så ska fira med att gå ut och äta ikväll.

Tänker på dig..


gruppat

gruppat idag hemma hos matilda. för att inte ha jobbat med det i mer än några dagar så är vi en bra bit på vägen. typ bara analysen kvar. lämnade matilda vid bussen och så gick jag emelie johanna och amanda till bambugårde och åt mat. är så mätt nu att jag tror att magen ska sprängas. så resten av kvällen ska vi se film hos emelie vi 4. redan köpt godis. så vi klarar oss nog. juste johanna och amanda har ett vad också. johanna får inte skratta mellan 18-02.15 utan bara säga laugh! kommer bli riktigt kul när vi ska se på komedier hela kvällen.
hade ganska kul på funk-festen igår. största samtalsämnet va tydligen mina bröst. och att sebbe såg ut som edward i twilight.
imorgon kommer mamma och tommy och då ska jag visa dom hultan. kommer nog gå ganska fort. och sen ska vi till kalmar och shoppa och bo på hotell.
tänker på dig..

funk-fest

våran tur till kalmar kunde ha varit roligare. va typ vi och 20st till som va där. och live band är väl nästan alltid bra men tråkigt när man inte kunde sjunga med. så vi åkte och åt på max när dom spela sista låten vid typ halv 1. sjöng med johanna i bilen på vägen hem medans emelie, amanda och riccardo sov i baksätet.
upp till skolan kl.9 imorse. och hade flum/teknik/musik lektion. gruppade till 3 och sen har pluggat och kollat på VD och ringer. sjukt spännade de ska sluta varje gång och så måste man vänta tills nästa avsnitt kommer. VD kommer i och för sig inatt.
så nu har jag gjort mig i ordning för funk-fest hos stoffe. dom ska ha den som "resurce" för sitt grupparbete. gillar det. ingen föreläsning imorgon så det blir lite sovmorgon tills vi ska ses hos matilda kl.12 och fortsätta gruppa.
nu köör vi stålis!
tänker på dig..

helt vanlig onsdag?

vilken dag. hann inte äta någon frukost så blev en kexchoklad i skolan en korv på frendo nu på vägen hem. och så klart så fick jag bensinstopp på bilen. tur att den stanna på vägen precis utanför parkeringen till skolan. så emelie kom och hömta oss i skolan, körde till frendo och köpte en dunk och tanjade upp den. hällde på bilen och så starta den! pinsamt men ändå glad att det inte va något annat fel så som den har krånglat förut. följde med matilda på photo shoot också. hon ska vara med på anydaynow's omslag. avdeckad med en cigg i munnen och whiskey flaskan i handen. så nu ikväll drar vi till kalmar för förfestmed moonlit sailor inför rookie festivalen nästa helg.
tänker på dig..

fotboll.

helt klart lyckad tenta fest igår. har mått skit hela dan nu bara. men får det väl va värt. kom bara en timme försent till skolan iaf. knappt halva klassen va där idag. ska nog se champion league ikväll. saknar fotbollen.

tänker på dig..



jävla skit tenta

fy fan. så jävla mycket som jag pluggat nu har jag alsirg gjort innan och så va de ändå så jävla svårt. hoppas verkligen jag klarar den och får några poäng för allt ordbajsande.
så ikväll glömmer vi den och har tenta fest i stålis. först det obligatoriska singstar sjungandet hos mig och sen ska vi nog till sebbe tror jag.
tänker på dig..

mina ögon blöder.

fan den här jävla tentan. har aldrig pluggat så här mycket som nu så hoppas verkligen jag klarar den.
tog iaf en liten paus igårkväll och va på 20års fest. temat va "fjortisfest" så hade massa kajal och maskara och såklart va håret tuperat, såg ut som knullrufs typ. va en riktigt kul fest. emelie va absolut roligast. och fullast. så idag ska jag bara plugga plugga plugga. tills ögonen blöder. imorgon gäller det. ska snart åka och köpa energidryck och godis med johanna så vi överlever imorgon. 5timmars tenta.
men idag är jag glad ändå.
tänker på dig..

Pluggdag!

Efter att ha suttit i skolan och pluggat inför tentan mellan 12-19.45, låst oss ute ur grupprummet så vi fick välta och vända upp och ner på postlådan dom andra nycklarna låg i och dra fram en annan nyckel och den passade! Och läst igenom kompendiet så känner jag mig rätt nöjd för idag. Tror nästan jag börjar fatta den blåa boken nu.

Tänker på dig..


sthlm

sverige-holland 3-2. så häftigt att se matchen där, live. med alla hemifrån också. hade jätte kul med emma och hennes vänner också på the soap bar. blev lite mycket champagne bara. shotta aldrig champagne med sprit i. mådde så sjukt dåligt igår. hann med bussen till linköping också. och jag hittade hem. varit på föreläsning idag, 9-12. va så sjukt trött men lyckades hålla mig vaken. så nu ska jag ta en powernap, läsa vidare i boken som jag skulle ha gjort på bussen men glömde den så klart i all stress. sen ska vi några tjejer från klassen bort till skolan igen och diskutera boken så vi kanske klarar tentan på måndag. bara 5dagar kvar nu.
hade ju seminarie i måndags med och det gick bra ändå. men måste ännu vänta på domen om vi har klarat det eller inte i några veckor.
imorgon är det sista föreläsningen innan tentan. henric ska gå igenom allt vi gjort hittills och sen se hur en tentan kommer se ut. nervös! hoppas verkligen jag klarar den.
tänker på dig..

ekonomhelgen 2011

helt sjuk. som det brukar va helt enkelt. nog den roligaste jag varit på hittills. allt från skicka flaskan(tre på rad), dansat, förfestat, mellan festat, ätit 3 rätters, druckit lite för mycket och att köa till kebab vagnen kl.3 på natten. vaknade idag och va inte ens bakis efter en tredagars. riktigt skönt så jag och josse kolla på Ringer tills jag va tvugen att åka hem igen och gruppa. allt är inskickat och nu är det bara slutseminariet imorgon kvar. och tenta om en vecka. åker en sväng till sthlm imorgon-tisdag för att se sverige-holland och träffa min emma! hoppas seminariet slutar i tid då hinner jag ta bussen från linköping till sthlm så får jag lite lästid då med. problemet är just nu hur jag ska ta mig till linköping efter matchen. sista bussen går 22.45 och matchen borde va slut runt 22. och så ska jag ta mig till centralen. hoppas verkligen jag hinner. ingen som har något bra förslag annars?

tänker på dig..

Tisdag i hultan

Blev Singstar hos mig igår igen.kanske ska göra det till en grej som vi gör varje måndag, dricker vin och skriker/sjunger :) Johanna hann bara va i Hultsfred i 15min innan vi tog fram vinet. Och blev en del. Resten av hennes box som va med på metan och min flaska. Kom på en rolig ligga-lista också. Så idag har vi haft föreläsning 13-15 och sen har jag och Emelie försökt gruppa. Utan dom andra. Ska fortsätta imorgon kl.10 och sen efter föreläsningen med. Fan va mycket det är nu! Men nu har vi slagit igen datan och böckerna och dricker vin och ska snart på 2:ornas tenta fest. Det är ju ändå tisdag. Nu köör vi! :D


.

idag har jag verkligen kännt mig ensamast i världen. aldeless för tyst här i hultsfred. saknar er där hemma.
stackars den som inte bryr sig
stackars hon som inte fryser
och alltid får det hon vill ha
stackars hon som har de bra

tänker på dig..

läsa läsa läsa.

pluggat flera timmar idag igen. så nu är det bara 6kapitel kvar! ska försöka bli klar imorgon så vi kan jobba med grupparbetet sen i veckan.
varit nere i centrum en sväng och handlat med matilda. eftersom alla skrattar åt min kyl(som nästan är tom) så handlade jag upp mig lite. och så har jag lagat mat. händer inte heller så ofta. starta mitt nya liv imorgon kanske?
blir iaf en sväng till gymmet och sen borde jag cykla bort till skolan och skriva ut dom powerpointarna jag missat. och tvätta.
åh va jag är uttråkad nu! mitt playstation vill inte spela upp filmen längre, fick starta om datan 3 gånger och dra ur och sätta i internetet tills det tillslut funkade igen. måste verkligen ringa tele2 imorgon och försöka fixa ett nytt. ska inte säga att det kommit "lite" vin på det.
tänker på dig..

1okt, 18grader och sol ute!

och det är lördag och jag pluggar.
gjorde jag och matilda igår med hemma hos henne. och åt tacos och kollade på VD! och american pie. precis när jag skulle cykla hem så plingar det på dörren. vi öppnar och där sår en okänd hultsfreds bo och bjuder in oss till hans kompis som har fest under. men vi tackade nej och låg på golvet och skrattade länge innan vi kunde gå ut. och lagom jag kommer ut på vägen kommer en tjej och en kille gående, killen säger till tjejen att han ska ta henens oskuld och börjar sen ropa efter mig att jag ska följa med dom. säger bara att hultsfredsborna är speciella.
för att få lite ny energi till mitt läsande så gick jag bort till gymmet med en timme. riktigt skönt. och så är det så fint väder ute så funderar på att sätta mig på balkongen och läsa i solen. kanske får lite energi av det med.
ikväll skulle sabrina "caramella dorothea" ha fest för carro som fyller år så får se om jag känner för att gå dit en sväng sen eller om det blir en vit helg. hade ju behövts. alla i vår klass har ju ändå nästan åkt hem i helgen.
tänker på dig..