midsommar och sena nätter

blir inte så mycket tid över till bloggen nu för tiden. jobbar och direkt efter är det dax för nästa grej. spenderade både torsdag och fredag-midsommarafton på fårö i stugan som mamma och tommy hyrt. drack rom och cola i torsdags med therese och kristian och på midsommar jobba jag på badrestaurangen. hade glömt hur stressigt men kul det va inom restaurang branchen. fick slute kl.22 och beställde då in en pizza som jag dela med martin och anne. blev en ganska lugn midsommar. mamma och tommy firade hårdare än va jag gjorde. fick till och med ringa och kolla om dom kom hem halv 3. lördags åkte jag till stan efter jobbet och drack några sambucca och hallonsoda drinkar hos stefan innan vi drog ner på gute. snygg idol olle sjöng ju. jag och helena stod längst fram så klart.
jobba igår med och åkte till pappa och grillade med therese och kristian. kom inte hem förens 3 så det va en tuff dag på jobbet igår. men åkte bara hem till mamma och somnade på soffan vid 10 och kände mig så utvilad imorse! helt sjukt mycket på jobbet nu. tusen grejer på lagret och en massa kunder i butiken. men det går sakta framåt.
imorgon är jag ledig igen och dom har lovar sol och 23grader så jag, emma, nicco, alex och hennes syster åker till tofta och steker! sen på kvällen ska jag på personal möte hos cheferna. inte lust egentligen när det är invigning på gutekällaren imorgon kväll.. men på torsdag är det invigning på kharma och burmeister och då kommer jag va där!
tänker på dig..

lediga onsdag!

och det är sol! iaf nu. ska snart bli upphämtad av linn och sen åka ner på stan för frukost på något mysigt ställe. och så klart en liten sväng på stan innan hon börjar kl.12. då ska jag nog åka till stranden och steka. om inte alla moln som jag ser på andra sidan av huset förstör allt.
ikväll är dem dm-match mot p18. finns bara att vinna tjejer! men det känns bra. tror vi tar det.
juste, blir av med lägenheten också. jävla kuk gotlandshem. kan vi ju passa på och ha riktiga fester här så länge. åker ju ändå ut.
och så va det ju midsommar om 2dagar. va fan ska man göra?!

tänker på dig..

en glas blir aldrig bara ett glas

invigning på rosengården efter dalhem - gute matchen i onsdags. skulle bara ta en öl men blev flera.
torsdag blev vi bjudna till carlssons för att smaka av deras meny så jag blev kvar där med ylva m.fl och kom hem med halv 2 färjan.
fredag jobb och sen in till stan och myste med linn, sofie och amanda till ett sjukt avsnitt av criminal minds. "my name is amanda" killen va sjukt läskig så sofie vågade inte sova hemma själv.
gick upp 05.40 i lördgas morse och körde tjejerna till båten och vårens sista bortamatch. förlust. jobbade och gasade in till flyget och hämtade dom igen för att sen ha en utekväll tillsammans. först sjöng vi lite hos mig och sen inflyttningsfest hos emelie, micka och alex. men micka va inte där. åkte ner till munken och sen över till gute. sjukt mycket folk men en rolig kväll. martin och anne va med också och sov över hos mig med så jag släppte av dom vid sin bil innan jag åkte ut till jobbet. lyckades lura baksmällan en engång med resorb.
söndagskvällen spenderade jag i alby city med tessan, martin och anne på alhqvists soffa framför eclipe.
och idag måndag har jag jobbat. städat bulis. och imorgon är det sista dan innan jag är ledig på onsdag. ska till stillman som vanligt imorgonkväll. känns riktigt bra i knät nu. för några veckor sen trodde jag aldrig det skulle bli bra. 6 veckor på onsdag.

tänker på dig..

tisdag och träning

stillman passet ikväll gick super. fick till och med ha lite vikt idag. ska dit igen på fredag och köra.
tiden gick mycket fortare på jobbet. fixade en massa på lagret. förutom sista 1,5timmen. då dog det.
imorgon är jag ledig och ska nog en sväng på stan. big smile day på cubus. 30% på alla kläder det kan man ju inte missa! sen ska jag träffa linn som slutar halv 2. och 19.00 är det dm-final på dalhem ip mellan dalhem - gute och det måste jag ju se.
ska lägga upp lite bilder från balen och studenten imorgon med. blev ca.500bilder iaf.

tänker på dig..

studenten, we made it

studenten va en tuff helg. men en av dom roligaste jag haft.
fredag student-dagen gick vi runt halva stan jag, vera, ankan och daniel och fotade vår student tessan. mot kvällen ville vi med gå ut men lät de ha gutekällaren för sig själva så vi gick på munken. en mycket rolig natt. fällde nästan en tår när jag fick träffa josse igen va länge sen nu.
jobbade i lördags och det va sjukt tufft. men stängde 4 och åkte till rute folketshus och fick lite mat på tessans studentskiva. kom till stan lagom innan jag skulle på studentskiva nummer 2 hos hilda med amanda, linn och sandra. blev en hel del vin innan vi fick skjust ner till hp. kom inte in så vi gick till muken även denna kväll och hade minst lika kul som kvällen innan om inte lite roligare. körde tydligen mitt och linns partytrick med att sitta på hennes axlar i ett rum med alldeless för lågt till tak. och stagedivade. måste nog bli mitt nya trick.
gick hem i regnat och åskan som jag hatar men somnade direkt ändå och va lika trött på jobbet igår som i lördags. så efter jobbet åkte jag hem till mamma, fick mat och låg sen på soffan och halvsov hela kvällen.
så idag va jag människa igen och har jobbat hela dan. och sen tvättat och städat bilen. imorgon blir det jobb igen innan jag ska till stillman. sen är jag ledig på onsdag! funderar på en roadtrip kanske.

tänker på dig..

ledig och sool!

vaknade och det va dåligt väder. min vanliga tur. men åt frukost hos linn och sen blev det sol och varmt! så vi gjorde lite ärenden på stan och sen åkte jag ut och stekte på tofta! fan va skönt de va. kom precis hem och ska till linn ikäll och dricka lite vin och äta ost och kex. perfekt slut på min lediga dag.

känner mig så glad nu när du är hemma min bästa veronica. riktig vänskap försvinner aldrig.


jobbar imorgon 12-18.15 sen är jag ledig igen på fredag och då är det dax för studenten! kommer förmodligen gråta. och dricka några öl.

tänker på dig..

lördag

såg fotboll hos stefan igår. sverige vann med 3-1. drack en cider som blev flera. spelade något med en blandning av plockepinn och en stapel med klossar. sen hamnade jag på wallers med killarna. och hp. men det va bara typ 10pers där. jobbat idag och det har varit sjukt med folk. hoppas allt går bra för therese och kerstin imorgon för då är jag ledig och ska först hjälpa veronica med tessan inför balen och sen åka och se mina tjejer möta gimo. och efter det kanske en sväng till sandviken.
spelet.
fick agera fylle chaffis ikväll med. mamma och tommy, en väldigt full gubbe och jeffreys mamma. spelade kubb med therese, kristian, jeanette och rosdahl. tjejerna vann egentligen bäst av tre matcher (2-1) men då ändrade killarna sig och sa att de hade sagt först till tre så vi fortsatte fast vi redan vunnit.

tänker på dig..

kubb

grillade och spelade kubb hos pappa igår med therese, kristian och elvira. hon bajsade bara på mig en gång och kräktes bara tre. och sen dreglade jag tillbaka. fast det inte va meningen.
11 färjan åkte pappa och dom andra över till fårö och ut på badrestaurangen men då gick jag, therese, kristian och elvira hem till dom och sov istället. känns skönt idag.
så nu ska jag snart till jobbet. sen ikväll blir det nog fotboll hos stefan. sverige - moldavien.
 
tänker på dig..

JODA

hade en super mysig ledig dag igår. åkte med emma, tobbe och niklas till åminne beach och stekte i några timmar. hem duschade, hämtade linn och sofie, lämnade in mina trasiga ipod högtalare och fick ett tillgodokvitto på 599kr. åkte ner och satt oss på joda med amanda och åt. halv 7 åkte vi till dalhem och såg första halvlek eskelhem - fg, matchen slutade 0-2. till andra halvlek åkte vi och såg copa - fårösund på rävis och den slutade 4-0.
sen avslutade vi kvällen hos stefan med jordgubbar m.m. :)

jobbar 12-18.15 idag sen ska jag, therese, elvira och kristian till pappa och grilla.

tänker på dig..

ledig onsdag

äntligen tilbaka i stan. och så fick jag träffa mina tjejer!
tränade hos stillman igår kväll och det gick bra. men har träningsvärk idag med fast i ryggen nu. skönt då känns det att man har tränat.
idag är jag ledig och ska åka och sola hela dagen med emma och tobbe. och sen efter 1 kommer linn med.
ikväll blir det middag och sen fotboll i dalhem, eskelhem - fardhem.

vill att mina lärare från skolan ska svara. är så sjukt nyfiken på vad jag får för betyg.
och så vill jag att det ska bli midsommar så jag och micka kan prata med deras vänner om våra planer i höst.

tänker på dig..