Oh my fucking god

sett skrackis for forsta gangen pa valdigt lange. the conjuring. almost shit my pants! sa laskig va den. sa alla som vill bli as radda och fa en adrenalinkick som aldrig forr, se den. nu skulle du varit har och halt mig hand.

tanker pa dig..

So fucking cold

De är de ända ja kan säga om att va tillbaka i oneonta. Och att de är massor med plugg. Har en musik juridik tenta från Sverige nästa fredag, samtidigt som vi har läxor och massa läsning i våra kurser. Så ingen halloween fest med band som ska spela för mig inte. Fuck va trist. Men ja MÅSTE verkligen klara den här jävla tentan. Nästa helg ska vi iaf till NY(igen) och gå på musikal, kinky boots. Och när vi kommer tillbaka till ja bli full. Som en tenta fest hemma nästan fast de kommer va dagen efter tentan och de är bara ja som gör den. Men ändå. 
Har försökt bestämma vad vi ska göra på thanksgivinglovet också, men de va lättare sagt än gjort. 5 tjejer ska tycka. Ja behöver inte säga ner. Men vi har iaf en plan nu. Lutar nog mot gratis boende i Montreal iaf. MEM:are är verkligen som en familj. Men helst av allt så hade ja varit hemma nu, längtar hem så mycket. Till alla mina finisar. Men tiden kommer gå fort. Snart är ja hemma.

Tänker på dig..


Sista natten med gänget

Och sista dagen i värmen. Har varit underbart väder, minst 30grader och 25grader i poolen och havet. Vill inte åka tillbaka till kalla oneonta. Men de känns lite bättre att de är ännu kallare i Sverige. Eller nej ja ska ju komma hem till de kallaste sen. Så för att göra nåt kul sista kvällen åkte vi till hardrock casinon och hotell i Hollywood, FL. De va ett riktigt mansion! Handlade, åt, tatuerade oss ja och mamma och den fick ja ben & jerrys innan vi åkte tillbaka till hotellet. Perfekt avslut på en bra semester! 

Tänker på dig..








Sun sun sun, here we come

Så underbart att bara ligga vid stranden/poolen, ta nån drink och bara njuta. Vet hur sur man blir av att läsa hur bra nån annan har de på sina semestrar men de är så underbart att ja måste! Ja älskar solen!! Man mår så mycket bättre, både på in- och utsidan. Ikväll har ja även hållt månen i mina händer. Kan de bli bättre? Ja de kan de faktiskt,  om du va här Jocke. 

Tänker på dig..






Äntligen!

Tillbaka i värmen och Miami! Har bara hunnit äta, dricks några drinkar och badat i poolen. Men imorgon står de solning på schemat! Hitta ett hardrock här också så de blir nog en liten tur dit också men förmodligen på lördag. Kanske skulle fylla på armen också?

Tänker på dig..





Buff buff buff

Har spenderat senaste dygnet i Buffalo, eller snarare vid Niagara fallen! De va inte så kallt som ja trodde och vi fick se Canada och vattenfallet i både dagsljus och kväll. Mäktigt. Hitta till och med ett hardrock cafe. Och så va vi på ett aquarium och såg sjöhästar, hitta Nemo fiskar, pingviner, hajar och sjölejon show. Men nu är vi äntligen på väg till Miami och fort lauderdale! 

Tänker på dig..









Part 3

Två dagar senare tog ja bussen igen till NY men denna gången för att möta upp mamma och Tommy för en liten semester trip. Har varit så mycket med skolan nu, 3prov, en budget, en uppsats och vanliga läxor. Så en liten semester med lite sol skadar inte. Så vi har spenderat helgen i NY och turistat. Sett frihetsgudinnan och varit inne på Madame tassaud och nu är vi på bussen mot oneonta. Igen. Ska ha ett prov till imorgon och så ville mamma se hur ja bott senaste månaderna. Sen bär de av mot Buffalo och Niagara fallet och sen blir de sol nere i Miami, fort lauderdale. Ska bli helt underbart. Bor på stranden gör vi också. Uppdatering på vår semester kommer! 

Tänker på dig..








Part 2

Måndagen efteråt va ja nästan fortfarande bakis, helt sjukt att de kan hålla i sig i två dagar nästan. Men allt vi drack så är de kanske inte så konstigt. Men ja skyller på att allt är så farligt billigt. Ja menar en drink för 2-3dollar=ca.14-21kr. Hjälp. 
Sen blev de äntligen onsdag och ja satte mig på första bussen till NY för att hämta min älskling. Hittar varandra på flygplatsen ett par timmar senare och se va underbart att äntligen få va i dina armar igen. Tog bussen tillbaka till oneonta stanna där tills på fredan, tog bussen igen till NY stannade där över helgen. Gick typ hela Manhattan och bara myste, höll handen och pussades, massor. Åt världens bästa köttbit också, Annie heter restaurangen, ligger nånstans i soho och har världens bästa kött med pommes och bea! Tog bussen tillbaka på söndagen till oneonta, gick i skolan, åt ostbricka med rökt ost på B-side och myste vidare tills de va dags att åka tillbaka till NY och flygplatsen. Svårt att säga hejdå igen och tårarna kom även denna gång. Men nu är de bara lika lång tid kvar igen till vi ses. Ja tycker om dig så otroligt mycket, min Joakim. 

Tänker på dig..



Oj Oj Oj

Ja vet inte ens vart ja ska börja. Tror ja skulle på oktoberfest sist. Vi va där, och typ 15st till. Så de va ingen höjdare förutom att vi att i solen och stekte med varsin öl i handen. Eller de blev ett par. Dagsfyllan är underbar. Sen gick vi till zip så klart och after work:ade=drack drinkar för 2dollar. Blev fullare och gick till B-side eftersom ingen av oss varit där förut. Drack ett efterlängtat glas vin. Sprang till bussen men missa den för att vi skulle hem och äta kvällsmat så vi fråga till macken och be dom beställa en taxi så vi ska hinna. Efter maten bytte vi bara om och begav oss til ett annat nytt ställe, legend. För dj:n hade bjudit in oss så vi kommer in och han känner igen oss så vi dansar uppe på en sorts plattform framför dj bordet och han bjuder oss på drinkar. Starka drinkar. Förmodligen gilla dom de, allrahelst vakten som satt bakom inka och bara njöt när hon skakade rumpan. Blev utslängda vid 2 när de stängde och vi får för oss att gå tillbaka till zip, fast vi vet att de också stänger 2, men de släpet in oss för vi verkligen behövde kissa. Hade ju aldrig hänt i Sverige. Sen tar vi bussen hem som knappt nån av oss kommer ihåg. Kommer hem käkar en "familjepåse" chips och sen däckar ja totalt. Vaknar upp dagen efter med bakfyllan från helvetet. Igen. Och ja som inte skulle ut alls för att ja hade match kl.1 på söndagen. Så ja pallrar mig till matchen, halvt död och spelar och gör till och med mål! Vinner matchen med 9-2 tror ja. Så ja är ända ganska nöjd på vägen hem förutom att de känns som ja håller på att dö. När ja kommit hem och duschat så lägger ja mig i sängen i fosterställning och sover-film resten av dagen. Helt klart bästa kvällen hittills i oneonta. 

Tänker på dig..