nollning hultsfred 2011

började skolan igår. lite pirrigt va det men vi gick 4st från grantivägen tillsammans till skolan och fick prata av oss lite innan och bekanta oss med varandra. upprop och en föreläsning sen va det dax för nollningen. gick och köpte alkohol (för de va det enda som stod att man skulle ha med sig) möttes upp på skolan och hade rundvandring runt "centrum" och sen tillbaka till barrvägen där det va grillning och feest!
det häftigaste va att ena lägenheten hade rökmaskin och riktiga party lysen! där dansade vi tills det kom några svidiga grannar och klagade så då va typ festen över.. kom hem och skulle sova men då hade mina grannar efterfest. lär bli fler såna här på grantivägen när vi bara är studenter som bor här. och en läskig gubbe högst upp i min trappuppgång.. hoppas jag slipper möta på honom.
saknar alla där hemma lite. men tror att det här kan bli tre bra år. roliga år. som man aldrig kommer glömma.
idag står det på nollnings schemat att vi ska mötas i centrum 17.30 för att bege oss mot festival området och sen spela fylle brännboll + shotcarneval.
shotcarnelaven kommer bli på ekeberg.
detta behövs: oömma kläder och dricka.
tänker på dig..

no words can describe how i feel.

allt bestämt. flyttat alla saker till mamma. sista stillman passet imorgon tisdag. flyttar alla möbler till mamma på onsdag. gör sista träningen med mitt dalhem på torsdag. sista jobbdagen på fredag. sista festen med tjejerna på fredag. kolla på sista dalhemherr matchen på lördag. förhoppningsvis fira vår seger på lördag. bakis på söndag. förbereda det sista på måndag. flytta på tisdag. fram tills dess ska jag bara va med de som jag tycker om mest. kommer sakna ihjäl mig efter mina tjejer.
vill så gärna åka men vill så gärna stanna. vill så gärna spela fotboll nu. mer än någonsin. har iaf gått 3mån och 4dagar. bara 1mån, 3veckor och 3dagar kvar.
tänker på dig..

kräftskiva + 30års firande

imorgon är det dax för den årliga kräftskivan i dalhem. måste ju slå förra årets. blir svårt. men i år har vi en grabb som ska fylla 30år också. kommer bli awsome. buss och allt till stan senare. så vi hinner nog förbi gutes sommar avslutning. tråkigt att sommaren redan är slut.
nu börjar en ny fas i mitt liv om 16dagar. studentlivet. fick lägenhet idag som jag delar med en annan tjej. blir nog bra. men har lite blandade känslor inför allt. men någon måste hända. gotland sjunker förmodligen inte på tre år. och kommer komma hem och hälsa på alla och mina tjejer lika ofta som ni kommer och hälsar på mig!
känns som det är en del som saknas. kanske kan va det här?
tänker på dig..

många val i livet. och nu står jag framför flera svåra.

hade sjukt kul och mysigt göteborg. med min veronica. synd bara att tre dagar gick så fort. och att det regnade. men det gjorde det hemma också.. när jag väl kom hem igen efter att planet va mer än 4timmar försenat så hämtade linn mig. och i måndgas va det dax för hoffas sista spelning och emmets födelsedag. och hennes underbara pojkvänn hade fixat VIP platser på balkongen, drinkar och champagne. och jag och josse fixa så hoffa önskade grattis till emma från scenen. helt klart bästa kvällen. sen fortsatte veckan med fler kvällar på gute. och sen kom göteborgskillarna ner, christoffer och anders så vi gjorde stan en kväll och fårösunds marknadsfest i fredags. igår va det 1augusti och vi hade köpt biljetter till takida och europe konserten på gutavallen. va helt okej men inte värt 450kr. efter det drog vi ner på gute och såg på veronica maggio som va sjukt bra! gilla inte henne förut men nu måste jag bara lyssna på henne :)
jobbar ännu några veckor till. för sen har jag kommit in på music & event management i kalmar. och har tackat ja i söndagskväll. eftersom man ska plugga i hultsfred första 1,5året så har jag precis satt upp mig på några lägenheter och hoppas på det bästa. börjar ju skolan om 27dagar. eller nollningen börjar då.
vill att det ska kännas enkelt att bara dra men det är det inte. kommer sakna så mycket här hemma. fotbollen, mina änglar och alla underbara vänner jag lärt känna senaste året. ni är helt underbara.
tänker på dig..