kakkalas

hade en helt underbart rolig kväll igår. och så fick jag vara med er som jag tycker om mest! mår inte allt för bra idag, kan bero på fickpluntan med bacardi :)
så här fina va alla vi igår.

ikväll ska jag på kakkalas hos linn som fyllde 19år igår. stor tjej :) orkar inte göra något annat idag.

tänker på dig..

fotbollsgalan 2010

och linns födelsedag! så ikväll ska det frias dubbelt upp :)
snart kommer laget hem till mig för lite förfest sen blir det visby strand och kommer antagligen sluta på krogen :)
och sen får vi festa en timme extra ikväll, för man vrider tillbaka klockan en timme kl.3. gillar vi :)


förra årets snyggingar. som kommer va ännu snyggare i år.

tänker på dig..

mys kväll

har legat på soffan hela kvällen med linn sofie och tessan och sett idol och ätit tacos och chips :)
sen fick jag skjutsa grabbarna till kharma nyss. är riktigt laddad inför galan imorgon! the thing of the year maby? sofie ska sova över hos mig inatt så vi ska bädda ner oss på min underbara soffa nu och sen ringer klockan 06.00, då ska vi upp och göra kaffe som vi sen ska ha med oss till säve där vi ska jobba med laget 7-11. sen blir det att heja fram eskelhem till ännu en seger.
efter det så kör vi för fullt at my place! :)

tänker på dig..

duktig flicka

har gjort klart mitt skolarbete nu. och gick upp kl.6 imorse och va ute och gick en timme med mamma innan vi åt en riktigt god frukost, macka med stekt ägg. och igår fick jag en massa anntat gjort, pappa gjorde service på min bil medans jag städade den riktigt ordentligt. och innan tvättade jag den men då fick vi se hur andra har misshandlat min bil med sina dörrar m.m. så höger sida är mer bubblig an slät tyvärr. och så polarede jag upp sommar fäljarna så dom riktigt glänser! åt mat hos farmor också, kroppkakor. så gott att jag fick med mig några hem.
sen va jag nere hos therese och kristian och pratade och såg tv. mys!
synd att rockfesten va nu på lördag också, men va en igen den 27nov så jag får spara mig tills dess.
nu ska jag åka mot stan och plocka in alla saker jag packat in i bilen igår, hela skuffen är full! så nu blir det gott kaffe i den nya kaffemaskinen, mat på nya tallrikar och drinkar i nya glas.
fick låna en fickplunta av buffy också så nu är lördagen räddad  eller hur linn? :)
har haft nisse bredvid mig i soffan medans jag pluggat och det har varit underbart, tror nog du ska få åka med matte nästa vecka.

tänker på dig..

ruggit i regnet

idag har vartit en riktig glidar dag, först gick jag och linn till almedalsbiblioteket där morten höll på att skrämma skiten ur oss genom att skrika bakom oss när vi gick. hade våra personliga samtal och det gick riktigt bra, känndes skönt att få veta hur det ligger till. sen gick vi på stan och fönstershoppade tills vi gick hem vid tre och tog oss ut i spåret och sprang 5km! + till oss :) och sen kom emma emmet olofsson hem till mig och käkade middag och då kom vi fram till den smarta ideen att hon ska flytta in hos mig nu när hon har fått jobb på skokanonen. så jag har blivit med roomie idag! :) hon flyttar in på söndag.
sen satt jag och linn som riktigt trogna supporters i regnet och såg på eskelhem(dalhem b) som tog en enkel vinst mot väskinde med 3-0. och nu har jag faktiskt nästan gjort klart andra uppgiften från skolan.
åker till fårösund imorgon och pappa ska hjälpa mig med service på bilen och byta till vinterdäck och sen skulle vi äta middag tillsammans. pratade med therese också och vi ska ses sen stund med, kul att se hur mycket magen har växt! och så klart ska jag sova med min lilla nils hos mamma. funderar på om du ska följa med mig sen.

tänker på dig..

plugg plugg plugg

kom nyss hem från helena, så söt deras kisse va. och den kom frivilligt och somnade i min famn!
så nu ska jag försöka mig på nästa uppgift från skolan, analys av en idrottsförening. men så fort jag bara kommit igång så ska det nog gå bra. ska lämna in den senast söndag och känner jag mig själv rätt kommer jag inte få något gjort i helgen. är den berömda fotbollsgalan på lördag och jag har köpt allt jag behöver utom lite alkohol. men det ska vi fixa imorgon efter vi har varit på möte med morten. sen blir det en sväng på stan med linn och helena. är 30% på hela cubus imorgon, farligt eftersom jag inte borde köpa något. men..
man lever ju bara en gång.

tänker på dig..

nya livet

har varit hos anna nu ikväll och sett på VD, kan nog inte bli mer spännande nu. och så måste vi vänta minsta två veckor till innan vi kan se fortsättningen eftersom vi ligger några avsnitt före sverige. önskar verkligen att jag hade en vampyr kille, damon är ju så het! :)
hade en lugn morgon idag eftersom jag knappt får sova något på nätterna igen, jävla mardrömmar. men sen tog jag mig upp och körde ett hårt pass på gymmet innan jag åkte till linn som bjöd mig på lunch: hemlagat potatismos och köttbullar. mm! och sen låg vi och mös med chili på soffan tills linn skulle på combat med sin mamma. måste nog pröva på det, tydligen både jobbigt och kul. och så får man boxas/slåss (i luften).

imorgon bitti ska jag till sjuklignen sofie för en mysfrukost med en film på soffan. så skönt nu när det är riktigt höstrusk ute och bara mysa med sina nära och kära.
ska ut till hörsne också och kolla in helenas och patriks katt :) och så klart hinna med en sväng på gymmet och en löprunda med linn.
nya livet har börjat. handlade bara en massa nyttigt idag i äffären. grönsaker, frukt, bär, advokado, vaniljyoghurt, kalkon m.m.

tänker på dig..
är så otroligt glad att ni finns här för mig nu mina underbara vänner när jag verkligen behöver er.

hemma eller borta

nyss hemkommen med flyget. höll på att inte komma med för att jag hade en massa vätskor i handbagaget, gick bra på vägen upp men inte nu så fick gå tillbaka(lagom pinsamt) och snällt checka in min väska. hoppades nästan lite på att jag skulle bli kvar. va så kul att få träffa dig igen veronica, så många år utan dig efter så många år med dig. men nu blir det inte lika länge tills vi ses igen, ni ska komma ner till nyår och också komma och bo hos mig någon natt! :) då ska jag visa er utelivet, fast vet inte om christoffer klarar av det? :) han har iaf lovat att han ska hitta en bra kungälvskille till mig :)
imorgon börjar jag mitt nya liv, igen. men nu ska jag vekligen det. träning, bra mat och mer sunda levnadsvanor.
så nu sitter jag och äter min kladdkaka och ser på beck. har ätit alldeless för mycket skit i helgen.
varför ska det hända nu.
funderar seriöst på att dra nu, sthlm eller nåt. behöver verkligen jobb.



jag och vera.

kaffe och baileys, baileys och sambucka är någon man borde dricka oftare :)


tänker på dig..

i ett regnit göteborg

sitter i veronicas soffa och pratar gamla minnen. och gammalt skit. killar.
men har varit en helt underbara helg, shopping och lite drinkar igår på heaven 23. jätte mysigt! <3
åker hem ikväll 20.10 med flyget.
ska försöka hitta et par skor till fotbollsgalan med innan vi åker hem. hittade egentligen att par igår med blev inga då.
fattar inte varför du ska höra av dig nu. idiot.

tänker på dig..

ice cold

lämnar detta kalla gotland imorgon bitti för ett ännu kallare göteborg. veronica skickade imorse att det skulle bli snö. hu, vill inte ha det ännu.
har umgåtts med mina tjejer idag för nu ses vi ju inte på TRE dagar! undrar faktiskt hur det ska gå :)
åt frukost med sofie och färgade hennes hår och sen bakade vi en kladdis med valnötter också som vi bjöd linn och johan på. sen blev det en promenad till linn för att träffa chili också.
nu väntar jag på sandra som ska komma föbi på en snabb fika innan jag ska på spinning kvart över 5, hämta upp buff vid flyget halv 7 och sen till mamma för att få lite god mat. ska färga hennes hår ikväll med. och åka till pappa och lämna hans present som jag köpte i turkiet. och berätta om tatueringen, tatueringarna.

tänker på dig..


liten liten kissunge

hittar på en del att göra om dagarna nu när jag är ledig (arbetslös) ändå, gymmet först imorse med sofie och sen en riktigt god räkmacka :) kl. 12 åkte jag sofie och helena till intersport och köpte en tidig födelsedagspresent till linnsan, fotbollsgala biljetten! för vi kan ju inte gå utan en av charlies änglar och eftersom du redan köpt klänning och så så va det ju ett måste.
sen har vi legat och myst på din soffa nästan hela dagen för linn och johan har blivit med kattunge! världens sötaste oranga katt! låg och sov på mitt bröst förut. försökte övertala mamma att vi skulle ta en till men kan inte riktigt svika min riktiga man nisse. önskar att du va här hos mig nu!
hann med en fika hos frida, hedenhös idag med. kul att det känns som vi sågs igår och vi pratade om allt möjligt och drack kaffe. fick veta att hennes kille är tattuerare med så nu vet jag vem jag ringer inom en snar framtid när nästa ska bli gjord! :) farligt att man får sån mersmak.
imorgon ska jag hämta buff vid flyget och sen försöka klara mig utan mina änglar hela helgen när jag åker till göteborg för att tillbringa helgen hos veronica. ska på choklad-mässa och käka hotellfrukost :)

tänker på dig..

fucking jävla skit måndag

idag va verkligen inte min dag. fanns fan inget mer som kunde gå fel. nästan så att bilen la av till och med. väntar bara på att jag ska ramla ner från balkongen eller nåt.
och vilka jävla killar alltså.
längtar bort och tillbaka.

tänker på dig..

back home

ville verkligen inte åka hem till kalla sverige igen. vi tänkte råka missa bussen så vi kunde va kvar en vecka till men tyvärr gjorde vi inte det.
träffade två snygga västerås killar på vårat hotell som vi hängde med varje dag, och vi hade det UNDERBART hela veckan.
fick till och med ett riktigt minne av resan, en tatuering på foten som alltid kommer påminna oss, linn, sofie och mig om vår resa till turkiet, alanya off season 2010.
seize the day står det.




va på munken igår med helena, va utanför mc donalds till typ 4 innan jag kom hem. men det va det värt så jag fick prata med dig lite.
åker till göteborg på fredag och ska bo hos min veronica hela helgen, ska bli så kul! :)
ikväll kommer anna hit och vi ska se på VD och äta ostbågar :)

tänker på dig..

TURKIET!!

FÖR IDAG DRAR VI TILL TURKIET!!!
sola, bada, dricka gratis drinkar och bara ta hand om varandra i en vecka.

nu ska vi hem till mig och fixa det sista.

tänker på dig..


tomorrow

vi åker imorgon! kan inte fatta det riktigt ännu. men har börjat packa iaf. är typ klar ska bara lägga allt tillrätta så allt får plats :) har varit på träning ikväll och ska nu fixa det sista inför morgon dagen som är ganska fullspäckad. först promenad på 5km eller gymmet, frukost, färga ögonfransarna på varandra, färga mitt hår, fixa nagelförlängningen, sminka mig och fixa det sista med packningen, handla inför vår genemsamma middag, göra middag till mig sofie linn och helena som ska sjutsa oss till flyget vid 7. blir vår favorit bakadpotatis :)
fick en smärre chock igår när dom ringde från Detur-vårat flygbolag och hon i luren sa: hej jag ringer från detur, ni ska flyga med oss på fredag och det är så att... planet blir en timme försenat så det går kl.21 istället.
jag som höll på att svimma av rädsla eftersom jag läst i mitt horoskop tidigare på dagen att en resa kunde bli intsälld. men faran är över och vi åker imorgon.
ska dricka drinkar och mysa hemma hos mig innan.
längtar.

vårat hotell

från hotellels balkong ner till stranden
kommer live bilder om lite mer än en vecka :)
fan va kul vi ska ha tjejer!

tänker på dig..

tvätta och städa

gick upp kl 5 i 7 och gick ut till tvätten. har sedan gått en liten promenad runt terranova innan jag nu ska hämta tvätten. sen ska jag till sofie och städa bilen och kanske tvätta den med och först äta frukost.
kl.12 ska jag på spinning och efter det hoppas jag på att helena kommer in till stan och fikar med mig. jag ska möta buffy på stan också och lyssna på deras band, christoffer, linns johan och anton när dom repar i sin lokal.
så klart ska jag gå runt i olika butiker i stan idag med och söka jobb! är så jävla rastlös redan! kommer väl snart flytta in på gymmet.
2dagar kvar!

tänker på dig..

första uppgiften avklarad

sitter hemma i soffan efter att jag varit på gymmet med sofie och bastat. lagade faktiskt riktig mat till mig själv nu när jag kom hem, snitzel och stekta grönsaker.
mamma hade tittat igenom mitt arbete som jag gjorde klart idag så har ändrat lite och ska skicka det imorgon.
tvättar kl.7-11 och sen ska jag till sofie och städa bilen innan hon ska till jobbet och jag på spinning kl. 12. sen tänkte jag ha en date med helena så vi hinner ses innan vi åker. för nu är det snart bara 2dagar kvar!

satt hemma hos mig förut idag jag linn och helena och började redan planera för nyår. parmiddag lutar det åt. bara för mig att hitta någon lämplig tills dess. kan bli nog så svårt. men som dom sa: du har ju tre månader på dig!

saknar min lille prins nisse, vill att du ska vara hos mig.
fast är inte lika säker på att du vill va en city kisse längre.

saknar också att ha någon att mysa med i soffan.
och någon som håller om en när man ska sova.
tänker på dig..

3dagar

sitter i soffan och försöker få klart plugget. hur kan det va så svårt att bara börja? men måste bli klar idag så jag kan skicka arbetet till mamma så hon kan titta på det med innan jag skickar det.
jag och linn har redan varit dutkiga idag och cyklat och varit på länsförsäkringar idag igen. försökte ta ut euro med men det är tydligen någon som tömt alla bankomater i stan. skulle komma imorgon.
har laddat ipoden med ny musik och batteri och tömt och laddat kameran också så nu börjar det närma sig. bara 3dagar kvar!
ska ut och springa när jag är klar med plugget och sen ikväll ska jag och sofie till gymmet och basta efteråt :)

tänker på dig..

fyra dagar

fan va jag har varit duktig idag, jag och sofie gick och letade efter hennes cykel på öster och hittade den bakom dinsko. sen va vi på folksam och länsförsäkringar och fixade någon lapp med ett nummer på om vi nu skulle bli sjuka i turkiet. fast det ska vi ju inte bli! sen gick vi hem till sofie och åt frukost. cyklade till friskis och köpte combokort- spinning och gym. och gymmade en stund innan vi cyklade hem igen. sen har jag städat och plockat hemma innan pappa lisen och eric kom hit och åt mat. tonfiskgratäng och varma grönsaker blev det med kaffe och cholkadboll till efterrätt. pappa hjälpte mig att äntligen få upp mitt barbord också och skruvade fast och upp lite annat också. så jag fick dammsuga hela lägenheten igen. och nu sitter jag och väntar på linn som är på combo med sin mamma. vi ska se film och lägga över bra musik till varandra sen ikväll.

sitter på flyget om exakt 4dagar! :)


tänker på dig..


final day

sista dagen på ebbes idag,så jag och therese ska bjuda bossarna på en bit tårta efter jobbet :)
hade jätte kul och mysigt i fredags på lagmiddagen och igår skulle vi ut igen men jag och linn hamnade hemma på deras soffa istället och såg film och spelade tv-spel.
och jag slog tobbe i mariokart! (jag 1:a, tobbe 4:a)
blev fylle chaffis för anna också. somande så klart på deras soffan som jag nu ska få när johan dör, och kom hem nu i morse kl.8.20.
så det blir bara frukost och iväg till jobbet. sen ikväll ska jag och anna se på VD! :)

tänker på dig..

bara 5dagar kvar!