äntligen

fan va kul det va att träna fotboll igen! va bara med på styrkan, uppvärmningen och passningsövningarna och sen fick jag säga till mig själv att gå av. kändes lite i knät men inte mer än när jag springer annars. och nu är det inte ens svullet eller gör ont. så nu ska jag fortsätta kvällen med 368sidor principles of marketing. och imorgon bitti ska jag till tandläkaren. hatar det verkligen. och sen till skolan och fortsätta plugga. har inte bestämt mig om jag ska hoppa föreläsningen och bara plugga till tentan istället men tror det. känns viktigare just nu. och sen ska vi gruppa så klart.
tänker på dig..

plugg-paus

kände mig nästan ännu bakis imorse. fy fan vilken dag de va igår. efter att vi haft vår redovisning så kändes det bättre. kom hem och pluggade tills kl. 9 ikväll. sen skulle jag bara ta en plugg-paus och gå förbi matilda och prata lite. kom inte därifrån förens nu halv 1. men det va roligt. det som sägs hos matilda, stannar där. imorgon ska vi till skolan kl.9 och försöka få något gjort med nästa grupparbete som ska va klart nästa onsdag. och marknadsföringstenta nu på måndag och jag har ett kompendium och 368sidor kvar..
men imorgon ska jag göra första träningen med hultsfred. ska bli kul. får se om jag har någon bollkänsla kvar alls. va ju ändå mer än 7mån sen jag tränade fotboll sist.
tänker på dig..

1advent

bra fest igår. är så jävla bakis idag bara. har inte kunnat äta eller göra något på hela dan. borde verkligen plugga och göra klart powerpointen till redovisningen imorgon.
sitter i min säng. och gråter. vet egentligen inte varför. borde vara glad. men det är något inom mig. kan inte förklara det. inte ens för mig själv.
saknar dig redan.
tänker på dig..

check!

grupparbete check!
fått csn check!
betalat räkningar check!
fått kontakt med två fotbollslag check!
gymmat med emelie check!
handlat till min toma kyl check!
och alkohol tills imorgon check!
fått en lägenhet på snickaregatan 28A från den 1feb check!
fixat så jag får jobba lite i jul på guldfynd check!
hultsfreds finaste, snällaste och underbaraste pojkvänn check!

hoppas verkligen att det här är vändpunkten i mitt liv och att allt börjar gå åt rätt håll igen efter många år i motvind.

tänker på dig..

omtentan

känndes lättare idag än för några veckor sen när vi gjorde den första gången. va visserligen inte samma frågor men kanske bara va så att jag hade pluggat bättre och fattat det nu. så nu sitter jag hemma och ska läsa marknadsföring eftersom vi har tenta på det om två veckor. och två grupparbeten. men om mindre än en månad så är det jullov. men man kommer ju inte direkt sitta sysslo lös då, tenta igen efter jul, grupparbetsinlämning och så ska man hinna med att träffa alla och göra allt när man är hemma. och jobba kanske. lite mer pengar hade ju inte suttit fel. tyckte jag hörde något snack om tenta fest ikväll. är väl inte jätte sugen men varför inte vi har ju trots allt haft tenta. ville egentligen bara träffa dig, min fina pojkvän.
tänker på dig..

vilken vecka.

tre heldagar i skolan. och resten av tiden har vi hållt på med grupparbetet eller pluggat till omtentan. och så va vi faktiskt på fest i fredags. jag och emelie shottade lite många hallon/laktits så vi va tydligen fullast på festen när vi kom. men men.. igår va jag , matilda, emma, stoffe och martina så himla duktiga. satt i skolan och pluggade till tentan i 9timmar!! men känns som jag har mer koll på det nu iaf. så får göra samma sak till nästa tenta. som är om två veckor.. pluggat hela dan idag med sen jag kom hem. jag somna på emelies soffa igår kväll efter att vi kollat film och läst en massa katt åt skämt. tycker nästan att katt åt viagra, fick ståpäls va roligast. eller katt åt resväska, blev packad.
omtenta imorgon kl.9. och sen måste vi gruppa om vi får svar från STIM någongång. jag som trodde det skulle bli lätt att börja skolan igen.
tänker på dig..

gotland och fotbollsgalan

fan vilken gala! minst lika kul som förra året. om inte lite roligare. dansade på bordet, fick två öl över mig och drack alldeless för många shots. och träffade ju så klart alla underbara hemifrån. så i söndags va jag inte alls kaxig. bakis ända tills jag kom hem till hultsfred vid 8 på kvällen. men de va det värt! fick sällakap på båten hem också, rosdahl hade med varit hemma över helgen så vi prata och sov en stund. och i fredags va vi hos pappa och åt också med therese, kristian och lilla elvira som inte är så liten längre. hon väger redan över 9kg(!) känns fortfarande som nyss när jag höll henne första gången och hon va så himla liten. tiden går alldeless för fort. har redan bott här i snart 3månader. men det har varit 3 bra månader. måste faktiskt erkänna att jag trivs ganska bra här i den här hålan.
fan nu får jag sluta göra en massa ansra saker istället för att plugga. har gjort det hela kvällen. cyklade bort till emelie och såg på första avsnittet av grimm. fan va jag skvatt till när monstret hoppa ut genom rutan! :) så det måste vi fortsätta se. torsdagar kl.20.00 på 6:a.
skola imorgon med 10-15 sen är det helg och ännu mer pluggande till omtentan..fan nu måste jag klara den!
glömde ju skriva att vi tjejer va och såg på 4:e twilight filmen - breaking dawn på riobio här i hultan igår. riktigt bra men slutet va väl så där. nu vill jag ju bara att nästa ska komma men får väl vänta ett år eller så.
tänker på dig..

Kalmar

Haft en heldag i Kalmar idag. Presentationsteknik föreläsning, lunch med Josefin som jag hämta i oskarshamn igår och med Emelie. Sen va de lektion i drama huset. Trodde vi skulle få spela teater men som tur va så lekte vi mest och det va faktiskt riktigt kul! Sen har jag och jossan varit på Ikea och nu sitter vi i Oskarshamn igen och väntat på att få köra på båten hem till Gotland igen. Har varit hemma två gånger på en vecka och kommer va i oskarshamn 5 gånger på en vecka. Kommer nog inte hända igen.

Tänker på dig..
Och saknar dig redan


Överraskning

Ville ge linn och Sofie en riktigt bra 20års present så jag åkte till Gotland och överraskade dom! Och dom blev både överraskade och glada! Så satt i Sofies och Sebastians nya lägenhet igår med Sofie, sebastian och Helena igår och åt tårta som vi gjort, drack bubbel vin, pratade och bara myste. Idag har det varit kalas hos Sofie hela dan så vi har ätit smörgåstårta, kakor och prinsesstårta. Både vill och vill inte åka hem. Men åker ju tillbaka om 4dagar igen då är det dax för årets fotbollsgala!

Tänker på dig..


Rookie dag 2

Började med att jag och Matilda stod som visiterare igen, ganska lugnt pass fick vi 18-22. Sen skulle vi dricka ikapp alla andra, gick ganska bra för mig kan man säga. Smugglade in Emelie, christoffer och hans kompis bakvägen, (men dom hade betalt och hade band) och gick och lyssnade på kapten röd! Sjukt bra spelning. Sen gick vi på efterfest på barrvägen där det va så mycket folk så man knappt fick plats. Tror vi kom hem runt 5, 6 men är inte riktigt säker. Tömde trots allt min "dunk". Och blev så klart sjukt Bakis i söndags. Men det va de värt!