Halvvägs.

But i love it already!


Helt sjukt

Hade årets ångest när ja tappa bort min kompis mammas hem nycklar men idag fick ja tillbaka dom! Och dom va precis där ja trodde dom va, fast ja va full som en kastrull när ja tappa dom.

Tänker på dig..


.

Tänker på dig..


Ink master

"What are you going to do about your tattoos when you're older?!"
"Dunno Mate, probably grow an epic beard and hangout with other badass tattooed dudes and generally look awesome. What are you going to do when you not look like every other old bastard?"


Julafton 2012

Och där va julafton slut. Är så jävla mätt att de känns som ja rullar fram. 3 julbord blev de på 7timmar. Och ja fick den bästa julklappen, en VIP biljett till summerburst Göteborg 2013!!! Tack alla underbara.

Tänker på dig..


Bra kväll.

Kul kväll med mina underbara. Bra facerape också att ja skulle va gravid. Såg fan på er att ni gjort något bus! Så ett tips till alla, lämna inte mobilen utan kodlås på bordet hos dina "vänner".

Tänker på dig..


Uttråkad!!!

Ja är så rastlös!!! Vill åka hem till mig nu. Alla har sina liv här och de har inte ja längre. Men imorgon då jävlar smäller de. Bakfyllan på söndag lär inte bli snäll.

Tänker på dig..


Baka baka liten kaka

Och ja har gjort de igen. Bakat. Och alla är lika förvånade som jag. Är de det här som är mitt nya jag?

Tänker på dig..


Gaaaalen

Nu sitter ja här. Och ska tatuera mig. Jag är galen. Men de är mitt nya jag. För nästa år ska fan bli mitt år!

Tänker på dig..


At the island

Handledningsmöte för b-uppsatsen över Skype. Hoppas de vi gjort hittills ändå är på rätt väg. Sen ska ja jobba och åka till landet ikväll. Hoppas ja får träffa min favorit tjej Elvira också.

Tänker på dig..


Mot öjn

På väg till Gotland. Och nu när ja väl ska åka så vill ja inte åka. Kunde bara stannat över helgen iaf. Bara lite till.

Tänker på dig..


YOLO

livrädd för de ja känner och tänker nu. men man ska väl våga chansa? för man lever ju bara en gång ändå.

tänker på dig..

fredag 7/12, worst day of my life

igår kan ha varit den värsta dagen i mitt liv. och ja skojar verkligen inte. 
ja gick upp, åkte till statoil och där började de. den jävla dagen.
hyrbilen vi skulle hyra fanns inte så ja fick hyra en större och dyrare bil istället. åkte mot hultsfred och hade radion på högsta volym och sjöng hela vägen till hultsfred. väl framme får ja se hur mycket saker matilda har och tänkte att de kanske va tur att den mindre lastbilen inte fanns men vi hade nog fått in de ändå. när allt va inpackat och färdigstädat åker vi mot hultsfresbostäder och lämnar nycklarn och inga problem där. men de ska ännu komma.
åker mot kalmar igen och vi sjunger i bilen till de uttjatade radioplågorna och de känns som de va alldeless för länge sen vi sågs så här, ensamma. kommer till kalmar runt 3 och ska se om tjejen på self storage är där men de är hon så klart inte så vi åker till elgiganten och köper en öl-kyl till matilda som han som hjälpte oss sa att de va. den har till och med me ett jägermeister fack. det är nu som dagen börjar spåra ur på riktigt.
ja som inte är van att köra bil eftersom min varit trasig sen i februari ska köra fram till varuutlämningen och alla vet ju hur trångt de är på en parkering när man har en lastbil så ja kör så klar in i en bil. vi får gå in och ropa efter ägaren till bilen på derssman och kvinnan som äger bilen kommer ut springande och är helt förtvivlad. och hon är polis. men ja berättar som det är och hon får mina uppgifter och vi åker därifrån med världens klump i magen mot self storage igen. kvinnan är där nu så matilda får sitt förråd och vi ska åka till kalmarhem för att hämta hennes nycklar till hennes nya lägenhet. men eftersom vi inte kollat upp öppettiderna och bara antigit att de hade öppet till 5 och vi åker från self storage 16.20 så har kalmarhem så klart stängt kl.4.
och va fan ska vi göra nu?! en full lastbil med saker som ska va tillbaka lämnad innan 9 imorgon bitti och kalmarhem öppnar inte förens på måndag morgon. vi stannar bilen i en snödriva och försöker komma på hur vi ska kunna lösa det och ringer först jouren men de kan inte göra något, hittar ett vaktbolg som vi ringer som säger att de "nog" kan komma och öppna.
medans matilda ringer vaktbolget passar ja på att kolla mitt mail som kommit medans ja körde och de skulle ja inte ha gjort. de raserade hela dagen, min framtid och mina mål. ja uppfyller inte kraven för utlandsstudier och ja kommer tas bort från ansköningarna. ja kunde varken skratta, gråta eller skrika utan satt bara där helt tom. och så känner ja mig ännu.
så efter det höll både jag och maitlda på att börja gråta för vi inte vissta va vi skule ta vägen mitt i allt kaos. men vi kör ändå bort mot matildas lägenhet och tror att vaktbolaget ska komma och öppna. och ja säger att nu kan de inte bli värre, och de skulle ja inte ha gjort för att då ringer de upp igen, vaktbolaget och säger att de kan inte låsa upp i just de huset. så klart. och under det samtalet dör batteriet på bådas våra mobiler och vi står där i snön och vet ingenting om nånting. och ja gör något som ja inte gjort på länge. men de kändes bra. då. 
så vi knackar på i husen där matilda ska bo och några snälla killar släpper in oss och matilda får ladda sin mobil och får ett annat nummer till ett annant vaktbolag som ska försöka öppna för oss. och ja han kommer efter en lång stund och låser upp, misstänksamt men han gör de och nu måste matila va i sin lägenhet hela hengen för att hon inte har några nycklar. så vi börjar bära in alla saker och ja halkar så klart och slår rumpan.
när allt är inne så stänger vi bara dörren och hoppas på att alla saker ska va kvar när vi kommer tillbaka efter att ha lämnat bilen. och de är det konstigt nog. så vi sätter oss mitt i kaoset och äter tårta som ja bakat till matilda som överrasknings födelsedags tårta men ja spoilade de när allt va som värst. och vi inser att de här är sånt som händer bara oss. mig och matilda. 

Ångest dagen

Dagen innan tenta. Och sen har man ångest efteråt för att man inte vet om man klarat den eller inte.
Så vi sitter i bibblan hela dan idag och ska försöka få in allt. Två böcker på 400sidor typ.
Men på lördag ska vi få fira lite, med maskinen.

Tänker på dig..