fotboll för hela slanten!

denna helgen som gått har bestått av fotboll, fotboll och åter fotboll. rumpan skulle verkligen behöva massage nu efter den jävla träbänken! har fått några timmars sömn också och lite mat. vi spelade i fredags natt kl.03.00 fram till ca. 06.00 och blev tvåa i gruppen och fick möta vårat dalhem 1 i semifinalen men förlorade tyvärr med 1-0  efter en riktigt bra och rolig match!
och det bästa som hände idag var att vårat dalhem spöade p18 i finalen med 2-0!! vi visade vilket lag som är gotlands bästa! :D

fick se riktigt många fina killar/män under dagarna, åh vad jag älskar magrutor och riktigt tränade fotbolls killar! ;P
fick inte prata med med dig men hoppas att du vet att jag tänker på dig ibland.

fick låna sofie kille sebban i lördags så vi gick på bio och såg luftslottet som sprängdes.:) mysigt med bio, vill bara ha en "egen" att gå och hålla handen med ibland när det är så kallt ute! saknar den närheten med någon annan.

orkar inte nu, är nog lika bra. litar inte på mig slälv.

nu sitter vi hemma hos helena och linn som vanligt och dricker kaffe och ser på mongon som leker på tv.. :)

tänker på dig..

fasiken va snö!

fan va det ska snöa! och blåsa samtidigt. snön är fin när den bara ligger där, är vindstilla och blå himmel. då ska man gå långa promenader och hålla någon man tycker om i handen! och sen komma hem och värma varandra!  mm mysigt..;P
träning igår kväll i slite och det gick hyfsat, hoppas så att jag hamnar i lag ett eller två i helgens tema sportia cup. annars skjuter jag mig själv!
ska på förintelsens dag nu på almedalsbiblioteket med favorit helena och sofie.

blir så trött på mitt jobb, visst ska man inte klaga när man har ett jobb men jag skulle gärna byta med vem som helst. ville snällt byta min söndag för att jag ska jobba heltid nu i två veckor till, men nej det gick inte för jag hade ju lovat! så ingen vila elelr sovmorgon här inte. fast blir det typ inte i helgen heller.
stark av dig att säga som du sa igår och det är så rätt! fortsätt med det.
vet att jag sårar dig nu men tror att det blir bäst så här för oss båda. om jag skulle träffa dig så vet jag inte om jag är så stark längre..

tänker på dig..

måndag igen.

och så va det måndag helt plötsligt igen, fattar inte att ledigheten kan gå så fort. men hade en super mysig och rolig helg med pulka åkning och bowling med kära familjen! och sen en lång och väldigt kall promenad med underbara therese med mycket prat om just dig. sen kröp vi ner i soffan och såg skräck film tills vi höll på att somna då blev det sängen alla fyra, jag therese kristian och smirre! enligt kristian så tog jag hela sängen, snarkade och pratade i sömnen?! tror inte jag:)
och igår hade jag min "första" date med anna! vi trodde det skulle bli så där pinsamt tyst men det va snarare inte tyst en sekund! så mycket att ta igen och berätta! :)
och när jag skulle släppa av dig kändes det så där som i amerikanska filmer när tjejen ska hoppa ur bilen efter deras första date, vi visste inte om vi bara skulle säga hejdå eller kramas eller pussas.. men vi kom snabbt fram till att det skulle bli en stor kram!!

ca klockan 23.30 i natt ringer min telefon, jag som nyss lyckats somna svarar och då är det en rädd och ensam helena som ringer.  det bor spöken hemma hos mig!  hon säger att hon ska ringa någon annan och jag somnade om en liten stund sen ringer det igen ca 00.35 och helena ber mig på sina bara knän att jag ska komma bort och sova där. och så klart kommer supersnällssilversara till din undsättning och vi ligger och pratar till kl.03.00.
något trött när jag skulle gå upp vid 05.00 men det gör inget för jag gjorde det för dig! och vet att du skulle göra det samma för mig! <3


tänker på dig..

som ett hårt slag rakt i magen.

fattar inte hur du kan vara så känslokall och redan ha hittat en ny tjej! som dessutom är bara barnet! 16jävla år gammal, känner jag mig något lurad och manipulerad?! ja det kan jag verkligen säga. för bara en och en halv vecka sen låg vi i din säng och du ville att vi skulle förlova oss för du älskade mig mer än något annat och ville tillbringa resten av ditt liv med mig. men det måste bara ha varit tomma ord, eller en stor lögn för att du hade det så jävla bra med mig! fastän jag tränar mycket och är borta så tror jag att du tyckte det va bra. jag gjorde ju allt för dig och vad fick man tillbaka? trodde faktiskt bättre om dig än det här. är så jävla besviken bara.
skulle ha lyssnat på alla varningssignaler redan från början, från mig själv och från alla mina underbara vänner som alltid har varit där och ställt upp för mig vad som än har hänt!
och jag är så glad att du inte hatar mig längre anna, förstår varför du har gjort som du gjort. du ville bara mitt bästa och försökte hjälpa. förstod inte först men nu gör jag verkligen det! saknat dig!

har haft en trevlig kväll med favorit helena, sofie, linn och sebban på signalgatan. skulle bli pulka eller ring åkning(som jag köpte idag bara för att vi skulle åka) så jag kom färdig klädd men sen bangade alla "torra" så det blev kaffe och kärleksmums och mycket prat om just sex :) efter att jag visade upp en bild på sexleksaker bland reklamen sen fortsatte det bara.

blir pulka åkning imorgon med hela familjen på ullahau :D ska bli så kul och mysigt! även middag och sen sova mellan therese och kristian tror jag! va ju så supertrevligt sist :P
har fått jobb i två veckor till nu! hon blev sjukskriven igen, bra för mig :D

tänker på dig..

torsdag 17.22

jag har knappt varit ledsen ännu. inte ens en lite tår har det fallit ner för min kind. det känns nästan värre än om jag hade kunna gråta ut en gång och sen börja om men nu känns det som jag är fast om jag inte kan få ur mig det.  kan ju prata om det men känns ändå som at en tår skulle hjälpa. läste om dig på fb idag, du hade skrivit att du va i stan och hoppades på att få träffa någon.
vet inte om jag vill att den ska vara jag eller någon annan? vilket är värst egenligen? att han redan har någon annan eller att han saknar mig när vi båda vet att det aldrig kommer funka igen?

så skönt att jobba hela dagarna och sen bara hem och äta och sen vidare på träning och sen sova. fast det där med sovandet har det inte varit så mycket av, drömmer bara mardrömmar hela tiden. :(

men när jag är med er mina tjejer så känns allt det glömmt!
imorgon blir det fika med mathilda +  pulka eller gummibåt åkning vid kinner stugan:) och på lördag: pulka + mys med familjen när josefin fyller 21år,  söndag: jobba + bowling + träning. och sen hoppas jag att hon blir sjukskriven ett tag till så jag får jobba. elakt men sant :D

ska på träning nu ute på konstgräset, eller får se om det går för all snö, annars blir det löpträning för hela slanten!
tänker på dig..

vill ha en vampyr!!

varför finns det inte fler killar som edward? en som gör allt för dig samtidigt som han beskyddar dig med sitt eget liv och kommer alltid och räddar dig när du är i fara, som älskar dig av hela sitt hjärta och kommer aldrig att svika dig no matther what. och han lyser som en diamant i sol ljus. har så förföriska och intensiva ögon som kan byta färg och hela tiden känna rädslan/mystiken av att han kan bita dig i halsen när ni kysses och göra dig till en en dom när som helst!
kan det bli bättre?!

bara älskar min pinky panter! 

saknar dig min prins, du är den enda och sanna mannen i mitt liv!
the one and only that never ever will let me down.


hemma igen.

kom nyss hem från en och en halv timmes promenad ute o snövädret med min favorit helena! :D skönt att bara få va och prata om allt! synd att linn och sofie hade så långa ben och sprang ifrån oss.. :P

just i detta ögonblick startar jag min nya rosa pärla! åh den är så fin!

saknar redan växjö! alla pingvinerna är så himla gulliga o snälla när jag är där. man känner sig verkligen som en i gänget direkt! <3
men jag kommer snart tillbaka! och tack så himla mycket för att ni sjöng för mig och för den fina presenten! ni är helt underbara!

vet inte hur allt kunde gå så snett mellan oss från början, men nu är det som det är och finns nog inget annat vi kan göra nu än att gå vidare och LEVA LIVET!

tänker på dig..

älskar växjö!

kan man få må så här dåligt?! men vad gör det, bara att ladda om nu för ikväll blir det middag med allla tjejer här! the pingvins!
hade verkligen en underbar kväll igår! först va vi på förför fest hema hos oss (mig och josse) sen va vi på förfest hos emma och marcus några i josses klass. påväg därifrån gick vi förbi linda och hade lite fest igen innan det bar av mot stallet, deras krog här på campus men det alldelles för lång kö för oss så vi gick hem till linda igen och hade efterfest! kom hem vid tre eller kanske fyra och hade lite efterefter fest hos oss igen. :D
helt klart minnesvärd kväll!

kan bara säga att jag aldrig har tråkigt här, så man kan ju bara älska det!

ha fått tillbaka min hemtenta nu och den va mycket bra! förutom at jag skulle göra två kompletteringar. men det får väl gå. har iaf redovisningen klar nu! skönt men då måste jag passa in med att komma hit ändå när allt roligt händer! som jag har lyckats med hittills :P

nu blir det duschen och min nya super fina klänning på! då måste jag ju bara vakna till!
tänker på dig..


växjö :D

Då var jag äntligen igång med bloggen! har haft den länge men har bara inte tagit mig tid till att påbörja den.
sitter just nu i josses lägenhet i växjö och ska snart på bolaget och shoppa skor kanske! ;P eftersom någon vid namn helena har "lånat" mina jag köpte sist.
hoppas verkligen att jag ska klara slut eximinationen idag! tror verkligen att jag har hittat vad jag är intresserad av, idrottspsykologi. eller att bli personligtränare.
ska bli så roligt ikväll med växjö pingvinerna! :D glömma allt skit där hemma och leva livet!

saknar er mina favorit tjejer!
och jag tänker på dig..