hemma.

fick stanna hemma från jobbet idag så det blev en lugn dag med sofie och sen mötte vi upp linn i eftermiddags och fikade på ringduvan. va på träningen ikväll också fan va jag ville träna när ni hade en så kul träning. fan att det skulle bli så här igen. är tillochmed mer svullet den här gången. fan. vill bara vli hel igen men restan av säsongen är ju ingen ide att satsa på. undrar hur det ska gå innomhus i vinter. har inte lust med något.
har hämtat ut och betalat min nya kylare idag. hoppas pappa kan fixa den imorgon.
fan va jag också vill ha någon att mysa med hemma i soffan. ännu mer när jag vet att alla ni gör det.

fick jobb idag, som jag sökte för ett år sen. slängde på i örat på honom igår när vi va på akuten så hade lite dåligt samvete när jag ringde upp men han sa att det va lugnt. en dag i månaden som kontrollant.

tänker på dig..

fan fan fan.

det som kändes så bra i knät men nu är det kört igen. fan fan fan. så jävla dumt.
hej då fotbollen och mitt nya liv. fan.
nu är jag också ett kryck - mongo.

tänker på dig..
ännu mer nu.


söndag

bakis och söndag och jag är för en gång skull ledig! va på förfest med 6 killar igår, mm.. :) men sen kom linn och vi hade riktigt kul! munken till kl. 3 och sen hem till sängen.
ska bort till sofie nu och hitta på något, riktigt film väder ute!
ska hälsa på dig idag, fattar inte hur livet kan va så jävla orättvist. du förtjänar så mycket mer än det här.

tänker på dig..

ny kylare.

känner mig riktigt dukitg nu, började dagen med en springtur sen en riktig frukost och nu ska jag till byggmax och köpa isolering till pappa och sen och beställa ny kylare till min bil. inte så kul om det skulle spricka och paja hela motorn typ.. inte direkt det jag hade tänkt lägga mina pengar på den här månaden men men. får köra pappas nya volvo så länge :) 
kunde inte få ledigt från jobbet idag tyvärr annars skulle jag ha varit med er på bortamatchen idag. nu är jag fan igång igen! knät känns bra även nu efter löpturen.
efter jobbet blir det raka vägen till dalhem för att se herrarnas match och sen ikväll är jag sugen på att gå ut och dansa! :)
va förbi anna hos adrians bror och drack kaffe och drinkar igår kväll, riktigt snygg assistent by the way :)

vill inte att mina vänner ska må dåligt, vill alltid va där och ställa upp när ni behöver stöd. och jag finns här nu och för alltid.

tänker på dig..
vet inte varför.

helt frisk!

va hos lelle imorse och nu har han friskförklarat mig!
va bara ledvätska kvar i knät som gör att det gör ont när man böjer knät. så skönt! känns redan bättre nu när man vet att det inte är något annat. så imorgon är det Dm final på gutavallen kl.18.
har ätit mat med anna ikväll, fiskpanetter med potatismos och fetaost/tomat sallad och sen en stor varm kopp te i soffan medans vi såg på fångarna på fortet och time out ikväll med :) riktigt höst väder ute nu, vill inte ha höst.
men imorgon är jag ledig och tänkte börja dagen med en lång promenad och sen en sväng på stan med lite solarie och shopping med sofie och mat hos linn på sitt nya jobb - texas longhorn.
ska bli så skönt att åka bort några veckor i höst. längtar.

tänker på dig..
men du är lite konstig.

Dm final.

har precis kört hem linn och sofie efter att vi suttit hemma hos mig och ätit riskakor och spanish corn medans vi såg fångarna på fortet och time out. innan det va vi på träning på gutavallen och det känns fortfarande bra i knät, inget ont idag heller. kunde spela nästan som vanligt. ska va med DM matchen på torsdag också. fan va det ska bli kul! :) och vi måste vinna och visa att vi är det bästa damlaget på ön!
hoppas verkligen jag kan få ledigt från jobbet när vi ska åka. men just nu verkar det tyvärr inte så. måste bara bestämma datum så hoppas jag att vi kan lösa det! hade varit så skönt att åka, behöver det.
jobbar imorgon 11-17 sen är jag ledig på torsdag. och på söndag! så på lördag kör vi! :)
ska gå och hämta min cyckel med linn imorgon bitti innan jobbet, då blir det nog frukost hos mig också. mys! :)

tänker på dig..

rhodos

jobb jobb jobb aldrig är det annat. faktiskt lite skönt att det börjar bli lungnare på jobbet nu. men ändå lite segt. körde i rally fart till träningen efteråt och det gick bra ingen smärta i knät alls! ska till lelle på onsdag så då kommer jag väl vara "lite" öm. ska träna på gutavallen imorgon så ska smita tidigare fårn jobbet hade jag tänkt :)
va ute med tjejerna i lördags, först på förfest hos natta och sen vidare på munken. riktigt kul kväll med mycket dans och tequila :) åkte sen buss till jobbet i går vilket nog va tur och så fick jag sova hela vägen!
fick se idag att jag är ledig två dagar den här veckan, torsdag och söndag!
ska och duscha nu och sen en sväng förbi pappa börjar ju inte förens 11 imorgon och ska sova hos mamma så det blir riktig sovmorgon! fast borde åka till gymmet innan jobbet också. det blir det nog. och sen frukost hos farmor!
har bestämmt att vi ska åka till rhodos nu i slutet av september! åh vad jag längtar! :)

tänker på dig..
ganska mycket. och oroar mig för dig hela tiden.

take me away

skönt att va ledig! har hinnit med en hel del idag faktiskt, först ungdomsmottagningen, frukost med linn på brödboden, lite shopping på malmgrens innan linn skulle på personal grej på bodaborg, va på apoteket, gick till intersport men de hade inga benskydd till mig så jag cyklade till team sportia och köpte ett par, cylkade sen tillbaka och köpte en leopard body på h&m. trodde aldrig jag skulle köpa en sån :) sen cyklade jag hem och har nu mailat skolan om kursen och kollat datumen för träffarna. och nu snart ska jag och luncha med helena och patrik och lämna in mina skor på lagning och kolla om jag kan få min mobil lagad på elgignaten. hittade mitt kvitto på datan som tur va. sen blir det träning. fan va det ska bli skönt! hoppas på knät.
fan va mycket fint dom hade på stan nu, tur att jag inte hade mer pengar på kontot.

varför kan inte mardrömmarna om dig sluta. vaknade helt svetting och anfådd. visste först inte om det va en dröm eller på riktigt. om 4a dagar.

tänker på dig.. 

fullspäckad dag

äntligen torsdag imorgon igen och jag är ledig! svårt när man ska hinna med så mycket på en dag. träna knät, ungdomsmottagningen, frukost på stan med linn, lämna in mina skor på lagning, köpa benskydd, cykla till alla ställen vi ska, städa hemma, sola om det är fint väder, jackie vill att jag ska jobba för henne=putsa fönster, va med helena, läsa om skolan, läsa om resor, träna i dalhem med b-laget, duscha, åka hem igen och säkert mycket mer som jag skulle behöva göra.
har lite smått ångest över vad som kommer hända i höst, vill bara komma iväg och göra något.
som min pappa sa en gång: man ska inte sitta och bli gammal och ångra att man inte gjorde saker utan man ska hellre ångra de saker man vågade göra.
det är så jag måste tänka nu. kanske au pair i england, plugg i växjö, jobb i sthlm, resa utomlands eller stanna hemma. vad väljer man egentligen?

tänker på dig..
det är en sån här kväll jag bara vill ligga i din famn och bara mysa.

blixtrar och dunder

åskade och blixtrade i två jävla timma idag, och tillslut slog det ner någonstans och hela butiken blev svart. som tur va så kom strömmen tillbaka efter typ 10min. vi som lagom fått in allt och ut alla. hatar åska. det är då man bara vill ligga och kramas med den man tycker om.
hämtade upp mamma och tommy efter jobbet och sen åkte jag till stenkyrka och hade träning med deras flickor 15-17 lag och det gick bra, duktiga tjejer. och jag fick bara ont i knät en gång. ska nog försöka spela med b-laget på torsdag eftersom dagens match blev inställd av allt regn. det är dax nu.

blir så jävla förbannad på alla idioter till killar.
och tyvärr vet jag precis hur det känns.
lyckas alltid falla för den dåliga sorten.

tänker på dig..

kräftis

riktigt kul och lyckad kräftskiva i lördags! fast det inte ens blev några kräftor för mig :)
ska åka och jobba idag och sen träna i stenkyrka. roger ville att jag skulle spela b match men ger knät en vecka till. för då ska jag fan va hel!
skit telefon jag köpt, nu fukar den typ inte längre så har fått låna buffys gamla mobil som knappt fuknar den heller. går iaf att ringa på den.
hade personal fest igår, mysigt och kul att man blir så uppskattad på jobbet. trivs verkligen super bra! synd att det snart är slut. vill inte ha vinter, kallt, ensamt.

tänker på dig..

är det en vanlig dag

idag är ingen vanlig dag för det är helena 20års dag! hurra hurra hurra! :)
jag linn sofie sebastian och johan åkte ut till helena kl. 02.30 inatt och väckte dom genom att blåsta i tutor och sen äta tårta. det va kul men som vi alla vet är födelsedagsbarnet ingen morgon människa :)
så idag blir det att åka till dalhem snart och se herrans match och njuta i solen och sen åka hem och fixa för kvällen som bjuder på kräftskiva och sen buss till stan någon gång inatt. kommer bli super :) känner det på mig.

tänker på dig..

lediga dag

torsdag och min lediga dag. ska spenderas först med frukost med sofie och linn, hihi :) och sen blir det nog en tur ut till hörsne och baka kakor med helena innan det ikväll är träning på dalhem ip. funderar på en sväng på stan också när man ändå har tid.
vill egentligen åka ut till mamma på bungeör men har så mycket annat som måste fixas, hoppas det blir middag imorgon kväll istället.  hoppas jag kan få va ledig mina tre timmar på lördag. kommer bli kul. 

tänker på dig..


the little things hurt so much.

fan va jag blir trött på allt. och alla. hoppas det va ödet som gjorde att jag kom in i växjö. behöver komma bort härifrån. känner mig verkligen helt värdelös. fan.
något som är bra är att jag kunde träna hela träningen idag. kommer sakna fotbollen så sjukt mycket. och er. vet inte hur det kommer att gå men just nu skiter jag i vilket vill bara bort. långt bort och helst till ett varmt land.

ska på gymmet imorgon och försöka göra av med allt skit. allt inom mig.
är ändå så glad att ni alltid finns där. H S L A
på lördag ska vi ha så jävla kul, kräftskiva i dalhem. plus att min helena fyller 20! :) 

tänker på dig..
saknar dig så otroligt mycket. 


-I never thought that I'd fall apart
The way that I am tonight
And now I'm in pieces

I sit around wasting my time
On a bed that's too big for me now
I can't pretend now that

Last night, somehow, feels likes a lifetime ago
Somehow, this time, I'm ripping apart

So hearing your voice on the phone
It makes me feel like I'm further from home
Ooohh, I miss how it feels when we touch
Just like a papercut

The little things hurt so much.


eclipse

har precis varit på bio med josse och sofie och sett eclipse. äntligen! vill också va kär och ligga i någons armar och vakna upp bredvid den man tycker om mest. har haft så sjukt kul i sommar men måste erkänna att jag saknar det. att dela allt med någon annan. att dela det med dig.
dom säger att man lär sig av sina misstag, och då är det ofta redan försent. så varför gör man om dom?

har iaf legat på tofta beach med mammsen idag på min lediga dag och solat, och nu är jag röd som en tomat! men hoppas jag blir riktigt gyllen brun om någon dag :)
funderar på om jag ska åka till garda och ekbacken imorgon. men på lördag vet jag att det blir fest hos mig och sen gute! tråkigt att ni redan ska åka hem bara. men jag kommer kanske snart till er. behöver komma härifrån. orkar inte med den här ön längre.

tänker på dig..
vill bara att du ska sluta, du äger inte mig längre.


status quo!

åkte till dalhem efter jobbet igår och kunde träna väldigt lungt med knät utan att det gjorde ont! och va på gymmet på morgonen med mamma också och det gick bra. har faktiskt haft ett träningspass hemma i lägenheten nu på morgonon för nu ska jag fan bli bra! roger frågade om jag kunde spela snart med och det kommer jag kunna göra. fick läna helenas knäskydd också så nu jävlar!
ikväll ska jag med familjen på status quo, de gamla rockgubbarna :)

va och drack kaffe hos helena efter träningen och matchen igår och det va så underbart att bara va och prata om allt! har verkligen saknat det.

tänker på dig..

trädgårdsfest

va på trädgårdsfest i lärbro igår och det spårade lite, nicco blev as kalas och vi filmade och hade sjukt kul åt henne tills det blev för mycket. men eftersom vi är så otroligt fina vänner så hjälpte vi henne med allt så hon fick gå och lägga sig. men åh va bananerna med choklad va en riktigt bra ide' therese! :)
och fattar fortfarande inte riktigt att DET är sant! så kul och mysigt. :)
har varit och ätit middag på vinor med familjen ikväll, tre rätters. sjukt gott och blev så mätt att jag trodde jag skulle spricka fast jag gav bort halva min köttbit till buff som inte blev mätt utan skulle hem och äte mer :)
sen när jag kom till stan så åkte jag och sofie och köpte varsin glass och sen va vi ute på en långpromenad och pratade om allt! så skönt saknar det.
imorgon ska jag åka ut lite tidigare till fårösund för att gymma med mamma och sen jobba, och sen åka på träningen om det nu är någon annars ska jag se b-lags match mot p18. hoppas verkligen ni spöar dom!
vill bara att knät ska bli bra nu, nu, nu, NU!

måste fixa ett knäskydd så jag kan va med mer. saknar laget, mina tjejer och ja typ allt. saknar mycket nu.

tänker på dig..