hultsfredsfestivalen

ojojoj va roligt vi har haft. inte det roligaste att få jobba i 13,5 timme i onsdags istället för 5 men det gick. fast har blivit förkyld på köpet. men idag känns det bättre och vi har sovit ut och köpt dricka så idag då jävlar ska vi festivala på riktigt! och nu har det äntligen slutat regna också.
är egentligen bara en sak som saknas, och det är du.
tänker på dig..

vilken helg

kom hem från göteborg i onsdags och då va pappa redan hos mig och väntade. mötte upp emelie och gick tll krögers och drack några drinkar. i torsdags bytte vi bil till pappa, GOS heter bilen så passande. och sen åkte vi runt på öland, känndes nästan som att komma hem. hem till gotland, bara 23dagar kvar tills jag är där. vill faktiskt åka hem nu men det ska bli kul att åka på festivalerna också. mina första riktigt festivaler. i lördags planerade vi överraskningsfest för emelie och hon blev jätte glad och vi alla blev ganska fulla. kollade på looptroop på vallen och sen hade vi efterfest hos mig till halv 10 på morgonen. man kan ju säg att det spårade. men det va riktigt kul. och söndagsångeten igår va hemsk. och illamåendet ännu värre. känner mig nästan ännu lite bakis. men gick upp kl.7 och tvätter nu allt för att sen idag åka till hultfreds för att stanna där i en vecka.
saknar er så himla mycket nu, sofie och linn. 
tänker på dig..
och önskar att du va här med mig. nu. och hela tiden.

sommarlov!

oj va länge sen det va jag skrev sist. twitter har nog tagit över det mesta av mitt skrivande.
finns så mycket att skriva. men det enda jag behöver skriva nu är att summerburst gbg va så jävla awesome! och vi MÅSTE göra om det nu varje år! så nu är jag kvar i götet tills på onsdag hos veronica och christoffer och jag känner mig bortskämd med hemlagad mat och bara mys. kan nog bli så att göteborg blir min nya hemstad när skolan är slut. för det är bara 2år kvar nu, 4terminer. ett år gick så fort och jag har älskat det meta av tiden. allra helst tiden med dig.
tänker på dig..
varje dag.