seriepremiär i dalhem

då va det äntligen dags! mina tjejer spelar nu kl.12 mot bajen.
kännns bra, fint väder, alla är taggade och jag kommer vara där med kameran.
så blir en heldag i dalhem, herrarna spelar sen kl.4 mot UNIK med.
sen ska vi några stycken och äta på JODA. mysigt.

grilla hos pappa och lisen igår med therese och lilla elvira. så mysigt. sen sov jag över hos therese för kristian va på rally. så jag har fått gosa med elvira hela natten. och morgonen.

tänker på dig..

godismässa + fest

va på godis mässa med jobbet igår, åt alldeless för mycket och hade ganska ont i magen när jag kom till träningen.
men det va kul att få se hur det går till och allt nytt som kommer i sommar. sen fick jag och emma kerstin och håkans biljetter till mäss festen som var på munken kl.20.00. där fick man lite buffe mat och två dricka biljetter men jag fick emmas med så hade fyra. :)
kl.22 va det live musik, IDOL OLLE!! stod typ längst fram igen. sen hamnade vi backstage med han och hans bror. tog ett sista glas rosé i baren med emma och hennes kille som pratar med olle som säger att han sett mig någon stans förut. emma skriker då: på hamnplan i lördags!
kan ju ha varit när han sjöng för josse.

vaknade 06.21 imorse inte alls bakis och ställde mig och gjorde paj till träningen ikväll, är jag och linn som ska laga mat till laget ikväll. har packat min väska, fixat lite grjejr här hemma, ätit frukost och ska snart göra mig i ordning och gå till linn och hämta min bil och sen åka och jobba.

tänker på dig..

sommaren är här.

jag skulle ju plugga hela dagen. men gick istället till linn i morse och åt frukost i solen. tog med min cykel hem och städade hela lägenheten efter två förfester med en massa underbara människor. tog ut alla tomflaskor och sen har jag suttit i solen i flera timmar och börjat läsa på en ny vampyr bok. börjar bli riktigt spännande nu. så käkade precis lite mat och ska nu plugga tills stillman träningen vid 7. och sen måste jag nog fortsätta efter också. hade varit sjukt skönt att bli klar idag.

tänker på dig..

sjukt bra helg.

fredagen bjöd på jobb, jätte mysig påskmiddag hos pappa, sen kom therese, kristian och elvira som sov minst en timme i min famn innan jag åkte till rute och badade badtunna med veronica, christoffer, tilda, fredrik, angelica, carina, martin och anne. sen somande jag och veronica på deras soffa, jag låg på hennes bröst samtidigt som hon höll om mig och sov bättre än bäst! tack christoffer för att jag fick låna henne!

lördag jobbade jag med, åkte sen till mamma på ännu en mysig påskmiddag och sen drog jag och jossan in till stan och min lägenhet för att ladda för idol olle på hp. vi blev väl minst 20st hos mig och vi hade hur trevligt och kul som helst och sjöng singstar as usual. kom till hp runt halv 12 och fick köa i minst 20min innan vi kom in och fick höra olle. när han slutat spela så kom jag på att josse fyllde år och sa det till alla på hp. så idol olle sjöng till och med för henne och undrade hur deras barn skulle se ut. skulla ha sagt att jag med fyllde år. vi kom hem och lagade pommes och bea och kollade på BB.

söndags vaknade jag först kl.8 och mådde skit men hällde i mig lite vatten och somnade om på soffan igen. vaknade runt 12 och va inte ens bakis. så jag och josse gick till gråbo konsum och köpte riskakor och keso och satte oss i solen tills jag åkte och såg på gutes match kl.5 och josse åkte ut till sin mamma på landet. tyvärr förlorade dom men jag och linn drog till neng och grillade korv istället. och där blev vi kvar till 11 och jag hade fått i mig några glas rose. så drog vi till olearys och linn åkte hem. där fortsatte vi och kom inte hem förens 3 inatt. men det va de värt, gillar att hänga med bara killar ibland.

idag måndag har varit en ganska hård dag. gick upp kl. 8 och duschade och åkte sen mot jobbet. sjukt bakis idag. hämtade mamma som köpte en ny skinn jacka hos oss och sen cyklade hon hem. runt 1 så ringer det på jobbet, svarar: välkommen till ebbes det är sara! och hör bara linn asgarva. frågar vad som är så kul men då säger hon att det inte är något som är kul utan att sofies bil har dött längst ram i färjekön! får igång den efter ett tag och åker hem till mamma och tar min bil istället och kommer ut till mig och vi lunchar på ebbas och sen visar jag dom alla fina jackor vi har fått. slutar 4 och åker till stan för att hämta upp linn, hilda och johanna för match med c-laget mot ifk visby i västerhejde. jag och johanna satt i solen och käkade kakor som hon tagit från sitt jobb medans dom andra vann matchen med 2-1.
och nu ska lägga mig i sängen och sova! ledig imorgon och ska käka frukost hos linn i solen och sen ska jag få klart mitt plugg! bara en vecka sent nu.

tänker på dig..

påskmat

åh va gott det va med påskmat igår i dalhem. har nästan saknat att sitta där och äta allihopa. och höra linns ljuva skratt när dom prata om harry potter.
släppte av olivia i fole på vägen ut till fårösund igen och sen åkte jag till pappas kusin och fick en bit saffranspankaka innan vi kollade på en massa diabilder från när pappa va liten.
åkte hem till min prins och vi packade upp all mat som blev över när dörren helt plötsligt öppnas och mamma och tommy kommer hem. dom som åkte ut till bungeör vid 4.
då har tommy ramlat i trappen ner till källaren och förmodligen brutit handen så då tyckte dom det va lika bra att komma hem. så slapp jag sova själv med.
fick världens host attack inatt med, jag som trodde jag va frisk nu. som tur va kom mamma med host medicin :)

nu ska jag snart och jobba, första dagen för året som vi ska ha öppet.
efter jobbet ska jag direkt till pappa och äta påskmat igen. johanna och eric kommer me så ska bli kul att träffa dom.
hoppas att jag får träffa på veronica och christoffer idag/kväll med.

tänker på dig..

sol plugg fotboll.

sitter ute i solen och har nyss ätit frukost med min prins nisse. så nu sitter jag här halvnaken för att få lite sol på mig. har jag lagt ut täcket, kudden, datan, böckerna så jag får skolarbetet klart idag.
vill hinna träffa veronica och christoffer med idag. så hoppas de kommer förbi sen.
hade ju inte varit helt fel med en mjukglass idag heller.

tänker på dig..

chelsea - birmingham

och aldrig blir jag frisk. snorig och har hostat mer idag. fick ett hostanfall lagom när en tjej va på arbetsintervju hos oss så jag skrämde nog henne lite när jag va tvugen att springa ut från köket helt illröd i ansiktet och utan att få någon luft.
så jag missa träningen ikväll. saknar mina tjejer.
men ska till dalhem imorgon hur jag än mår och laga påskmat iaf.
ledig imorgon. enda dagen nu på mer än en vecka. så imorgon måste ska jag få klart marknadsföring uppgiften.

sitter hemma i soffan med mamma, tommy och christoffer och ska se chelsea. och äter jordgubbar med massa c-vitamin så jag ska slippa den här förkyldningen.

tänker på dig..

handskar till tusen

vaknade 04.40 imorse och va fortfarande förkyld. så låg kvar i soffan och kollade tv till 7 då gick jag upp och åt frukost innan jag åkte till willys och storhandlade påskmat tills på torsdag.
åkte med therese till jobbet och slet med de där jävla handskarna till kl. 5 då hämta vi lilla elvira och gick till pappa och fick grillat kött, rotfrukter i ugnen och ett glas vitt vin till det. och så klart myste vi en massa.
kom nyss hem till mamma efter en promenad hem i mörkret.
borde plugga men orkar verkligen inte. mamma ska väcka mig kl. 7 så hinner kanske lite innan jag ska till jobbet med halv 10 färjan imorgon med och fortsätta med dom där hanskarna..
men sen är det färdigt tills det kommer en andra leverands i mitten av sommaren.

nu kom min prins in så hoppas att han ska komma och mysa med mig!

tänker på dig..

älskar vårsolen

förkyld och orkar inget och måste verkligen plugga som fan nu! ska egentligen lämna in uppgift 2 ikväll men kommer inte hinna det. mailade precis min lärare och skrev det iaf. men han är ändå i paris eller nåt sånt.
skulle inte träna så hårt heller men kan ju inte ta det lugnt om jag väl är med.
jobbat idag med. och älskar det. nu när vi inte öppnat heller så kan vi sitta ute i solen och njuta på lunchen utan att behöva springa in så fort det plingar i plingan.
jobbar alla dagar den här veckan utan onsdag. skönt med ovant från att inte ha jobbat något alls på tre månader.

hade sjukt kul och trevligt i lördags med tjejerna. först grillade vi utan för mig på en liten gräsplätt och sen sjöng vi singstar och körde jag har aldrig.
söndagen bjöd på serie premiär på dalhgem ip för herrarna. 2-2. och sen tog jag och jossan med oss en engångsgrill ner på strandpromenaden och grillade hamburgare i solen.



och nu måste jag plugga. fan va tråkigt.
men jag älskar våren så det får väl gå.

tänker på dig..

torsdag den 14april

startade en ny blogg igår som bara ska handla om fotboll. så behöver alla inte bara läsa om fotbollen, knäskadan och matcherna här. jagalskarfotboll.bloggo.nu heter den.

gick en långpromenad med sofie imorse innan vi åt frukost och sen gjorde oss klara för några ärenden på stan. cyklade och mötte linn efter jobbet och vi hämtade ut mitt paket från h&m och åt mat vid pastavagnen ute i solen.
sen har vi haft träning i slite. och jag spelade idag med. men det ska jag skriva mer om i den andra bloggen nu.

hämtar josse vid båten ikväll och imorgon bitti drar jag till fårö igen för att jobba hela dagen.
efter jobbet hoppas jag att jag hinner till gymmet innan jag ska grilla hos mamma med hela familjen.

tänker på dig..

lycklig dag.

fan va jag älskar att jag också har börjat jobba nu! gjorde egentligen inte så mycket saker men va så underbart ändå. packade upp, plastade av, prismärkte och hängde ut grejer..
och så fick vi se på nya plånböcker och väskor. :)
sen kom therese och elvira och vi tog en paus för att gosa lite och fika.
hann hälsa på pappa på badrestaurangen med där han hoppar in och jobbar ibland som jag också ska göra under sommaren. han som har det frågade om jag kunde bära brickan på huvudet. klart jag kan det. eller?!

träning på rävis och jag va med på hela träningen, spelade till och med! :D
kanske skulle skita i att operara knät och spela som det är? funkar ju nästan.

ledig imorgon för "the bosses" skulle till visby. så blir iaf en morgon promenad med sofie och fotbollsträning i slite på kvällen.
happyface.
tänker på dig..

uncontrollably

kerstin ringde idag så jag ska börja jobba imorgon! :D
ska bli så kul och skönt. så nu har jag bakat kladdkaks muffins som jag ska ha med mig imorgon.
lunchade på etage idag med linn och sofie, raggisar med fläsk. sjukt gott va det!
sen tog vi en liten sväng på stan. och nu har jag fixat lite här hemma.
fått upp den här snygga väggdekoren på min toadörr.


nu ska jag iväg till stillman med killarna.

tänker på dig..

working woman now

har fått en hel massa gjort idag.
vakna kvart över 7 idag igen.
gick en promenad med linn och sofie bort till rävis och hämta linns cykel
åt frukost på maxi
gick hem och kollade och skrattade åt en massa foton från flera underbara stunder
gick ut med malte eller han gick snarare ut med mig
ringt till alla som ska tippa vår första hemma match mot bajen den 30/4
sökt 2 utbildningar och 6 kurser tills i höst runt om i sverige
insett att jag bara har en vecka på mig att bli klar med skolarbetet så jag måste jobba på nu
mailat vår kassör eva om uppgifterna till skolarbetet

kvar idag har jag:
städa hela lägenheten innan träningen så jag kan plugga efter
träna på rävis kl.6
hoppas kerstin ringer annars ringer jag så att jag kan få jobba resten av veckan. mamma hade sett deras bil på fårö idag.


BTW så prata jag med emil häromdagen och han fråga om jag inte ville ha en kattunge, grå långhårig jätte söt och tjock. hur ska jag kunna säga nej om jag åker och tittar på den?! och hur mysigt hade det inte varit. men vet inte om jag kan svika min prins.

har börjat sova så där dåligt igen. mardrömmar och helt sjuka drömmar.
nästan så jag ringde mamma inatt.


tänker på dig..

rävis x4

fotboll fotboll fotboll. att jag aldrig får nog av det.
vaknade kvart över 7 för jag va så nervös över vårt möte med AIK i svenska cupen. men det gick skit bra! 0-2 slutade matchen och jag gjorde min första match som lagledare.
9 imorse kollade jag första matchen för dagen. b-laget mot gutes 97:or, förlust med alldeless för många mål.
sen vår match, fg - visby aik som slutade 2-4 och nu ska jag med jossan till rävis för fjärde gången och kolla när hangvar möter hansa hoburg.
kanske ska bli tränare nu med förresten.

tänker på dig..

studio 54

då har jag varit på studio 54 också. sjukt rolig kväll.
började kl.2 med en drink och påklistring av lösögonfransarna och fixa outfitten.
förfest 1. hos anna där jag åt årets första grillning, lax och rotfrukter. och vi lyckades även all paja hennes soffa.
förfest 2. vi gick över till oliver, annas granne efter soffan brakat.
förfest 3. hem till johanna och linda där vi typ hade tjej fest tills killarna kom över.
förfest 4/mellan fest. hos linda och emma där det va sjukt mycket folk men jätte roligt det med.
festen. trängdes i kön in till sivans men kom till slut in och dansade till halv 2.
efterfest. blev det ingen igår men va nog lika bra.
vakna kvart i 7 imorse så jag och josse gick till affären vid 8 och köpte pommes, bea, chippa och dippa.
så nu har vi legat och kollat på big brother, vampire diaries, och twilight med anna, alex, amanda, emma.






snart ska jag bege mig mot båten igen. hade gärna stannat längre den här gången med men måste hem till verkligheten igen. och så spelar vi svenskacupen match imorgon mot AIK så jag ska vara lagledare. och fotograf så klart. :)

tänker på dig..

morgonpromenad

vi är så duktiga, jag josse och sara kom nyss hem från en morgonpromenad/springtur som vi började kl.6.
och nu ska vi äta frukost sen ska josse till bibblan och plugga.
jag ska gå till ica och sola, hämta josses paket, köpa läsk, duscha, fika med sandra och sen drar det igång.
hoppas att det kommer va så fint och soligt som det är nu sen med så vi kan grilla hos anna.
blir min första grillning för året. så sugen på det!

glömde ju skriva om doktorn som jag ska brevbomba. mamma ringde till sjukhuset i huddinge och den tidigaste tiden dom kan ge mig är 11/5. tack för det löftet om nästa vecka. (18-22/4)
blir så jävla arg och besviken. vill ju bara få det gjort nu. har till och med haft mer ont på senaste med.
hoppas hon kan få tag på någon i oskarshamn idag och kanske få en tidigare tid där. börjar ju jobba nästa vecka med.


tänker på dig..

roadtrip

hade inte tänkt åka med josse, anna och alex på roadtrip idag till IKEA i älmhult och sen vidare till hässleholm till stadshuset men eftersom jag inte hade något bättre för mig att göra här själv i växjö så blev jag chaufför. stannade och åt köttbullar på IKEA för 21kr och sen vidare för att prata med en tjej på stadshuset som skulle hjälpa dom med sin c-uppsats. till och med så jag tyckte det va intressant.
va på stan och köpte lite grejer inför imorgon också på vägen hem. ska bli så kul imorgon!
sen har vi varit och tränat, josse va på något dans pass och jag körde ett pass i gymmet.
så nu sitter vi här med varsin data och ska snart se på big brother om det funkar. och bara mysa och ladda för imorgon.
vi börjar dagen med morgonpromenad (springa för mig) imorgon bitti kl.6 sen sola, fika med sandra, hem och äta och sen börja tagga för kvällen!
STUDIO 54

tänker på dig..

åker båt igen.

yes jag är en buzy woman josse men nu är jag på väg!
har precis satt mig på båten igen. kom ju hem för bara två dagar sen.
men kommer bli sjukt kul på fredag, har lånat en pälsväst av linn
och hämtat mitt paljett linne hos mamma. så snygga vi kommer va!

men saknar er redan.

åt en super frukost med sofie sen har vi tittat på OC i flera timmar,
bakat chokolate chip cookies som vi så klart åt av innan jag åkte och hämtade pälsvästen av linn och sa hejdå.
vill bara att båten ska gå nu så jag kan få komma fram.
har ju en nästan 2timmars bilfärd framför mig också.

lovar att lägga upp bilder från förra helgen i norrköping imorgon. har iaf lagt in dom på datan nu.
kan jag ju pyssla med i 3timmar förresten.

tänker på dig..

ingen vanlig tisdag.

började dagen med att åka till brödboden halv 8 och köpa färska mackor som vi sen åt upp hos linn.
9.00 klippte jag mig hos maja och det blev super bra!
hämtat sladden till kameran och sen lagade jag och sofie potatisgratäng, kyckling och stekt sparris till lunch.
är ju ändå lill-fredag idag.
sov lite film och sen färgade sofie mitt hår innan vi tog en timmes promenad i solen.
så nu blir det stillman kl.19 och sen hem till linn och kolla på någon bra film som hon skulle hämta hos sin pappa på vägen hem från jobbet.

tänker på dig..

träningslägret

hitta några bilder på min kamera.
har ju lånat linneas systemkamera i helgen och tagit över 500 bilder.
så nu måste jag köpa en egen!
vår lagkapten för i år fia-lotta.
målsättning och genomgång av regler.
morten och christer pratar och ritar.
glad olivia på morgonpromenaden innan hotellfrukosten.

kommer fler bilder när jag lagt över alla från system kameran.

tänker på dig..

fotboll i mitt hjärta.

kan inte säga annat än att jag älskar mitt dalhem! <3

att man blir så uppskattad för det man gör,
alltid ställer upp och alltid är där,
hjälper till med det mesta som i helgen.
och att folk även uppmärksammar det.
happy face.

har varit med therese och elivra idag ute i solen. så skönt att det äntligen är vår.
och pappa hjälpte mig att byta till sommar däck.
sen såg jag nästan en krock på vägen till stan. en bil stod med baken mot diket på vänster sida som va helt trasig vänster fram. men såg ingen mer bil som va skadad så undrar vad som hänt egentligen. bara en massa människor som stannat.
sen va jag på träningen och kunde va med på allt förutom skottövningen. har ganska ont i knät nu men det är nog allt gående i conversen.
hoppas på post från sjukhuset imorgon om en operationstid. är ju v.15 nästa vecka. mina chefer sa att det va bra att jag gjorde det så fort som möjligt med eftersom de behöver min hjälp. redan nästa vecka.

tänker på dig..

norrköping

sitter på hotell rummet på scandic norra med amanda och maja. mina roomies.
lite besvikna är vi nog efter dagens match ändå. vi visste att de skulle vara en division bättre än oss men inte att det skulle bli såna siffror som 8-0.
men nu vet vi vad som väntar oss imorgon då vi nöter kenty i linköping.
innan det så blir det uppstigning 09.00 och hotell frukost. gud va gott det ska bli!
har försökt sätta våra mål för säsongen med ikväll och vi verkar alla vilja samma sak. upp till div. 1.
känndes även skönt att få bekräftat attdet är bra man alltid är där på träningarna nu fast jag är skadad och alla vet att jag gör allt för att komma tillbaka starkare och bättre än innan!
har även varit proffs fotograf hela dagen med linnea´s super system kamera. måste fan köpa en egen nu.
och fler bilder blir det imorgon.
ett litet smakprov.
blir så glad av att vara med er och känner att det är värt allt det här slitet, se på alla matcher fast det rycker i benen bara för att få vara med er! dalhem <3

tänker på dig..

svenskapel

svenskaspel har tagit en av mina bilder till sin annons, spelglädje!
kanske att man skulle bli fotograf nu istället när jag ändå inte kommer spela något på hela våren.
gud va glad jag blev när amanda skicka det! :)

ska ju åka med laget som cheerleader/fotograf i helgen när vi möter norrköping på lördag och kenty på söndag och vi ska bo på hotell. åh hotellfrukosten. Mmm..

ja vad har jag gjort idag, promenad innan frukosten, kört linn till jobbet, laddat upp en massa bilder på fb, tänkt på mitt skolarbete iaf, lagat en paj som jag nu kan äta i flera dagar, och ska snart antingen på gymmet med sofie eller till stillman. senare ikväll blir det lugnt. ska gå upp kvart i 6 imorgon bitti och man får ta med kudden så man kan somna om klokt på båten.
har träningsvärk i armarna idag på något konstigt sätt..

tänker på dig..