fest på landet

och det spårar som vanligt. så himla kul att träffa en massa folk från förr när man bodde där ute på landet. drack en halvliter white russian på efterfesten när jag skulle jobba dagen efter så man mådde ju som man förtjänade igår. nu jobbar jag alla dagar fram tills 20 augusti eftersom jag jobbar på både guldfynd och mitt gamla jobb ebbes. men jag behöver ju pengarna..student som sagt. 
efter att ha sovit så jävka gott inatt så har jag fått lite nytta gjort, anmält om studie medel och bostadsbidrag. och nu ska jag ta en promenad och sen plugga inför tentan. shit tentan är om 16dagar och jag har bara läst sammanfattningen 1 gång.. 
ikväll blir det hofmaestro på gutekällaren, som den gamla goda tiden! och på torsdag hoppas jag vi ska på winnerbäck. 
blir inte så mycket tid att sitta vid datorn nu men ska bättra mig. :)
 
tänker på dig..

en galen dag på kallis

behöver egentligen inte säga mer än att de va awesome! nause började spela för att sen alesso skulle ta över scenen. det va helt sjukt! älskar verkligen kalllis. måste bara dit igen på lördag när jag är ledig! och kvällen bjöd sedan på adrian lux på burmeister. stod så klart längst fram och vevade natten lång. och som betalning tappade jag rösten nångång på väg ner till bur men nu har den sakta börjat ta sig tillbaka. kunderna på jobbet skrattade ju gott åt mig igår. och alla andra jag prata med. igår kväl blev det middag på stan med veronica, christoffer, ankan och henke. riktigt mysigt och jävligt skönt att komma hem och lägga sig innan 3. så nu känner jag mig utvilad och ska lägga mig och kolla en film till innan jobbet kl.13. sen åker jag och josan ut till mamma för att fira tommy och christoffer med en massa smörgstårta! längtar redan dit. och så ska jag hämta rökta flundror hos pappa. åh va gott allt ska bli! 
 
tänker på dig..

björn

ja vad ska jag säga mer än att björn rosenström va lika awesome som vanligt! tack björn. jobbar mina sista 4timmar idag sen är jag ledig i 3dagar! då blir det förhoppningsis lite stranden och lite kallis. besyällde precis biljetten tills på tisdag som jag bara inte får missa!

tänker på dig..

gotland

och gud vad jag saknat livet här. alla kompisar, familjen, festerna och allt annat vi gör. 
peace & love va sjukt kul också, hamnade på något sätt mitt inne i en morspith under neros spelning och blev så klart nerknuffade på marken jag och emelie. såg hur folk ramlade och trampade på oss så jag höll bara för ansiktet och tänkte att jag skulle dö typ. men vi blev uppdragna av några killar ganska snabbt men det kändes som en evighet. och på lördagsnatten när vi jobbat klart 5 på morgonen satte vi oss och skulle ta en öl med de andra men en öl blev flera och eftersom vi va dom enda nya funkisarna så "nollades" vi typ och fick dricka en hel del sprit..så vi kom hem lagom så vi hann packa våra saker sen satte vi oss i bilen fulla och glada. men resan hem va lång, 8 timmars i bil när man gick från att va full till att bli bakfull i ett svettigt baksäte va ingen bra kombo. 
 
nej nu ska jag göra mig redo för jobbet, ganska bakis idag ändå efter en så jävla rolig kväll på gute med maskinen! 
 
tänker på dig..
och är glad att du tänker på mig också.