tillbaka

i hultan. och fan va tråkigt det är. borde plugga men känner verkligen inte för det. och fick se idag att omtentan och min tid hos ortopeden så klart är samma dag och nästan samma tid. vet inte hur jag ska göra med det ännu.
just my luck. ofcourse.
tänker på dig..

gotland levererar

en helt underbart kul påsk helg! en kväll på hp och en på munken där det nog blev lite mycket. men man lever ju bara en gång. va tyvärr bakis ända tills jag tog andra ölen på förfesten igår men sen släppte det. och vi hade riktigt kul. så imorgon beger jag mig tillbaka till hultan igen. måste ju få lite plugg gjort med, har inte blivit så mycket med de nu dessa dagar.
tack alla som varit med i helgen! kommer jag leva länge på.
tänker på dig..
och saknar dig.

hemma på riktigt

äntligen är jag här. hemma på gotland. har faktiskt saknat gotland den här gången. och mina underbara vänner här hemma. vi ses verkligen allt för sällan. så i helgen ska vi bara mysa med varandra. och förmodligen pröva på utelivet under hemvändar helgen. som till och med har öppet till 03 i helgen. haha.
fick besök igår av josse som höll på att köra vilse i smålandsskogarn men hon kom fram hel! lunchade i skolan och sen satte vi ute i solen, gick till "centrum" och fikade och sen åkte josse tillbaka till växjö för en utekväll på sivans. och jag packade klart min väska och tog djävuls bussen ner till oskarshamn. fick byta buss in the middle of nowhere och när jag väl kom till resecentrum för att ta den sista bussen ner till båten så kom den aldrig så jag fick små springa för att hinna med båten. och som tur va fick jag sällskap nästan hela vägen av natta! så jag slapp plugga. stefan hämtade mig vid båten och nu har jag fått lov att bo i hans lägenhet över helgen när han åker till turkiet för träningsläger med dalhems herrar. kommer nog trivas bra här i den sköna hörnet av soffan :)
så nu ska jag göra mig i ordning och gå ner mot stan och bestämma hur min sommar ska bli och så klart handla upp mig på systemet. och ikväll väntar påskmiddag hos mamma.
solen skiner idag, det gör mig lite gladare. men innerst inne gör det fortfarande ont.
tänker på dig..

hemma

i kalla sverige igen. men resan till tenneriffa va underbar. behövde komma bort från allt.
jag, emelie, mamma och tommy tog vara på alla soltimmar, åt god mat, shoppade och drack drinkar typ varje dag. iaf någon form av alkohol. men det får man när man är på semester. så lite brun är jag allt nu om man jämnför med alla andra. skönt. man känner sig så mycket snyggare när man är brun. och jag tattuerade mig så klart, mamma också. you only live once blev det i nacken i min egna design. kommer lägga upp bilder när jag fått tillbaka laddaren från emelie som jag lämnade där efter lördagens inflyttningsfest och sen va vi och såg motivs! spännande kväll. slutade väl inte som jag tänkt mig men är glad nu iaf. känns lite bättre fast ändå inte.
åker hem til gotland på onsdag och ska bara mysa med mina tjejer, vi har ju inte setts nu på 4månader! alldeless för länge sen.
försöker läsa ikapp det jag missat när vi va borta också men inspirationen är väl så där.. har iaf läst ut en bok. drar nog bort på gymmet nu en sväng så jag kommer tillbaka till de gamla vanorna igen. och sen ska jag plugga igen.
och träffa matilda, åh vad jag har saknat dig!
tänker på dig..