whoop whoop

börjar nästan känna mig lite sliten i kroppen nu efter några intensiva veckor. men man lever ju bara en gång! :)
har varit ute och kännt på v.29, hoffmaestro i måndgas, rebecca & fiona i tisdags och gutekällaren igår. ovanligt lite folk tycker jag men vi har haft det awsome!! så ikväll ska jag vila upp mig lite med att mysa med mina änglar. och imorgon åker jag till göteborg! ska bli så roligt :) tre dagars semester i götet.
tänker på dig..

sommar visby

fullt upp hela dagarna. jobb, köra bil, åka färja, träna, festa, sola, sova och träffa alla som är här under sommaren. och nästa helg åker jag till göteborg för att fira veronicas christoffer som fyller 25år! ska bli så kul :) nedräkningen har börjat.
och nu har det gått 9veckor sen jag opererade knät. alltså snart halva tiden tills jag får spela fotboll igen. åkte förbi en grön fotbollsplan igår och blev mer sugen på fotboll än vad jag varit hittills. 11veckor kvar. 77dagar. 1848timmar.
kom in på music & eventmanegement i kalmar. men ville egentligen komma in i växjö. fast vet inte om jag ska plugga. vill ju åka utomlands dom aupair också. ska bara betala avgiften så är jag ju på väg.
älskar att det är sommar här i visby.
tänker på dig..