Nyårsafton

Ligger hemma på Linn och mickas soffa och vilar upp mig för kvällen. Kunde inte sova inatt. Ska äta 3rätters middag här ikväll. Ska bli mysigt. Lite tråkigt att jag inte kan dricka med dom andra. Men får väl börja nu och sluta i tid. Ska ha bilen med mig på båten imorgon bitti kl.8 och dom lär ju ha kontroll på nyårsdagen.
Känner mig fortfarande nere idag. Vet inte riktigt varför men hoppas det går över när jag får träffa dig. Bara 2dagar kvar nu.

Gott nytt år till alla!

Tänker på dig..


Bad meets evil

Vill bara att det ska bli sommar igen. När det va varmt, jobbade hela dagarna, festade hela kvällarna och nätterna. Och behövde aldrig va ensam. Tror jag har kommit på att jag hatar att va ensam. Har alltid trott att jag trivts med att vara själv men jag har haft fel. Känner det nu. Känner mig mer ensam än på länge fast jag har alla runt om mig. Alla mina underbara vänner och min familj. Men det är något som saknas. Och det gör ont.
Tänker tillbaka längre och önskar att vissa år bara försvann. Det gör fortfarande också ont.
Men jag är glad att jag träffat dig. Tror bara att du är för bra för mig. Tänker så mycket nu när du inte är här. Du gör mig så glad. Och rädd. För att jag ska missta dig.

Tänker på dig..


Juldagarna

Julafton va mysig, mat och Kalle hos pappa, öppnade julisar hos mamma och sen va jag tomte hos Veronica. Tror aldrig att någon skrattat så mycket åt mig förut som Vera gjorde. Men tror att Lill tjejen köpte att jag va tomten. Juldagen åt jag jul mat igen fast hos mamma, sen va vi ute på kvällen. Stort misstag av mig att gå på hp där det bara va 18åringar. Försökte komma in på strand men va 1timmes kö. Gick till munken där alla 40+ va så gick hem istället. Jobbade lagom bakis på annandagen och på kvällen såg jag film med josse, rasmus, Marie och hennes kille och sen va vi på munken och dansade och shottade alldeles för mycket. Hamnade på efterfest men jag somna efter 5min typ.
Vaknade och va nog fortfarande full men blev bakis, kollade annandagsrean och köpte en långklänning(!) och ett par skor. Åkte ut till mamma för att bli grattad på morgonen på min födelsedag.
Köpte en ny data för pengarna jag fått i julklapp, sen kom josse och vi pluggade hela dan tills vi åt plankstek och drack lite cider på kvällen till säsong 2 av solsidan.
Idag har jag packat in alla saker i boken och begett mig till Visby igen och jossans super mysiga stuga i innerstan. Fikade med Helena, kollade greys anatomy med Sofie och Sebastian och nu ska jag försöka sova så jag hinner plugga lite innan sista dagen på jobbet imorgon.

Tänker på dig..


Dan före dan

Och fortfarande ingen julkänsla. Tror mycket beror på att det inte är snö och att jag faktiskt bara är hemma och hälsar på. Klädde iaf granen förut med mamma, Tommy och jossan. Granen börja inte brinna i år men den välte istället och brandlarmet gick igång av tomteblossen. Imorgon blir det först frukost hos mamma, Kalle och mat hos pappa, öppning av julisar hos mamma och sen va jultomte hos Veronica familj. Tror tyvärr jag kommer bli avslöjad och Amanda 10år kommer inte tro på tomten längre.

Kan inte plugga för då håller jag på och somna, men när jag då lägger bort boken blir jag klarvaken och inte kan sova alls längre.
Du är världens underbaraste. Vill bara att det ska bli januari nu.

Tänker bara på dig..


Game night!

Haft spelkväll hos linn och micka med jacob, stefan, chrille och amanda. Tänker inte säga att vi va dåliga men det va sjukt svåra frågor!
Jobbat lite extra idag, 11-19.20 skulle egentligen börjat 13. och imorgon blir det jobb mellan 11-18.30. Skönt med lite extra pengar nu efter jul ändå och så är det roligt att jobba också. Förutom alla stressade, arga kunder. Men förstår dom. Åker hem till mamma imorgon kväll för att klä granen och äta gröt. Och sen vakna upp och det är julafton. Har fortfarande inte fått den där riktiga julkänslan.
Trodde inte det skulle bli så här jobbigt utan dig. Vill bara va med dig. Och saknar dig.

Tänker på dig..


My new hair

Börjar nog gilla det nu ändå fast det är jätte kort!!


Gotland

Äntligen har det kommit lite snö. Men det försvinner väl innan jul ändå. 3dagar kvar. Och att jag ska va tomte?! Vad har jag gett mig in på. Får väl öva lite hemma tills dess.
Fick hoppa in och jobba i måndags på guldfynd efter att jag lunchat med Linn och Sofie. Kände bra ändå. Ska bli kul nu dom andra dagarna. Fått den 30 också så kommer förmodligen inte kunna åka till Göteborg på nyår. Men hörde att jossan och Stoffe ska ha fest hemma hos mamma, Så kanske blir en nyår på landet.
Har plockat ihop mitt liv i kartonger, påsar och väskor nu så jag kan ta med mig en del till hultan redan nu. Måste ändå åka hem sen i slutet av januari igen och hämta möblerna.
Klippte mig igår förresten, Gud va kort det känns! Men gillar det ändå. Och ikväll ska jag och träna med mina favorit tjejer! Jobba imorgon och på fredag och sen tillbringa några dagar på landet igen. Ligger på Linns soffa nu, som jag somnade på igår, och ska försöka plugga hela dan. Eller måste plugga hela dan!
Vill bara att tiden ska gå fort nu så jag får träffa dig igen. Saknar dig. Mycket.

Tänker på dig..


Weekend i sthlm

Va på anydaynows spelning på underbara bar i torsdags och träffade så klart två gotlänningar. Men dom va från sudret så ingen jag kände men härligt att höra lite riktig gotländska. Och så klart att få pussa på dig hela kvällen. Spenderade fredagen på Emmas soffa med pizza med Emelie och Christoffer innan som åkte till Arvika. Så där lagom bakis. När Emma kom hem så gick vi till den "lokala puben" och tog två öl och pratade och bara hade det mysigt. Lördags va jag på centralen och fick pussa på dig innan du åkte hem till andra sidan Sverige. Kom hem till Emma lagade något sorts innanlår och potatisgratäng och delade på en flaska vin. Sen drog vi ner på Stureplan men kom inte in, så hamnade på 35års fest på Kungsgatan istället. Kom hem halv 7 och då ville dom andra ha efterfest. Försökte sova men somnade nog inte förens 9. Upp kl.12 för att packa mina saker och sen åka in till centralen och ta bussen till Linköping. Kl.5 hämtade Maria mig på resecentrum och fick skjuts till min bil. Körde i snöstorm i 2timmar och kom äntligen fram till båten. 3timmars båt och hann börja plugga lite innan jag somnade. Och nu ligger jag i mickas säng hos henne och Linn och ska försöka sova. Skönt på ett sätt att va hemma men på ett annat inte. Saknar dig.

Tänker på dig..


ROADTRIP!!

imorgon drar jag, emelie och christoffer till sthlm! kl.9 går bilarna härifrån imorgon bitti för att lämna min bil i linköping hos maria min gamla barnvakt. och så tar jag bussen tillbaka på söndag för att sen åka hem till gotland. känns konstigt att säga att jag ska åka hem, har inte ens någon lägenhet kvar där eller något annat än mina föräldrar och mina underbara vänner som jag saknar riktigt mycket nu.
efter att ha pluggat gärnet dom senaste dagarna så ska jag iaf ha jul-lov i några dagar. ska se när anydaynow spelar på underbara bar imorgon kväll och sen ska lär jag och emma ta en sväng på sthlms uteställen.
blir förmodligen inte kvar så länge på gotland. tror det blir göteborg på nyår och sen ska jag till sthlm igen och kolla upp knät den 2:a januari och sen ner till älskling i kalmar innan det är dax för omtenta den 9:e. och sen tillbaka till hultan för inlämning och en tenta till. och juste, har 5 böcker och 26 artiklar att läsa + allt till omtentan. så lär ju inte va sysslolös direkt. och så ska jag jobba 3dagar. och gå på nause på hp.
tänker på dig..
och saknar dig redan.

VIF

tränade med vimmerby igår. på konstgräs. fan va roligt de va! kändes bättre i knät än det gjorde innomhus. och så va jag med på alla övningar utom när dom skulle spela. då fick jag springa och göra lite andra övningar istället. de verkar riktigt possitiva att jag tränar med dom. och att jag ska fortsätta. känns kul!
så har lite ont i benen idag.. men de är skönt. på söndag ska jag nog titta förbi hultsfreds träning igen. tänkte jag skulle känna efter fram tills jul hur jag ska göra.
nej nu måste jag plugga. igen. känns inte som jag gör annat nu.
tänker på dig..