DB + PSG = sant

David beckham, din godbit.

Tänker på dig..


True.

Tänker på dig..


Weekend

Åkte till Gotland, va vaken i 1,5dygn, tatuerade klart mig för nu, åt riktig mat hos pappa, lekte med elvira, åt nästintill hotellfrukost hos mamma, vann fotbolls cupen och nu är vi på väg hem igen. Bra helg helt enkelt.

Tänker på dig..


All night long

Och ja är tillbaka i tattuerings studion för att fylla på armen lite till. Så taggad fastän ja inte sovit något än. GA cup all night long, vi vann gruppen och knät håller! Score. Och så blev de en lång frukost med min fina, underbara vän Sofie.♥

Tänker på dig..


Gotland igen.

Då va vi på väg, till Gotland jag och My. Första gången för My så ja ska försöka visa bästa sidan, fotboll hela natten nu och så ska ja tatueras hela dan imorgon. Sen blir de så klart middag hos pappa och sen hos mamma. Och så klart mys och födelsedagspresent utdelande hos Therese,Kristian och finaste Elvira. Sen åker vi tillbaka typ.

Tänker på dig..


One more time

Och vi gjorde de igen, onsdagsfyllan. Vi som inte skulle dricka alls igår heller. Så note to myself: festa inte dagen innan en heldags föreläsning från 9-16. Fy fan va gott de ska bli med bakis mat nu. Sen vill ja bara mysa på min soffa.

Tänker på dig..


De ljuva studentlivet.

Ja och My tog i hand på igår morse kl.9 att vi inte skulle dricka förens dada life den 9feb men vi kunde bara hålla oss knappt 24timmar, för man kan ju inte äta ost och kex utan vin eller?

Tänker på dig..


It started like this.


Bra fest?!

Dagsfyllan övergick till dag/natt/morgon fylla. Ja är fortfarande vaken, full och tog precis en promenad och köpte chips. De här händer ju bara mig..

Tänker på dig..


Glad tjej

Bra kväll, skulle inte bli full men blev de ändå. Men de va de värt för ja är ledig! Glad tjej. Med trevligt sällskap all night long.

Tänker på dig..


Finally!!

Tentan skriven också! Så nu är ja helt ledig i 3hela dagar! Woop woop!
Tenta är kul men ja föredrar att supa. Visa ord av My, min sambo.

Tänker på dig..


En sten släppte från mina axlar

Kan ha varit första gången vi skickat in ett arbete innan den senast satta tiden. Score! Nu är de bara tenta plugg tills på fredag och seminarie på torsdag. Sen ska ja fira.

Tänker på dig..


lill-lördag

hade en spännande kväll igår kan man säga, innehållsrik.
men från och med imorgon kommer de inte va så spännande längre för mina dagar kommer bara bestå av b-uppsats skrivande och tentaplugg tills nästa fredag men sen ska vi fan fira att de är över, och de lär bli rejält. MEM-style.

tänker på dig..

the library

ännu en dag i bibblan. men vi ska fan göra den här jävla b-uppsatsen så jävla bra! 2013 ska bli mitt år så vi måste bara göra det.
ikväll blir de iaf lite film-mys med matilda innan vi ska tillbaka hit, to the library.

tänker på dig..

k-town

ehh va fan vi kör väl ikväll. skulle ju aldrig mer dricka sen torsdagens bakfylla, men nu är ju mina fina MEM:are här! i have missed you guys.

tänker på dig..

Hej och hejdå

Hejdå Växjö, hoppas vi ses snart igen för en vild kväll på campus. Men de ska bli så jävla skönt att komma hem till mig nu,min säng och mina egna vanor. Beach 2013 here i come?!

Tänker på dig..


Im back

I Växjö för polisfest ikväll. Shit va de kommer spåra känner ja på mig. med tanke på hur festerna brukar blir här på campus. And i love it♥

Tänker på dig..


Nyår 2013

Sjukt bra nyårsfest, vi red till och med på ett lejon.

Tänker på dig..