ahlgrens bilar cykel.

jag som skulle plugga idag. men har jag gjort det?! nej jag har istället tvättat, städat, lunchat med sofie, fikat med therese, therese mamma och lilla elvira och varit i stenkumla och hämtat veronicas resekläder till helgen som någon ska låna. för jag ska ju få åka med!! :)
och nu ska jag på träning i slite. kanske att man skulle pröva att spela med knäskyddet idag. eller inte.

fick se i hemgalss reklamblad att man kan vinna en rosa ahlgrens bilar cykel! hur tufft hade inte det varit?! och jag som samlar på ahlgrensbilar grejer.
gud va gotland är litet förresten, alla känner alla på något sätt, jobb, fotboll, skola eller andra gemensamma vänner.

tänker på dig..

på ett kallt rävis.

linn hämtade mig kl. 7 imorse och vi åt färska dinkelmackor innan vi åkte med chili till veterinären för kastration. ja det heter tydligen så. åkte lite bil och släppte sen av sofie på jobbet.
powernapade innan vi lunchade på etage.
gick på stan och köpte hårfärg och åkte sen och hämtade den lilla krabaten igen.
hu va han va liten och klen då.
men han va mycket piggare innan vi åkte och hämtade sofie efter jobbet igen.
sen klädde vi på oss mycket kläder för att åka till rävis och se på gute-dalhem som slutade 2-2 efter en bra match.

mot

glömde ju att jag skulle låna linns plattång förut, och lagom jag hunnit med ena sidan så slår den en blå gnista och smäller och en säkring går i halva lägenheten.
blev skit rädd och trodde nästan att jag kund ha blivit blind om jag hållt den närmare ögat.

måste börja med det nya skolarbetet imorgon nu innan jag också börjar jobba.
hade varit skönt att va klar med det innan. bara två veckor kvar nu!
förmodligen till operationen också.
mamma fyllde i min hälsodeklaration och skickade den idag till karolinska med.
så hoppas min remiss kommer nu nu nu!

tänker på dig..

baka, baka liten kaka

fick mina berlocker med posten idagsom jag vann på tradera. och en ser ut som min tattuering!

sen har har bakat muffins som jag och linn äter nu :) cholkad med marabou i.


ikväll blir det först stillman träning och sen sista passet funktional moves på träningscentret.
tänker på dig..

twilight

haft en mysig film dag med sofie, gick till affären och köpte frukost och sen såg vi på coyote ugly och på twilight. man skulle ha haft samma jobb som jersey i coyote ugly. men pappa hade nog inte gillat det..
sen gick vi en promenad i solen innan jag cyklade och mötte linn på frasses kl.4.
så nu har jag lagat mat och ska byta om för träningen på rävis. tidningen skulle komma ikväll med så får väl försöka fixa till mig lite :)
han är ju bara så sexig.

tänker på dig..

1-0

vi knäckte dom idag tjejer!
1-0, fia målgörare.

att man kan känna sig så ensam mitt bland allt folk.
och det finns allt för många som har en del av lucifer i sig.

tänker på dig..

mys, spel och taggningskväll!

mys, spel och taggningskvällen med mina favorit tjejer va helt underbart roligt! först år vi tacos, körde två olika ordlekar, käkade fruktsallad, körde alias tävling och till sist singstar tävling lagen emellan.
och vinnaren efter alla fyra tävlingar blev
fia, sandra, linnea och jennie!



och som final hade vi att vi skulle skriva en ny dalhems låt. och den blev sjukt bra måste jag säga!

sen följde jag med elin ut nykter! helt sant. va väl ganska okej kväll ute för att va nykter ändå.
så hängde vi lite på mc donalds innan vi åkte hem.
en 50+ are som va helt flint kom fram till mig igår och sa:
hade jag haft hår så had jag haft samma frisyr som dig. fan vi cool och snygg den är!


och idag pallrade jag mig upp och gick på spinnig idag med. känndes i benen.
men man känner sig så nöjd efteråt!
och snart ska jag och heja på mitt dalhem som möter p18 kl. 16.00 på rävis.
tagga tagga tagga!!!


tänker på dig..

teen spirit.

städat, tvättat och fixat hemma hela dagen. och lyssnat på en massa gammal musik te.x. teen spirit. egentligen inte min musiksmak men just den här skivan är sjukt bra!
va förbi ö&b en sväng med me helena och köpte allt för vår tacokväll med laget imorgon hos linn. ska bli så kul.och vi ska vara taggade till matchen på söndag!!

dalhem dam A 2011
haft en helmysig fredagkväll med, körde stillman passet på friskis innan jag och sofie åkte och hämtade lenas hund lisa. så söt liten greyhound. så hon låg på hela divanen på min soffa medans vi trängdes framför datan och såg på sista delen av stig larsson triologin: luftslottet som sprängdes. och åt bakad potatis med fetaost röra!

imorgon bitti blir det ett spinningpass innan vi ska göra allt klart för kvällens tävlingar.

tänker på dig..

inte som alla andra torsdagar.

mys dag. morgon promenad, fika på stan. ingen muffins kastning. såg på flickan som lekte med elden och lagade mat innan vi åkte till slite på fotbollsträning och jag va med på hela träningen! :)

dom ringde från sjukhuset idag med. eftersom dom inte gör några korsbandsoperationer på gotland längre så skulle någon från växeln prata med min läkare och nu så ska jag få operera mig i huddinge eller oskarshamn. och dom sa att det skulle bli samma vecka som han sagt innan. annars ska jag fan stämma honom för att han har lurat mig. sån tur att jag och mamma ringde och kollade det här. annars hade det förmodligen inte blivit någon operation.

imorgon måste jag städa, tvätta och fixa allt annat inför lördagen med mina fina dalhems tjejer.

tänker på dig..

cupcakes

inte varje dag man kastar muffins på emma på atterdags. haha skrattar ännu när jag tänker på det.
jag och emma åkte till JODA och åt kycklingspett, efter tänkte vi ta en kopp the och man måste ju ha något annat sött till så vi åkte förbi atterdags på vägen hem till tobbe. kollar in de stora muffinsen med glassyr (cupcakesen) och ska till slut efter ett långt velande kolla om det är cholkad muffins under glasyren. så jag drar lite i pappret och tappar greppet och kastar muffinsen på emma. hon försöker fånga den samtdigt som jag också försöker få tag på den. men båda missar om den hamnar på golvet. skyndar mig att ta upp den ihopp om att ingen sett oss och lägger snabbt ner den i påsen och vi går asgarvande därifrån!
och när vi går ut ser vi att emma har ställt sin muffins utanpå skåpet som dom ska ligga i. haha skrattar nu med! :)

ja innan idag har jag och sofie gått på stan och bara köpt sånt som vi behövde. typ hårspännen och hårfärg. så nu är sofie fin i håret! och så har jag ju varit på en springtur på minst 6km. duktig duktig. trodde att träningsvärken skulle släppa lite men inte..

tänker på dig..

trött tjej.

dubbel pass idag igen. som alla tisdagar. stillman och funktional moves. sa till stillman idag med att jag ville köra på hårt och att jag förmodligen skulle få operera knät om tre veckor. efter det blir det en månads vila och sen kör vi igång hårt igen! vi har sagt att jag ska vara tillbaka på fyra månader om jag bara följer träningen. och jag har som mål att spela höstsäsongen. hoppas på att jag kommer tillbaka och blir starkare än innan!

har myst med therese och elvira idag med! hon fick en prinsessklänning, tärnklänning och en rosa sommar klänning av pappa och lisen som hon kommer bli så söt i om något år.
tvättade bilen med så den va ren tills jag svängde förbi mamma. och körde mot stan. tanken som räknas.
men fan va folk har misshandlat hela högra sidan med att SLÅ upp sina dörrar. finns spår av bl.a. en grön bil.

imorgon ska jag fixa med allt inför lördagens myskväll med laget. dela in lag och välja spel/lekar vi ska tävla i. och tyvärr så kommer jag vara utom tävlan. då är det ju inte lika kul. när man inte kan vinna. är ju faktiskt det som är grejen. men är man med i festkommiteen så får man ta det. är ju lite av en vinst ändå.

har kommit på att jag vill bli festfixare eller nåt sånt. är så hilma kul! eventmanager hade varit någott. måste nästan in på studera.nu på en gång och söka!

tänker på dig..

knee knee knee

lite glad över vad läkaren sa ändå. blir förmodligen operation v.15, alltså om tre veckor!!! fast man kan väl aldrig lita på sjukvården helt så inte förens jag har fått kallelsen kan jag känna mig lung. ska ringa till vårdgarantin imorgon och kolla om jag kan få en annan tid på fastlandet innan! vill ju bara få det gjort nu så jag kan komma tillbaka till mitt vanliga liv. och fotbollen. saknar den mer nu än någonsin. så säger läkaren att man kommer känna sig hel/bra efter tre månader men då är man som svagat i det nya korsbandet så måste verkligen hålla mig och inte gå för hårt fram!

gymmade imorse och har sen haft en super mysig dag när jag luncha och stor-handla med therese och lilla elvira! och imorgon ska jag få träffa dom igen när jag ska ut till fårösund och tvätta bilen och träffa pappa med. hann inte det sist.

tänker på dig..

solig dag.

urspårningslördag. men va sjukt kul! stod tydligen och dansade för mig själv i ett hörn ett tag. :)
så idag va inte allt för roligt. vaknade till och med innan klockan ringde och kände mig hur pigg som helst. det är inte förens jag är på väg till fotograferingen som jag känner att jag fortfarande är full typ. så kortet blev nog super. sen handlade vi med oss frukost/lunch till rävhagens konstgräs där gute mötte sirius i svenska cupen. dom förlorade tyvärr med 3-0. men vi fick två timmar ute i vårsolen iaf. och sen gick vi en lång pronenad hemifrån linn ner till glassbaren jag, linn, sofie och jossan och åt varsin glass. emma kom också och berättade lite kul från gårdagen.
som att nicco nästan fick spö av en tjej.

tre snyggingar på glassbaren idag i solen!

emma och nicco sjöng så fint på sing star igår! till och med me klappen!

gick sen till södervärnshallen och såg endre vinna över kais mora med 7-3!
så blir avgörande på fredag i mora. håller tummarna!
och nu har jag kommit hem och diskat efter igårkväll, duschat och ätit riskakor till solsidan.
så nu kommer jag förmodligen somna på soffan när det blir nyhetspaus kl.10. blev ju bara 4 timmars sömn inatt eftersom jag och natta gick på efterfest med hos andre!

täker på dig..

morgon promenaderna.

så skönt att börja dagen med en långpromenad! varför slutade jag med det? ska jag fortsätta med nu varje morgon.
drack kaffe med carina och bosse med idag, varför gör jag inte det oftare? så trevligt och mysigt.
sen såg jag på mitt dalhem som vann matchen mot stenkyrka med 3-0 efter en ganska dålig match tyvärr..
samlat vuxen poäng med linn, johan, helena och patrik med och varot på ö&b och på maxi och handlat.
så nu sitter jag här hemma och försöker att ladda för en ute kväll med förfest hos mig som alltid!
hoppas det blir en bra kväll. stod i mitt horoskop att idag var en olycksdrabbad dag. och så måste se fräsh ut tills kl.10 imorgon bitti när vi ska fota oss med hela laget. jippi.
och så klart så ska vi se gute imorgon som spelar svenska cupen. kanske lite innebandy med när endre möter mora.

tänker på dig..

riktigt fredagsmys.

haft en helmysig dag idag. först frukost sällis, lagade lunch med therese och matade elvira och gick en promenad med dom. sen gymmade jag med mamma och christoffer, åt fondy med hela familjen + therse och elvira och sen har vi myst allihopa hela kvällen. älskar verkligen den lilla parveln. och så är hon så söt!
imorgon ska jag fika hos veronicas föräldrar carina och bosse innan jag ska och se på mitt dalhem som möter stenkyrka kl.10 i slite.
saknar nästan dom lite ibland. önskar att det va som förr. du jag och killarna. :)

så nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar gå upp 07.00 och gå en lång promenad med mamma innan.
funderar på att gå ut imorgon med. hade ju varit kul. vilka är på? :)

tänker på dig..

skitsjukvård.

ett jätte stort grattis till min fina vän veronica som fyller 23år idag!
vad ska man hitta på idag? fan va jag önskar att det va 10april nu så jag kunde börja jobba! men det är inte långt kvar bara 24 dagar.

så sugen på en ny skinn jacka nu, vet ju att vi fått in en riktigt snygg brun kort jacka! kan ju bli så att jag köper upp min julklapp på den. :)

hade tänkt va lite duktig idag iaf och städa här hemma, söka utbildningar till hösten och gå en riktigt lång promenad så min träningsvärk kan släppa lite. och ikväll blir det träning i slite innan jag ska kolla på film utan att somna :)
fan va jag blev arg när mamma ringde igår och hade ringt sjukhuset för att kolla min tid där imorgon kl.11, men så va det ju inte. dom hade tydligen bytt min tid igen tills måndag 19.40?! har man ens öppet på sjukhuset så sent?! blir så jävla trött på vården här. inte så att det är så akut att jag dör men vill fan få det gjort nu så jag kan spela fotboll, kunna gå och stå på jobbet, helt enkelt ha tillbaka mitt gamla liv. har redan förstört hela förra höstsäsongen för mig och kommer inte bli något den här våren heller. och säkert inte till hösten heller med min tur.

tänker på dig..

mys dag.

haft en helmysig dag idag. stor frukost, väntat och lyssnat på therese på radion, köpt keps till chritsoffer, bakat choklad muffins som va helt underbart goda! och så klart ätit upp dom samtidigt som vi kollade på män som hatar kvinnor. sjukt bra film.
och nu ska jag på gymmet med natta och sen ska vi laga mat tillsammans.



tänker på dig..

back to life

så va man tillbaka till verkligheten igen. började dagen med frukost hos sofie, körde linn till jobbet med sofies raggar bil, emma kom och hämtade upp mig och vi gick en sväng på stan. emma shoppade loss på en massa sommar kläder. tur att jag inte hade med mig några pengar säger jag bara! fikade på ringduvan. gick och hämtade min pärla hos helena. hämtade linn, handlade till mitt toma kylskåp. lagade mat till mig och linn. sofie kom och vi åka någon nötkaka med grädde så där innan jag skulle till stillman igen mer herrarna. han körde ännu hårdare med mig idag dessutom. och sen till vår träning funktional moves på träningscentret. så nu har jag duschat och ätit och ska bara lägga upp lite kläder på en ny auktions sida som nicco visa mig, seconds.se.
och imorgon så blir kanske lite sovmorgon innan vi ska hitta på något bus tillsammans :)

kommmer lite bilder från ekonomhelgen med, fullmoon party och overallisen.










josse tar ton på overallisen!


mellanfest :)






tänker på dig..

oj oj oj..

en hård helg i växjö. men fan va roligt vi har haft! eller? :)
onsdagskvällen började lungt med några glas vin.
hela torsdagen firade vi sophie, till och med me vin på slottet.
fredagen började jag med att gå i skolan och sen va det fullt ös, förfest hos sophie och sen full moon party på sivans. kom väl hem runt 2 efter att nicco sprungit tilll kebab vagnen.
lördag morgon mådde jag skit men det blev bättre efter att vi varit på brunchen. så hann bara hem och duscha efter det innan vi drog till stallet för att se på caps vm. linn och amanda kom till finalen men lyckades tyvärr inte hela vägen. gick hem och öppnade vindunken på förfest hos josse och begav oss strax innan 6 till stenladan där vi kom först i kön till overallisen.
där spårade med mesta ur. men ingen matkastning detta år.
efter det gick vi på mellan fest hos oliver, eftersläppet på stallet hann vi tydligen också med innan vi gick hem till oliver igen på efterfest.
ingen aning när vi kom hem. så vi låg hela dagen igår i sängen och kollade desperate housewives och solsidan.
så idag känner jag mig som människa igen. ska försöka ta mig hem ikväll med. båten går 21.05 så får väl bli den. saknar mina tjejer nu.

tänker på dig..


ekonomhelgen!

skolan av klarad, sophies födelsedag blev sjutk bra, tacos snart och en cider i handen!
ekonomhelgen har börjat!
fullmoonparty tonight! :)



tänker på dig..

äntligen framme!

nu har jag och nicco anlänt till växjö och josses lya.
josse, sara och alex drog på föreläsning nu vid 3 så vi får roa oss själva men inte förstöra något!
tre timmar båt, väntat i 1,5 timme på bussen som sen tog 2timmar och sist stadsbussen 10min. men nu behöver vi inte åka något mer förens vi ska hem. när det nu blir.
ska käka taco paj här hos josse ikväll med sophie och sara också. och så blir det nog något glas vin eller liknande.
imorgon blir det lite annat! :)

BTW så har jag redan ont i benen sen stillman passet med herrarna igår..

tänker på dig..

duktig tjej.

ska vara duktig idag. åkte från stan kvart i 7 för att hinna förbi mamma och slänga in de första lasset med tvätt. köra mamma till jobbet. äta frukost hos farmor med pappa. köra honom till sitt möte. handla för min och mammas lunch. gjort egna semlor som jag ska bjuda alla mina underbara vänner på. hittat hemtentan på vår sida så den ska jag göra. ska skickas in senast imorgon på posten. göra klart marknadsföringsarbetet. träffa therese och elvira. åka till pappa igen så han kan fixa mitt lyse på bilen. igen. inköpskväll på intersport med laget efter 6. till stillman med dalhems herrar efter 7. och sen på vår träning 21-22. skulle va funktional moves ikväll. och sen måste jag packa för mina dagar i växjö. åker redan imorgon bitti 7.20. fullmoon party på fredagen och overallis på lördagen. ska bli så kul! :)

tänker på dig..

tillbaka till verkligheten.

måndag igen. och fan va jag måste plugga!! ska lämna in ett 3-5sidor långt arbete idag och har hittills bara skrivit 1 sida. så mycket annat jag skulle kunna göra. typ pilla navel. och så borde jag fått hemtentan idag med som ska vara klar tills fredag. och när jag är i växjö vet jag att jag inte kommer få något gjort så lika bra att göra det nu.
åker förmodligen onsdag morgon. fast jag vill på islandgames träningen på kvällen så kanske inte blir förens på torsdagmorgon. måste boka idag iaf.
ska bli så kul i växjö som alltid! :)
är bara 11dagar tills jag ska till läkaren med knät. hoppas att dom sen kan få tummen ur rumpan och fixa en operationstid snabbt. funderar på om jag ska ha mer ont tills dess så kanske det går fortare?
vill bara spela fotboll nu!! såg på vår första träningsmatch i lördags mot graip som vi vann med 10-0. rycker i mina ben. så jag va på ett spinningpass innan och sen åt vi kroppkakor hos farmor innan kvällen bjöd på en ute kväll på hp. riktigt kul och mycket folk va det.
så igår mådde man ju som vanligt. dåligt. men lyckades ta mig till spinningpasset kl.18.15 för att sen köpa pizza och se solsidan. perfekt avslut på veckan.

tänker på dig..

case 39

igår va en bra dag. pluggade, lunchade med sofie och lappade bilar med cubus reklam, sökt lägenheter på gotlandshem, gymmade med sofie, solade med både sofie och linn, gick på vip kväll på cubus och drack cider, köpte thai thai och tog med hem till linn, duschade innan jag skulle iväg igen. såg en av de läskigaste filmer jag någonsin sett. case 39. handlar om ett barn som är the devil her self. lucifer.
ska snart gå bort till linn för att äta frukost. hem och städa och sen stå i den där kiosken på krullis.
vet inte vad jag ska göra ikväll ännu. lite sugen på bio men vet inte om det går någon bra. eller om någon vill följa med.
blir nog fest imorgon efter spinning passet, fotbollen och kroppkakorna hos framor.

tänker på dig..
och det va mysigt.

repris.

ja vad har hänt idag egentligen. vaknade vid 7 och kunde typ inte somna om så jag låg kvar på soffan och halv sov till halv 9. åt lite frukost och sen pluggade jag tills 12 och. fick se att den ena uppgiften ska va klar tills på måndag. och att jag får hemtentan imorgon. men den ska inte vara klar förens på torsdag.
pratat med nicco och josse idag så jag får sällskap upp till växjö på onsdag morgon. fan va kul det ska bli med ekonom helgen igen! :) längtar faktiskt.
sprang väl typ i en timme på tränigen idag. så nu har jag ont i benen. så hårt underlag. men skönt ändå.
och så hann jag med en sväng på gymmet innan. lagade till och med mat till mig idag. tortellini.

bjöd precis hit emma på en repris av förra veckan. ost vin och kex.
blev så avis när linn sa att hon och johan skulle dricka champagne och äta ost och kex.

får se vad morgondagen bjuder på. borde plugga hela dagen och tjejerna jobbar ändå. och så är jag sugen på ett spinning pass. hoppas det finns pass och plats imorgon.

tänker på dig..

rullat höfter och skakat rumpa

zumba är inget för mig. nu vet jag det säkert! va verkligen sjukt dålig på det. jag som tyckte att jag dansa bra på krogen. ska definitivt inte göra det igen.

spenderade 1,5 dag i sthlm med mina tjejer. spännande kan man säga att det va. men vi hann med drottningatan, IKEA, fika x 2, luncha med emma, bo hos hanna och köpa världens snyggaste skor som va rea på. kosta 799 från början men nu bara 299 så jag tjänade 500kr på det! :)
eller?!
och inte att förglömma, linn trodde hon köpte 4 kökshanddukar för 20kr styck. men när vi kollar påsen så har hon fyra fyra pack med handdukar. totlat: 16st kökshanddukar.
så vi drev med henne minst en timme på den tre timmar långa resan hem med båten tills hon somande och vi lika så.

idag har jag varit domare på krullis cup. dom som spela gick i 4:an och hildas lag gick vidare till finalerna på fredag utan att jag dömt till deras fördel som hon försökte muta mig till innan.
sen en sväng på gymmet, hem och bytte om och sen fick jag mat hos sofie som hennes föräldrar lagat. timmes promenad innan linn kom och hämtade oss för att ta oss till gymmet en liten stund innan den där zumban.

borde eller måste rättare sagt plugga imorgon och dra till gymmet. ska nog få med mig sofie dit imorgon med efter hon sett sin systerson spela krullis.
och sen är det träning på rävis 18-19.30.
josse fixa biljetter till ekonomhelgen i växjö nästa helg med! fan va kul det ska bli! längtar dit.
synd att du inte ska med bara.

tänker på dig..
vill ha fredag.