underbart väder

och så klart jobbar man då, skulle inte bli förvånad om det är skit kallt på torsdag - min enda lediga dag. men tur att det är Gute invigning imorgon onsdag då så man inte behöver va bakis på jobbet och se ut som en halv döding. va inte allt för roligt i lördags.. fast det blir nog invigning på hp på torsdag också, men man får väl ta det lite lugnt då när man ska köra till jobbet. hoppas att vi kan gå hela laget dit, hade varit mysigt. men imorgon ska jag gå på invigningsmingel med josse! ska bli så kul! :)
har gjort det där med bad och simning till en vana nu, har badat i söndags kväll, måndags morgon i follingbobrottet, måndagskväll(i chefens pool) tisdagsmorgon(i chefens pool) och tisdagkväll i blå lagunen. faktiskt riktigt skönt även om det är lite kallt till en början.
och jag lyckades igen, att mitt vänstra bromsok ramlade av! jag och mamma är på väg hem från badet och jag ska bromsa in i en jätte akarp kurva och bromsen fungerar typ inte! blir skit rädd men tillslut tar bromsen lite och vi stannar efter kurvan och bakom bilen ligger oket. gillar verkligen inte det där skrapande ljudet. så jag fick åka till pappa som lagade bilen och som fortfarande inte kan förstå hur det kan lossna.

ska till lelle imorgon bitti med knät, han vågade inte lita på någon annan sa han. och så ska jag tvätta bilen innan jobbet och förhoppningsvis kunna göra deti bikini så man får lite sol på sig!

tänker på dig..

midsommar

fan vilken underbar midsommar vi hade allihopa! trevligt sällskap och god mat och dryck! är faktiskt den bästa midsommare någonsin! :)
tråkigt att mina tjejer åkte bara. men roade mig ganska bra ändå :) hade typ halva sudersandstranden med mig hem när jag packade upp alla saker. och snällt av alla att glömma så mycket sprit och öl, en halv 1liters bacardi apple, en halv 1liters smirnoff och typ 15öl. tack! nu har jag dricka typ hela sommaren :)
det här måste vi göra om oftare!
och i lördags, midsommardagen vaknade jag 20min innan jag började jobbet och släpade mig dit och dom skrattade åt  mig för jag såg lite sliten ut. men dagen gick och jag var hos anna på 20års middag på kvällen. det blev många drinkar,nog lite för många men goda! så vi tog oss till munken runt 1 men det va inte så kul där. sänkte typ medelålderna med 20år när vi kom. gick hem runt 3 och vaknade vid 6 och mådde inte alls bra, men lyckades somna om tills jag skulle åka till jobbet igen. och idag va jag faktiskt piggare. sen va jag linn och sofie och såg på dalhems herrar som tyvärr förlorade med 3-2. men skönt att sitta i solen och se på svettiga killar ändå :) sen åkte vi och tog årets första dopp i kalkbrottet i follingbo. va faktiskt skönt fast jag fick hoppa i två gånger innan ni vågade er i :) sen simmade vi typ i 20min och det hjälpte verkligen mitt knä! känns mycket bättre nu! så jag får väl simma en sväng varje dag nu frammåt.

jobbar imorgon med och sen är det personalmöte och bad i poolen! :)

 älskar den här bilden, hörde jag en SKÅÅL!!

tänker på dig..

två lediga sommardagar

åh va skönt det va att va ledig idag, har fått en massa bra gjort. först åt jag linn och helena frukost på brödboden och kollade in hela åtvidabergslaget :) sen blev det en lite shopping tur på stan tills 1 och jag hittade en så söt leopard-top, kanske blir den någon dag i helgen! sen åkte vi till maxi och storhandlade allt inför maten imorgon. ska bli så gott och roligt och mysigt imorgon! sen lunchade vi på pasta vagnen inna jag kåg i solen i en och en halv timme innan det va samling på A7 för att bege oss mot DMmatchen mot gotland södra i fardhem och det blev vinst med 4-0. efter det blev bjöds det på grillad korv i skogen innan vi åkte hem igen. hamnade en stund hos linn och johan och såg på 2 ½ men och fick hela godisskålen över mig, eller rättaresagt över min M.

hoppas på strålande sol imorgon när vi ska mysa i solen alla vi! och leka roliga lekar och spela kubb natten lång medans vi dricker gott!

kan inte fatta det du berättde idag. känns så overkligt. vet inte om jag ska skratta eller gråta. vet inte hur jag ska reagera. för bara ett halvår sedan kunde det ha varit jag. fast det är lika bra att det inte va jag. men det känns ändå jävligt konstigt och inte okej, inte okej. 
nu har klumpen i magen kommit tillbaka.
 

tänker på dig..

sol med lime

min onsdag började med ett besök hos sjukgymnasten och det gick bra! han trodde att jag bara hade stukat knät, för efter allt han prövat, vridit och böjt knät så sa han att ledkapseln nog va skadad och att det va den som hade blött och gjort att knät varit svullet. så jag kunde va tillbaka på fotbollsplanen om en vecka! och så klart fick jag en massa rehab övningar som jag ska göra, både nu och sen fortsätta med dom för min balans är inte den bästa. sen åkte jag och jobbade och sen direkt till stan för att se gute-åtvidaberg där det blev 1-1 i matchen efter en ganska tråkig match men bra jobbat med 1poäng ändå! och det va sjukt skönt att sitta på en filt i solen :)
sen åkte jag och sofie ner till vinäger och plockade upp philip och jocke och gick vidare till joda där vi åt mat och drack några öl. sen kom helena och linn också och vi blev tydligen lite högljuda enligt killarna :)
nu är jag hemma med helena men vi ska åka ut till hörsne nu för att den jävla idioten står på parkeringen och tror att han ska kunna göra något men om han ens försöker så ska jag allt se till att han aödrig vågar göra något igen!
ledig nu i två dagar så hoppas på sol och sen ska vi fira midsommar på fårö för det blev klartecken om stugorna idag! ska bli så kul! :)

tänker på dig..

festfixarn de är jag de :)

då va det fixat till midsommar, åkte färja med pappa och ringwall idag och dom frågade vad jag skulle göra på midsommar och jag visste inte ännu då men då erbjöd ringwall sina tre stugor på sudersand som jag kunde få låna gartis om vi höll oss lugna och städade efter oss! så nu ska jag linn sofie johan sebastian therese kristian christain och hans lillebror och han kompis och förhoppningvis helena och patrik med!så vi sak äta lite god midsommar mat och sen dricka och umgås hela kvällen/ natten :) ska bli så kul. finns ju risk för att det kommer dit fler, typ emma :)
rinde runt till en massa olika sjukgymnaster/naprapater igår och fick tillslut en tid hos ryggkliniken kl.9.00 imorgon onsdag. hoppas bara det inte är något allvarligare. annelie sa att det kanske kunde ha varit knäskålen som hoppat åt sidan för det ät där jag har ont nu och där det är svullet. så jag skulle hålla knäet lindat och i högläge tills imorgon.
denna tisdagskväll bjöd på fika och fotboll hos linn och johan med sofie och sebastian också. kunde inte hålla mig från träningen idag så jag va lite bollkalle men hade heller varit med! har inte blivit kallad till matchen på torsdag, och det gör mig lite ledsen hade självklart spelat ändå! lite smärta kan man stå ut med.

på lördag blir det 20års middag hos anna, eller 40års middag då hon ska fira min 20års dag samtidigt för att hon inte va med då. och sen munken så klart! :)

skönt att prata med dig, du förstår och vet redan så mycket om mig fastän vi inte ens har träffats. och det är tackvare dig helena.
tänker på dig..

halta lotta.

fan fan fan det gör fortfarande ont i knät och nu har det svullnat upp hela knäskålen också. men har fått tid till en naprapat/sjukgymnast på onsdag kl.9 så hoppas han kan se vad det är och att jag kan få ett träningsprogram så jag kan bli bra igen! känner mig som en gamling, eller ett mongo typ. och alla kallar mig för halta lotta.

blev en "vanlig" söndag på olearys, och så klart såg vi fotbolls vm när brasilien vann med 3-0 mot svennis elfenbenskusten. och hammarby vann med 2-0 över syrianska! :) och lite 36, tärningsspelet innan jag åkte hem. idag har jag varit och haltat runt på jobbet och det har varit lite folk hela tiden + en russin buss. och nu ska jag äta hemma hos mamma innan vi ska åka till dalhem och se dalhem b - gotland södra kl.19 i dalhem.

blev precis inbjuden till en midsommar middag också.

tänker på dig..

jävla knä

kul att jag fick komma in idag efter 20min i första! men jävligt tråkigt att jag 5min senare vred knät.
fan helvetes jävla skit!
och så gör det sjukt ont, vill inte veta hur det kommer kännas imorgon. ska jobba också. fan.

tänker på dig..
allrahelst nu.


middag på munken

mysig utekväll med middag på munken med josse, emma, nicco, natascha, linda, marie och natta :)  sen gick vi vidare till hp men där va det, tro det eller ej jag som gick hem först! kan ju bero på att jag bara drack en cola till maten och dom andra vin.. så jag och natta gick bort till båten och hämatde hennes bil och åkte hem. så nu laddar jag ipoden och inför matchen med en bit glass i soffan :)
helena ska komma och hämta upp mig och sen ska sofie köra ner oss till båten imorgon bitti vid 6.
nu ska jag packa väskan och göra macka tills imorgon, och se på sista avsnittet av vampire diaries. skulle tydligen va så jävla spännande :)

bara älskar ditt blogginlägg linn :)

tänker på dig..
och saknar.

sol, fika och fågelbajs

jag och anna satte oss i bilen kl.9 imorse och begav oss mot hemse. klippte mig kl.10 och det blev lite kortare och känns skönt med nyklippt! sen åkte vi tillbaka och jag lät anna köra mig pärla och det gick hur bra som helst förutom att vi hamna bakom en bonde en ganska lång och kurvig bit. sen när vi parkerat hemma hos anna gick vi på stan och jag köpter ett par nya nudie jeans på friendhs och ett linne, korta tights på cubus på VIP dagen med 40%. sen hann jag umgås en stund med annas kille adrian och jag babblade på som vanligt. hoppas jag inte skrämde honom. sen åt jag på märtas med sällskap av linn, och när vi nästan vi klara kom en FÅGEL JÄVEL OCH BAJSADE PÅ BORDET OCH PÅ MIG!!! så jävla äckligt att jag höll på att spy! efter det åkte vi till linn och låg på deras gräsmatta och solade tills vi skulle på träningen kl.6 i dalhem. gick bra idag och är uttagen till helgens borta match mot nyköping på lördag. båt-båt så blir tidig morgon och sen kväll.
jag linn och sofie va på vårat cafe ikväll också, coffe corner och drack te och kaffe :)älskar det stället, skulle kunna sitta där varje kväll med er!

imorgon blir det frukost hos farmor och nog en stund i solen innan jag ska tillbaka till jobbet, 11-18.15 och sen till stan direkt efter för att gå på hp och äta med josse och några fler tjejer! :) bra uppladdning inför matchen med riktig mat. vill bara bli av med förkylningen nu, orkar inte med hostan och snoret!

tänker på dig..


inte en vanlig onsdag

ännu inte riktigt frisk från mig förkyldning, så jag fick va hemma från jobbet idag med. så idag har jag sovit i solen, tvättat bilen, ätit mjukglass med mamma, hämtat helena på vägen till stan, sett fotboll i solen i väskinde där fårösund vann med 2-1 och nu för en stund sen va mathilda införbi en stund och pratade lite skit! :) har hunnit med en hel del ändå, så nu är jag helt slut och kommer somna på soffan på två sekunder typ!
imorgon ska jag till hemse och klippa mig hos sandra, och anna ska åka med förhoppningsvis för hon är också sjuk. så vi kan tycka synd om varandra tillsammans! sen hoppas jag på en lång stund i solen också nu när det är fint väder och man är ledig! och så klart en fika på "vårat" nya ställe, coffe corner med linn och sofie innan det är dax för träning i dalhem kl.6. hoppas på att jag får va med i hegens bortamatch också. 

funderar fortfarande på om jag ska hyra ut min lägenhet i sommar? nu när jag inte har någon sambo längre. borde väl göra det, och så tjänar man lite extra pengar på det :)

tänker på dig..

hatar att va sjuk!

ligger på soffan hemma hos mamma och är sjuk! har sovit hela dagen och nu håller tommy på med maten, kan inte säga att jag är hungrig men alltid gott med grillat! flintastek med pommes och sås :)
nu är alla andra och tränar dessutom får mig att känna mig ännu mer ledsen/sjuk när jag inte kan va där. spelade match med div.4 laget igår mot C-laget och det blev vinst än en gång med 3-0. och jag fick vara lagkapten! känndes bra och som att jag verkligen kämpat till mig den.
så i morse fick jag ringa jobbet och säga att jag va sjuk, men dom ville inte ha dit mig heller om jag va sjuk. får se om man orkar jobba imorgon, vill bara bli frisk igen!

söndagen bjöd på fotboll, öl, rosé och tärningsspel hemma hos kevin med helena och neng. :) vad ska vi göra åt söndagarna egentligen? :) ganska mysiga ändå.

tänker på dig..

man lever bara en gång, och det är fan nu!

nyss hemkommen från matchen, fick sitta på bänken hela matchen. men vi vann med 2-0.
så nu ska jag duscha och iväg till linn med alla tjejerna, för HELENA HAR FÅTT SYNEN TILLBAKA! så det blir stundentmiddag hos sandra innan vi ska en sväng på wallers och sen på gute! som vi har längtat! :)

va i othem igår med alla gamla hangvar tjejer, nicco julia natta och therese. vi hade med oss ett halv kilo chips, halvt kilo godis typ och en påse cheese rings :) samtidigt som vi satt och såg fucking åmål och pratade gamla minnen och skrattade :)

vill tattuera mig igen! :)
vi tjejer skulle ha haft något gemensamt, typ ett cocktail glas :) eftersom vi är såna partypinglor! :)

tänker på dig..

SATC 2 :)

vem fan är det som har sagt att den filmen va dålig?! den va ju sjukt rolig från början till slut! :) jag linn och sofie satt längst bak och skrattade hela filmen och jag "stönade" helt plötsligt, och vi tänkte att : det där kommer va vi om 10-15 år! värt varenda krona! men ville också ha någon att krypa ner hos när jag kom hem bara när den slutade så mysigt. 
vaknade av värsta regnskuren runt 7 men nu verkar det ha blivit lite bättre.
va på stan hela dagen igår med tjejerna, hann shoppa en oversize top, navelpiercing, öronhängen, fika två gånger, nya trosor, och till slut fick jag min jeans jacka från hm som har varit slut! :)
sen va det träning i dalhem, har lite ont i baksidan av mitt lår, men bit i hop bara! är inte så farligt. ska va med på bänken på lördagens div.2 match.
ikväll blir det en kväll i fårösund, linn och helena ska hämta sina pojkar på någon fest så vi ska mysa hemma hos mamma så länge!
im loving it! :)


tänker på dig..

money money money.

spenderade min onsdag kväll ute i levide och tittade på fotboll, FG - Levide som slutade 1-0 till FG. kul att man stressar till stan för att se fotboll på sin enda träningsfria kväll från fotbollen! men vad skulle jag annars göra? :) ledig imorgon så jag har lånat mammas bil och ska hyra ett släp för att äntligen få köra allt skit i förrådet till tippen och hämta mina vinterdäck hos pappa innan dom flyttar ur huset. synd för jag gillade verkligen det, där kunde vi alla ha bott tillsammans! :) och sofie ska hjälpa mig att bära och sen ska vi hämta upp linn och möta helena för en shoppingtur på stan, och förhoppningsvis soola!! och fika, kaffi kaffi kaffi, tanter är vad vi är :) eller kaffi brudar :) länge kvar tills vi är tanter!
har fått tillbaka på skatten idag också så då måste vi spendera lite imorgon! :)

tänker på dig..
no answere yet.


livet är för kort för att slösas bort.

fan va skönt med vinst igår! och en ganska bra match. 4-0 blev slutresultatet i spöregnet. va genomblöt efteråt, till och med mina trosor! så den varma duschen va verkligen skön! :) sen hade mamma värmt upp bilen tills vi skulle åka hem. somnade typ direkt när jag kom hem till mamma, har inte blivit riktigt så mycket sömn som det borde ha varit i helgen. men det har varit kul :) som jag allltid säger: MAN LEVER BARA EN GÅNG! :)
jobbat idag till 5 och sen tränat, efter det kom linn och sofie förbi på en kaffe och såg lite film och paratade :) mys! saknar våra film kvällar! typ wallander på söndagarna och lyxfällan på torsdagarna.
jobbar imorgon också mellan 11-17, ska förbi mitt gamla jobb också och lämna kläderna och tacka för mig. hoppas det blir för alltid den här gången. sen ska vi nog se fotboll eller något liknande på kvällen eftersom vi alla är lediga på torsdag, S S L H så ska vi gå en sväng på stan och åka till stranden om vädret tillåter. :)

men nu ska jag sova, så jag orkar gå upp vid 7 och ut och springa ett varv innan jag ska ut till fårö igen.

tänker på dig..
vill men vågar inte riktigt.

B mot C

dricka på en söndag är väl inte det bästa men hade trevligt iaf. jag neng petter andre och kevin satt en stund på olearys och sen gick vi hem till kevin allihop när de inte orkade med dom på olearys längre :) så nu försöker jag lägga upp alla bilder från studenten men fb verkar vägra. misslyckad uppladdning står det bara. och nu snart ska jag bege mig mot fårösund för att äta frukost hos farmor innan jag ska vidare till fårö och jobba. efter jobbet ska jag hemförbi mamma en snabbs och hämta henne innan vi åker till dalhem för match med B-laget mot C-laget. och vi bara måste vinna ikväll tjejer! finns inget annat.
kollade på bilderna sen i lördags nu också, fina vi är när vi sjunger :)



tänker på dig..
nu har jag fått det! eller tagit :)


piggelin-shot

så kul vi hade igår tjejer! förfest hos oss med singstar, shots och drinkar! sen blev det en sväng till wallers innan vi gick vidare till hp med några grabbar från herrlaget. kul och trevlig kväll helt enkelt. skulle sen på efterfest efter krogen men vi "hängde" på mcdonalds tills 4 typ innan vi tog en taxi hem till nobell me starken! :) kom hem vid halv 6 imorse och fick sova någon timme innan jag och josefin skulle ut till fårösund och jag skulle även jobba mellan 12-15 på ebbes. och under den tiden hann det komma två bussar med galna tanter. både kul och stressigt. sen fick vi grillspätt, potatisgratäng, fetaost sallad, grillad majs och champinjoner till middag hos mamma och nu har vi precis kommit hem till jungmansgatan igen.
lite sugen på olearys men vet inte ändå..
och på mina ostbågar :)

tänker på dig..
lite av allt som hänt måste ändå va ödet.

1-1

tyvärr ingen vinst idag, men iaf 1poäng efter 1-1 på älvsjö ip. fick inte spela något idag bara va på bänken medans alla andra avbytare fick komma in. jävligt tråkigt men så är det.
vi har inte förlorat på bortaplan ännu heller och det är bra!
ikväll blir det lite inflyttningsfest hemma hos mig och josefin med alla härliga tjejer från laget! synd bara att mina favoriter inte ska med :(
vem ska jag nu sjunga singstar, lena ph  - jag ljuger så bra med? :) hoppas på en underbart rolig kväll ändå i det vackra sommar vädret! klänning och bara ben kanske? synd att man inte va lite brun om benen bara.
och imorgon är det jobb som gäller mellan 12-15 sen grillat hemma hos mamma!

kanske blir lite efterfest hos oss också? :)

tänker på dig..
för du är så mm..

dagen efter dagen.

åh va stolt jag va över er igår! så fina och glada ni va! och att ni äntligen kommer ut i vuxenlivet på riktigt som oss andra :)
fick tillochmed gåshud när ni sprang ut och skrek och va så himla glada! finns över 100 kort på eran bästa dag hemma hos mig.
jag och emma satt på bogegatan 73 och hade vår egen förfest medans vi lyssnade på alla vagnarna som åkte förbi, och runt 12 gick vi ner till gute för att parta med alla studenter! åh va kul det va! :) men fick tyvärr inte ens se mina tjejer linn och sofie. för de hade åkte hem då, efter en heldag med festande och sjungande kan jag nästan förstå er. fast ändå inte :) fick dansa, prata, dricka, en puss och sen få se och krama dig! :) och smygtitta :) and i loved it!
när gute stängde skulle emmet och nicco på efterfest med två killar så jag tog mitt förnuft till fånga och gick faktiskt hem, eller åkte taxi :) och sen idag har jag varit på jobbet och är ledig imorgon. fast då blir det borta match mot älvsjö, samling vid båten 6.15. så kvällen blir lung, jag och min sambo har ätit tortellini och ser nu på så ska det låta medans vi laddar inför matchen. det blir flyget hem 16.20 och sen direkt till linns studentskiva för lite god mat och bad i mormors pool i vibble:)
sen blir det inflyttningsfest hemma hos oss med laget! :) blir alltid kul när vi alla är tillsammans!

 så här började er dag hemma hos mig :)

tänker på dig..

för ni ska ta studenten!

fan va kul ni ska ha det idag alla mina studenter! linn sofie sandra sandra eric och många fler! :) är där och förevigar er med min nya kamera! :) puss till er alla!

tänker på dig..
fortfarande.


fotboll

blev en kväll med fotboll ändå, fc copa - FG som slutade 1-0 till hemma laget. tycker faktiskt att ni skulle ha vunnit FG, men men.
väntar på helena som ska sova hos mig, vi ska fixa med sofies och linns student presenter nu! åh va ni blir nyfis nu va?! :)
ska bli så kul och se er imorgon mina fina student tjejer! :) på kvällen smäller det ordeltligt! i will be there with you! :)
och det va kul att se dig.

tänker på dig..


1 juni

men det känns inte direkt, men skönt att det blev lite sol på eftermiddagen. åkte i racer fart från jobbet till färjan och sen racade jag vidare mot träningen på A7. skönt med en riktigt jobbig och bra träning! hade en "konditionsbana" som vi skulle springa i 20min. efter det åkte jag och josefin hem till oss och har nu gjort oss klara för att krypa ner i sängarna. jobbar imorgon med 11-17 sen är jag ledig på torsdag: student dagen! och jag och helena ska bjuda linn och sofie på en riktig frukost! med lite smått och gott :) kommer typ stå och gråta när jag ser er alla som går ut!

tänker på dig..
fick ett svar nu :) men långt ifrån alla svar jag vill ha.