vi bor på landet

så klart så är det sol när jag ska jobba. men det får väl gå när jag har det så bra på jobbet.
har gått en promenad imorse med och gjort knäböj och tåhävningarna. ätit frukost med mamma och nu ska jag göra mig klar för att åka ner mot färjan. om en timme visst.
ikväll har tjejerna träning men jag har nog beslutat att stanna här ute på landet ikväll med. men imorgon då ska jag in, förbi träningen och sen träna vid stillman.
saknar er. va ju länge sen nu.

tänker på dig..

en kväll i othem

åh va mysigt och roligt vi hade igår! 9 tjejer kom till julia och vi grillade först och sen spelade vi "sanning och konsekvens" och "med andra ord". så roligt att träffa nya trevliga människor.
måste göras om snart igen det va vi alla överrens om.

idag är det morsdag. grattis till världens bästa mamma!

tänker på dig..

28e maj

gick en promenad med mamma, gjorde mina knäböj och tåhävningar. känns fortfarande bra i knät.
allt löste sig med kiosken i dalhem i helgen med. skönt.
lycka till nu tjejer och se till att spöa brommapojkarna! spela som i säsongspremiären mot bajen.
jobbar 11-16 sen ska jag handla grillmaten för kvällen till mig, jossan, micka och therese. och sen ska vi mysa hos julia hela kvällen!
snart är alkoholvadet slut. ska faktiskt bli lite gott med ett glas vitt ändå. kanske nästa helg?

tänker på dig..

2veckor och 2dagar

vaknade kl.6 imorse. men lyckades tillslut somna om en liten stund. om två timmar börjar jag jobba. vad ska jag hitta på så länge. funderar faktiskt på att gå en riktig promenad.
ikväll ska jag träffa therese och elvira och bara mysa. hoppas att vi kan grilla och att det kan sluta blåsa och regna. skönt väder att jobba i.
imorgon åker mina dalhems tjejer till sthlm och möter brommapojkarna. känner på mig att ni vinner! hade velat va där med er.
nu har det gått 2veckor och 2dagar sen operationen. och det känns redan att det går åt rätt håll. ska bara inte göra något dumt. kan gå nu utan att det syns. bara lite svullet ännu.
ska på grillkväll hos julia imorgon. ska bli så mysigt!

tänker på dig..

day off

ledig igår. och då hade jag och linn fixar dag. lämnade ett par skor til  en kund kl.10 och tog min första promenad! möte kl.12 hos morten och sen halv 2 hämtade jag linn på jobbet och vi shoppade en massa ändå till kl.halv 6! städade jossans lägenhet och flyttade in alla hennes saker till mig och sen åkte jag till sebastian och såg på på rymmen, ett program som gick när vi va mindre. och försökte lösa korsord men fick ändra typ allt när linn hjälpte mig till slut. man ska inte änvända bläckpenna alltså.
idag ska jag tillbaka på jobbet. och sen har vi träning på konstgräset i slite ikväll 18.30-20. så jag ska dit och träna jag med me de som stillman sa. knäböj och tåhävningar varannan dag.

blir nog i fårösund också hela helgen. ska ändå bli lite skönt. ska mysa en massa med elvira hade jag tänkt. och på lördag ska vi på grillfest hos julia. och jag kör.
kan visa lite bilder från dopet nu med!




tänker på dig..

första träningspasset

äntligen har jag tränat första träningspasset efter operationen! och det kändes underbart. har till och med lite träningsvärk i armarna och bröstet idag :)
sen va jag hos emma på 6mån sluta röka middag och det va jätte trevligt.
idag är jag ledig och ska lämna ett par skor till en kund som av en slump också bodde på jungmansgatan. sen ska jag lägga mig i solen tills kl.12 då ska jag på möte med thomas, morten och johanna inför dalhem c matchen på lördag. och sen ska jag hämta upp linn på jobbet halv 2 och så ska vi göra en massa ärenden idag nu när lönen äntligen kommit! min första lön sen 25januari.

ikväll ska jag hjälpa jossan flytta in sina saker hos mig och att städa ur hennes gamla. och så kanske jag hinner att vara coach på lite spontan fotboll på a7 19.00 med tjejerna.

tänker på dig..

11dagar

och jag har redan kastat kryckorna. så skönt att det känna att det får frammåt. det är väl nu som jag tror att jag är friskoch hel och gör något dumt och önödig så man får hoppa på dom där jävla kryckorna igen. nog tur att jag inte ska dricka någon alkohol på hela maj ändå.
va på elviras darndop igår. va jättefint och ylva sjöng jätte fint som alltid. du ska få sjunga på mitt bröllop, men jag tänkte ju inte gifta ändå. men kanske på min 25års fest eller nåt.
efter dopet åt vi smörgåstårta och de andra åt även massa olika sorters kakaor och cupcakes som jag bara fick titta på. jag som älskar cupcakes. men jag stod emot och jag och sandra åkte nercabbat till dalhem och såg mina tjejer förlora med 0-5 mot danmark/sirius.
sen grillade vi hos rosdahls pappa i norrlanda och blev helt uppätna av mygg!
och idag har jag jobbat min första dag sen operationen. gick väl bra, känns som jag är så van att ha ont i knät att det inte stör mig så mycket. tänker mest på att inget ska bli fel bara. tror inte jag orkar göra om det.
gasade till stan efter jobbet och såg sista halvleken av gutes match men de förlorade med 0-4. fick träffa mina tjejer iaf.
sen hämtade jag emma och saga och vi köpte med oss korv och saga en pizza och satt oss nere bakom hotell solhem och åt korv och sjöng. hade riktigt kul. sen fick emma övningsköra lite högerstyrd bil på vägen hem med.
och nu har jag gjort klart sista uppgiften till skolan som jag hade missat. så äntligen klart!

behövde skratta ikväll, höll nästan på att kissa på mig till och med. vaknade och va på så sjukt dåligt humör och vet inte varför. nu är det bättre iaf.

tänker på dig..

frukost mys

torsdagen började med frukost hos sofie med linn och helena. sen va vi på stan och jag köpte dop presenter till lilla elvira som ska döpas på lördag! sen hade jag fått svar på mitt mail om när skoluppgifterna skulle vara klara och senast imorgon! så nu är det järnet att komplettera imorgon så jag blir klar och kanske till och med kan få ett VG på kursen. sen ska jag och se fotboll, eskelhem - fårösund som jag vet nu.
hoppas på lite fint väder också iaf på kvällen.
att det kan vara så jobbigt att sitta brevid på träningarna. och det kommer jag ännu göra många månader framåt.

tänker på dig..

en vecka

satt nyss på fiket, gamla ringduvan med helena och sa att jag inte behöver eller vill ha någon pojkvän. för att jag ska kunna göra vad jag vill när jag vill och så vidare. jag klarar mig bäst själv. men nu när jag prata med linn så ska hon och sofie gå med johan och sebastian på bio. då känner jag mig så ensam. vill också gå på bio, hålla handen och mysa i mörkret.

ska till stefan och se fotboll ikväll med amanda, kraft och krille istället.
kanske ska jobba imorgon med. vet faktiskt inte om knät orkar det bara.
redan gått en vecka sen operationen. vill bara att tiden ska gå fortare så jag kan träna igen. det är något som jag verkligen saknar.

tänker på dig..

LOST

idag har jag äntligen fått tillbaka matlusten. har slutat med dom där monster pillerna också. eller ska bara ta dom när jag ska sova. så nu har jag mer ont i knät i stället men det kan de väl vara värt så jag slipper hålla på att svimma när jag går upp.
så har spenderat ännu en dag på soffan med lost. bara 6avsnitt kvar nu så det börjar lösa upp sig.
sen kom therese och elivra hit och vi sov film på soffan allihopa.
åt mat med mamma innan therese tog med och rastade mig för lite fotboll. fårösunds flickor mötte p18 och de förlorade tyvärr med 3-1. men de va skönt med lite frisk luft.
ska va hemma från jobbet imorgon med men kanske blir att jobba en stund på torsdag och fredag beroende på hur det går med medicin och allt.

tänker på dig..

H.O.C.K.E.Y

låg hemma på soffan och såg på lost tills linn kom vid halv 2. halvsov lite. dom där jävla pillerna gör mig så trött. men dom gör så att smärtan släpper lite med i knät. är redan trött på att vara ett kryckmongo. vill bara få börja träna nu och komma tillbaka till fotbollen och laget.
såg copa-eskelhem på a7 idag och det slutade 4-4 efter en riktigt bra match. sen åkte jag linn sofie och sebastian hem till sebastian och spelade kort. tänker inte säga hur det gick. men sen fick jag också mat hemma hos dom innan jag åkte till stefan och kollade hockey med kraft, krille, jocke, linnea, amanda och petter. förlust med 1-6 för sverige.
är hemma från jobbet imorgon med. tråkigt men tror ändå att det är bäst för knät.

tänker på dig..

överkörd

operationen gick bra men nu känns det som jag blivit överkörd av en gaffeltruck. precis som min läkare sa.
men kvällen har fått mig att inte känna efter lika mycket när linn, sofie, kraft, stefan, sebastian och krille va hos mig och kollade på eurovision. inte den bästa låten som vann direkt bara. hade inte hört något låt innan heller så.

imorgon ska jag fortsätta vila upp mig och bli bra så jag kan komma tillbaka till jobbet igen.

tänker på dig..

leaving home

shit va nervös jag är nu. försöker intala mig att det kommer gå bra. mest rädd för att det inte ska bli bra efteråt. och att jag inte ska kunna spela fotboll alls. kan ju nästan det nu.
packat ner mjukisar. är förmodligen det enda jag kan ha på mig efter.
ska åka till jobbet nu. och jobba sista dagen på en hel vecka. jobbar inte förens på måndag igen.
hej hej kryckmongot.
kommer få träningsvärk i armarna av allt hoppande.
tänker på dig..

day one.

första dagen avklarad med godisförbudet. och har inte ens varit svårt idag. men det kommer väl.
hämtade pappa, lisen och deras kompisar inatt så har kört fin bil idag. men efter jobbet plockade jag upp pappa och vi hämtade min pärla igen. den är så fin nu efter att jag och jossan tvättat och städat våra bilar igår.
direkt till träningen på a7 och vi lekte och hade tävlingar idag. jag tog det lugnt och fick va domare. sista träningen va det med. är nervös nu. och lite rädd för att jag inte ska bli som förut. men vi får hoppas att det går bra.

lagt upp en massa av mina bilder på dalhemdam.blogg.se och på jagalskarfotboll.bloggo.nu från helgens bortamatch och förra helgens säsongsstart. får väl fortsätta att fota nu på alla matcher. men det är ju roligt.

imorgon åker jag. shit. tiden har gått ganska fort ändå. ska bo hos min kusin maria första natten och så ska hon skjutsa mig till sjukhuset så jag kommer rätt. sen ska emma hämta mig efter och så ska jag bo där tills på torsdagen då jag flyger hem. sen är jag sjukskriven tills på måndag. hoppas bara jag kan få låna en bil med automat nu.

tänker på dig..

godisförbjud

hamnade på hamnplan igår ändå med sofie som va ute och firade tessan som fyller år idag. kom ju hem med båten 23.20 och hann bara hem och byta tröja och sen iväg, svepa en vin och sen shottade vi ute.
matchen gick inte så bra, förlust med 2-1. men vi hade kul ändå på vår resa med herrarna.
och på båten hem antog jag och linn ett vad. vi ska ha godisförbjud. inget godis, choklad, glass, läsk och kakor. bara popcorn och nötter får man äta. och ingen alkohol under maj månad. kommer nog inte bli så svårt med tanke på att jag förmodligen kommer äta smärtstillande ett tag framöver. så imorgon drar det igång. har satt 31augusti som deadline nu men kanske blir längre. och den som fuskar eller bryter vadet blir skyldig den andra 500kr. fan va jag är taggad. vill ju inte bara ge bort 500spänn så där.
så vi har ätit en massa onyttigheter idag. choklad, mjukglass och kakor. så om vi är på dåligt humör så vet alla varför!
börjar bli nervös nu med. bara 3 dagar kvar. 2 tills jag åker härifrån. och sista träningen imorgon.

tänker på dig..

fredagkväll.

och middag på munken med emma, alex, natta, sara och josse. riktigt mysigt. och jag va chaufför. skönt ändå. ganska van efter att varit chaffis för mamma hela dagen. för hon fyller år nu! 50år blir hon till och med. men hon ser inte ut att va det. vi som använder samma kläder. min fina mamma.
så vi har varit på stan hela dagen och bara myst. och lunchat ute i solen.

imorgon ska jag vara lagledare och åka med till fastlandet för match mot täby. ska bli så kul.
va på möte med morten, annelie och thomas idag med och nu är jag lite chef för dalhem c. känns skönt att dom tror att jag klarar det och så. men har visat att jag verkligen vill va med också. men allra helst vill jag ju spela. nu är det bara 5dagar kvar till operationen. och en träning kvar. sen blir jag ett jävla kryck-mongo.

tänker på dig..

träningsvärk igen.

åh så har jag träningsvärk igen. allra helst i vaden efter att stillman plågade den igår.
det som inte dödar det härdar. men förhoppningsvis gör det nytta och kommer kännas bättre.
när jag kom hem så hann jag se slutet av matchen mellan barca-real.
skulle ha varit ledig idag men jobbar istället, ska hämta två traktorer på lekstugan först och sen skulle det komma en massa varor idag. hoppas verkligen våra clogs kommer!
så jag är ledig på fredag istället. då ska jag ta hand om mamma hela dagen. hon fyller faktiskt 50 på lördag.
stannar nog i fårösund ikväll med när vi inte har någon träning. hoppas att pappa kan se på bilen idag istället och att jag kan träffa therese och elvira.
7dagar.

tänker på dig..

vinst och förlust

för att fira segern, 4-0 mot bajen så gick jag och amanda till JODA och åt god mat :) sen hamnade vi hemma hos emil och lekte lite olika ölspel och på något sätt fick jag dricka slatt glaset. min vanliga tur. lyckades säga kvällens roligaste kommentar med. amanda pratar om chips-tuttar och jag börjar då fundera hur dom skulle se ut och säger: alltså hur ser en chips-tutte ut egentligen? kan ju inte se ut som ett chips direkt. och alla börjar as garva och tyckte att jag gjorde skäl till min hårfärg. sen förklarar dom att chips-tuttar får man när man ätit för mycket chips inte att dom ser ut som chips.
sen drog vi till hp och hade faktiskt riktigt kul. fick till och med smaka på vinnar champagne :) och på något sätt hamnade vi på efterfest hos emil med och gick därifrån 7 lagon så vi hann hemförbi och bytte om för fagning med laget ute i fleringe. trots att vi inte va mer än 12-14st så gjorde vi riktigt mycket.
16.00 åkte jag, linn och amanda till västerhejde ip för att se eskelhem, dalhems B.lag. som tyvärr förlorade.
sen köpte vi med oss chips och mat hem till linn och johan och sov film tills vi åkte hem och jag fick sova 9timmar som va precis vad jag behövde.
så idag har jag jobbat på lagret hela dagen och sen gasade jag till dalhem för att vara lagledare med thomas för C-laget. tyvärr förlorade vi med 4-3. skyller helt klart på domaren.

kolla bilen hos pappa, jobba och träna är väl vad jag hinner med imorgon. bland mina sista pass nu på väldigt, väldigt länge. 9dagar.

tänker på dig..