8minus

så kallt va det när jag gick upp imorse vid 8. klädde på mig mössa, vantar, halsduk, jackan och mjukisar och gick mot sofie för vår långpromenad över öster och adelsgatan. kollade i alla fönster hur fint julpyntat det är nu. så hilma mysigt. sen värmde vi oss med  varmchoklad med grädde :) har fikat på stan med linn och neng också. köpte en julklapp till också.
och nu ska jag köra mot slite och fotbolls träning. ska nog försöka spela idag om jag får. mamma linn är ju inte där idag. vill åka pulka! man måste ju passa på nu medans det är snö. så det blir det nog i morgon efter sofie jobbat klart. min ring va ju så sjukt dålig så vi får väl köra på luftmadrass i år istället. :)

tänker på dig..

the beauty and the beast

har fått upp alla julsaker idag. mysigt.
fick skotta mig ut imorse också men nu är det en fin gång utanför oss.
har varit med sofie och linn idag, fikat på ringduvan och sett på skönheten och odjuret - den förtrollade julen.
och nu väntar jag på roomie, vi har ju vår ost, kex, vin kväll ikväll så blir väl något sånt.
dom ringde från guldfynd idag med och har fått mina tider frammåt, blir en hel del i jul ändå. börjar den 10/12 med utbildning och sen blir det att ta hand om alla julklappstokiga. bara 11dagar kvar. längtar!

tycker faktisk att jay i idol är lik odjuret i filmen vi såg. tydligen bara jag som tycker det också.


lyssnar på en gammal skiva nu med creed och goo goo dolls, varför slutade jag lyssna på dom. riktigt bra.
och kan inte låta bli att lyssna om och om igen på min gamla klasskompis olles låt som han skrev till en tjej i vår klass. sjukt bra. och fin.

tänker på dig..
du är fin.

första advent

va och såg på mitt dalhem igår i sävehallen och vi vann två av tre möjliga och spelade en oavgjord. det va okej men vet att vi kan bättre.
helt sjukt bakis va jag också, va ju ute med sthlms emma i fredags. rikitgt kul att träffa dig. kom väl hem runt 4 efter att linn hämtade oss i min bil. fattar inte vad vi gjorde i två timmar men.
och igår va jag på JODA och åt mat med mina tjejer, helena, linn och sofie. sen såg vi lfilm hemma hos linn- en officier och en gentleman. riktig tjej film. och sen när klockan blev  11 och jag hade tjatat typ hela kvällen på att vi skulle gå ut så drog jag och sofie hem och snyggade till oss och begav oss sen till HP. rikitigt kul och mysig kväll.
i love what happend on the dance floor :)
sen kom sofies pappa och körde hem oss. så idag har jag varit och sett handboll med linn och gute vann! och sen åkte vi till slite för att de fotboll. och vi hann även med en liten sväng på julskyltningen innan jag nu sitter hemma själv i soffan och måste bli klar med plugget. skit tråkigt. och så har inte magnus svarat. crap.
hoppas dom ringer imorgon orkar inte vänta och va arbetlös längre!!!

tänker på dig..

säger bara OLLE

sjukt bra, utklassade verkligen alla andra ikväll!
fix you och beautiful day kunde inte ha gjorts bättre.


så sexigt med killar och gitarr.

tänker på dig..

sms från sthlm.

nu har jag kommit en bra bit med pluggandet. nästan klar. hoppas bara magnus svarar imorgon. så skönt men det har tagit flera timmar också. nu sitter jag och väntar på linn för att se idol. har bakat cholkadbollar till oss :)
fick ett spontan sms från emma nyss, munken halv 12? :)
blev lite paff när hon bor i sthlm. så nu ska vi ses halv 12 på stan. jag som inte skulle ut ikväll. men som emma sa: man kan alltid lita på dig när jag sa vad jag hade i barskåpet. :)
men ska va lung ikväll. måste ju göra klart skolan imorgon innan fotbollen. 13, 14 och 17 i sävehallen.
9poäng till ska va ta! och jag är första kameraman imorgon med.

spontan besöket.

tänker på dig..

ugnspankaka

gick upp redan tio i sju imorse och slängde i tvätt, sen har jag storstädat/julstädat hela lägenheten och ska försöka få upp lite julgrejer senare idag. åt frukost hos sofie också innan hon skulle jobba nu vid 12.
måste verkligen försöka plugga nu. riktigt svår uppgift den här gången. hoppas magnus svarar snart. annars får jag väl ringa morten. ska vara klar på söndag kväll och har typ inte tid i helgen, idol ikväll, fotboll och krogen imorgon, bakis och julskyltning på söndag.
tittar ut på all snö och kan inte tycka annat än att det är så mysigt. iaf nu när det ligger på alla träd och inte blåser omkring. är några centimeter på marken nu.
ska gå en promenad med linn senare också, förbi ö&b och rusta.
har lite ont i vaden sen jag sprang igår, fotbollsträningen blev inställd pga snöstorm. sen gjorde jag ugnspankaka som jag varit sugen på så länge. efter farmors recept :)

tänker på dig..

julisar

man blir faktiskt trött av att shoppa. i armarna allrahelst av att bära alla påsar. har iaf nästan köpt alla julklappar och några till mig själv :) shoppaholic som sagt. svår sjukdom. man blir ledsen när man shoppar och ledsen när man inte gör det.

ska plugga nu tills jag ska på träning i klinte.
så mysigt med snön, hoppas den får ligga kvar tills söndag då det är första advent. eller december ut sen ska det bli varmt igen.

tänker på dig..

25nov 2010

och den första snön är här som ligger kvar på marken.
jag och linn ska ut och gå en långpromenad och på stan och köpa de första julisarna.



så mysigt!

tänker på dig..

style by stars

har precis köpt en klänning från style by stars. bara 149kr, behöver ju faktiskt en till nyår. eller?
va och hyrde film till mig och linn förut på ica wisborg, bara 19kr. thriller - flickan från ovan hette den och va riktigt hemsk! hoppas jag kan sova själv nu när min roomie inte är hemma.
ska på stan imorgon med linn och påbörja julklapps inköpen, är alla vänners dag på cubus, 30% så får väl passa på. kanske något till mig själv också, behöver faktiskt ett par leggins och någon oversize tröja.

farligt att kolla kläder på nätet och alldeless för enkelt att köpa dom.

ringde guldfynd idag men inget svar, hoppas dom ringer imorgon annars kan jag ju gå införbi när jag och linn är på stan. måste måste måste plugga imorgon med!

tänker på dig..

snö?

fan vilket skit väder. snöar men det ligger inte kvar ännu. hellre att det gör det än det här blasket som är nu.
har varit nere och hämtat erics bil halv 7 imorse, ska åka till brobilskrot och lägga på nya vinterdäck på fälgarna och sen sätta på dem på bilen. lagom trött nu när jag inte somna förens halv 3.
men måste börja med den sista delen av uppgiften idag, är inlämning igen på söndag. lika bra när det ändå är skit väder. ska på spinning med sofie kl.12 också och sen på gymmet med jossan och sofie kl.4.

tror jag ska bli lussebullsbagare, eller jag och linn. fan va bra degen och bullarna blev igår! goda också.
skulle ju försöka spela igår på träningen men fick agera christer istället och va styrke ledare med annika till de vilande lagen. riktigt kul, fan va jag ska bli personligtränare.

tänker på dig..

baka baka liten lussebulle

två tjejer försökte få ut eller rättare sagt in en stor soffa genom en liten dörr. och som ni förstår gick det inte så bra. men hade bara någon berättat innan att man skulle skruva av armstöden så hade det ju varit klart nu. fick iaf ner en del. och förlängde livet med en massa skratt.
ska nog baka lussebullar imorgon hos linn med helena och linn, mysigt så här innan första advent för det är det ju redan på söndag.
hoppas dom ringer från guldfynd imorgon, dom skulle göra någon bakgrundskoll på mig och jag vet att jag inte har rånat någon butik förut. vill bara börja jobba nu! när alla andra jobbar.

jag och roomie emma har haft en kväll tillsammans i soffan med varsin data i knät, super sociala. och sett på pensionärs jävlar och druckit oboy. ska väl leta upp en film jag inte sätt ännu och lägga mig i sängen snart.
tänkte gå upp ganska tidigt imorgon och gå en riktigt lång promenad eller ta en springtur. hoppas det blir frukost med min "frukostkompis" sofie också innan hon ska till jobbet.

jag och linn har kommit på ännu en affärsidé nu. säger den inte men det är sjukt bra!

tänker på dig..
ska försöka spela imorgon, cant wait!

fotboll och vampyrer

vad kan jag säga om matcherna i lördags? tre av tre möjliga vinster. 4-0 mot när, 3-1 mot ifk och 6-1 mot stenkyrka. tråkigt bara att angelika ramlade och bröt armen på två ställen. men hon hann göra ett mål innan :) i lördags va jag chaufför åt linnn och johan som va på parmiddag. undertiden va jag på innebandy, endre vann med 4-1 och sen hos anna och såg VD sjukt spännande nu! söndagen spenderade jag i hemse och såg fotboll(och killar) med linn, helena, amanda och amanda. och sen va vi och såg ibk (och killar) som tyvärr förlorade med 8-7 efter en ganska dålig match. och kvällen avslutades på linns soffa med varsin skål jordnötsringar (kostade ju bara 10kr) och beck.
idag ska vi bära ner soffan dom har på balkongen och sen till gymmet med jossan.
och förmodligen ost,kex och vin kväll med roomie senare :)

tänker på dig..

har fått jobb!

dom ringde från guldfynd idag, 14.31 och hon sa: jag har valt dig! :) blev så glad att varken jag eller linn kunde sluta le. så vi va tvugna att åka ner till stan och bara kolla, men vi kom därifrån med varsitt par! va ju 20% på dinsko och det va vi ju tvugna att utnyttja! komm då på vår nya affärside: anonyma shoppoholics.
hej jag heter sara och är shopoholic.
mina nya älsklingar, behövde faktiskt dom. har inga såna.

så vi ska anordna möten där man tar med sitt ett plagg och byter det med någon annan så känns det nästan som man shoppat och får något nytt i garderoben.
har legat hemma hos sofie med hela hennes familj på deras nya soffa ikväll och sett idol. och vår olle är kvar blad de fyra sista!
imorgon bär det av mot havdhem i min svarta fara och ska se mitt dalhem spela futsal. sen får vi se vart kvällen bär av.

tänker på dig..

hemma gjord

kom nyss hem från träningen i klinte. fick iaf stå i mål idag. vill ju så gärna va med och spela med er på riktigt. lagade mat till min sofie och helena innan träningen, riktig potatismos och köttbullar blev det. super gott. har ätit en knäckemacka med potatis mos nu fast alla tycker det är konstigt förutom jag och veronica. annars har jag verkligen inte fått något vettigt gjort idag. eller har köpt första julklappen!
ska antagligen bara pilla navel imorgon också. linn kommer hit efter hon varit på sjukhuset. kanske ska gå och se hockey imorgon kväll eller bara va hemma och se idol as usual.
it realy sucks to be me now. alla är fan likajävladana på ett eller anant sätt.
och dom har inte ringt idag heller. så klart.

tänker på min mamma som är sjuk. kunde ha varit hemma och tagit hand om dig nu istället. hade jag gjort något bra iaf.

tänker på dig..

biblioteket i almedalen

vankade upp på soffan i morse, somnade visst där innan alla gått. men det va skönt :) älskar min soffa!
gick till sofie och åt frukost med henne innan hon skulle till jobbet och sen har jag och linn fördrivit dagen med att gå till almedalsbiblioteket och läst våra böcker, gått en lite sväng på stan och kollat lite julisar och sen gått hem igen. och nu ska jag iväg på gymmet med jossan och sofie, inte jätte sugen men behöver det.
sen ikväll spelar sverige-tyskland så vi ska se matchen hos linn.
imorgon måste jag tvätta, mindre roligt. men har ju inget bättre för mig tills det är träning. i klinte imorgon.

tänker på dig..

it sucks to be us

fan va tråkigt det är att va arbetslös!!!!
gick med sofie till jobbet idag och sen lämnade jag tillbaka hyrfilmerna som va en dag försenade och fick betala 60kr! sen gick jag hem till linn och såg: allt för min syster. en av de hemskaste filmer jag sett. nu sitter vi hemma i min soffa, linn läser harry potter och jag stirrar på datan.
vart fan kan man köpa sig ett liv?!
får väl städa så länge, väntar på att sofie ska sluta och komma hit så vi kan laga mat tillsamans innan träningen i slite ikväll.

tänker på dig..

Don't dream your life, live your dreams.

fotbollsgalan 2010

nyss hemkommen från linn och johan och har sett årets fotbollsgala. och vår gotlänning vann två priser! och på onsdag spelar han med landslaget.
gick och åt frukost hos pappa imorse och sen va jag och linn på en liten shopping tur på stan. köpte en del saker fast jag inte skulle. ett snöhalsband, en ring och ipodfodral. fast det behövde jag. eller? shoppoholic eller?
nu sitter jag i soffan med roomie och hennes tobbe och ser på raw komedy och dricker vin och äter kex :) är ju vin och kex måndag idag.
imorgon är jag fortfanarde arbetslös, men hoppas på att om ska ringa från guldfynd. ska söka tjänsten på cubus imorgon med. får väl välta bilar med emma imorgon och sen på kvällen är det träning i slite. något som förgyller min dag iaf, fotbollen.

tänker på dig..
vill också ha någon att hålla i handen.

äntligen!

färdig med arbetet och har skickat in det, bara en timme försent faktiskt. har ju varit fel på mitt internet :) en vitlögn får man säga ibland så länge det inte sårar eller gör illa någon.
har ätit plankstek med mamma familjen och sen kom mamma therese och kristian och bjöd in sig på tårtan jag skulle ge till pappa så vi åkte ner dit och åt nästa upp hela tårtan :)
så kul att träffa dig och se magen. men som sagt du får föda innan eller efter vi vart i USA.
imorgon ska jag gå en extra promenad till farmor och äta frukost och se åka förbi ahlby på vägen till stan och lämna smakproven på korven till carina, veronicas mamma. sjukt länge sen jag va där men saknar det. alla bus vi gjorde :)

nu ska jag och min kisse nisse (som snarkar för tillfället) gå och lägga oss, mamma väcker mig halv 8 imorgon bitti.

tänker på dig..
ofta. och jag tycker om det.

världens bästa pappa dag

och jag har världens bästa pappa! <3
nu måste jag plugga tills det är träning 13 i västerhejde. känner att jag inte kommer hinna klart men får väl sitta hela natten. sen är det middag hos mamma kl.4 och sen tårta som jag bakat till pappa hos pappa. ska försöka hinna med en liten träff med mammatherese också och magen :)
jag och linn har fått en uppgift av johan, att göra om deras extra rum. så vi ks abära saker och börja spackla imorgon :) så har nästan jobb nu, fast utan betalning tyvärr.

tänker på dig..

sovmorgon

gick nyss upp, va ju så skönt i sängen idag. :)
måste måste plugga nu fram tills kl. 4 då hammarby möter helsingboorg i svenska cupen. synd att man inte har canal +. men ska försöka få med mig någon och gå och se matchen någon annan stans. funderar på vad jag vill göra ikväll, antingen filmkvälls mys hos tessan eller gå på klubb dåbbra på hp? borde väl inte va bakis imorgon när det är fars dag och jag ska äta plankstek hos mamma. och baka tårta till pappa idag också som jag ska ha med mig imorgon.

tänker på dig..
är egentligen arg men kan inte va det.

en fredag som alla andra

färdig vid tandis och 1000kr fattigare, då fick jag ändå något tandbidrag från staten på 600kr. kunde ha gjort något mycket roligare för dom pengarna. bra timmlön måste dom ha iaf, 1000kr på 30 min så 2000kr i timmen hade ju inte suttit helt fel. jag och linn fundrerar på att starta eget, men måste väl plugga typ 5år först. så nej.
sitter hemma hos mamma nu och ska fortsätta med plugget. måste måste bli klar innan söndag. pappa ringer väl runt 12, 1 och ska laga min bil och sen blir det fika hos farmor så klart innan jag tar en tur i spåret i regnet. sen ska vi bara mya hela kvällen med idol och god mat och laura efterrätten :)

December utan dig.
det skär som en kniv
genom mitt liv.
ge mig ett nytt i jul.


tänker på dig..
dum och trodde det fanns de som va annorlunda.
allt är bara ett spel.

tandis tomorrow

har varit duktig och pluggat idag, i flera timmar faktiskt. har nästan kommit igenom halva uppgiften.
va ute och gick en långpromenad med sofie imorse så skönt i solen med lite B-vitamin. sen åt jag tessan sofie frukost hos mig innan jag tog en kaffe med helena och en lite tur på stan. tur att jag lämnade plånboken i bilen annars hade det kunnat bli dyrt. så nu ska jag och sofie åka till elgiganten och lämna in min nya tv hoppas dom kan hitta felet annars skulle jag få pengarna tillbaka. sen blir det träning i klintehamn.
blir att åka till fårösund tidigt imorgon bitti, fick tandläkartid 8.50 lika bra så jag får det lagat. hatar att gå dit bara. och dyrt kommer det bli.

men vår linn kommer hem ikväll så det blir en dag med dig imorgon! shoppa farsdagspresent och senare idol mys.

tänker på dig..
förstår verkligen inte.

jobbat.

har varit och jobbat idag, kan inte säga att det va kul att gå upp när jag visste vad som väntade. men det gick bra ändå. fast har varit hängig hela dagen. hoppas jag kan träna bort förkyldningen nu på gymmet. ska dit med jossan och sofiepropp. sen ska jag och sofie laga romantiskt middag till oss, eller iaf middag :)
ska bli skönt att få in några kronor på kontot nu den 25e, kan inte säga att det är mycket kvar direkt.
måste ringa jävla elgiganten också så jag kan få igång min nya tv. är något fel på scarten i tvn.

fan va fin bloggen blivit nu med :)

tänker på dig..

hoppas hoppas hoppas!

ligger hemma på soffan under täcket med sofie :) är sjuk, har fortfarande inte fått tillbaka min röst. trodde bara det berodde på 4timmars singstar med det är nog en blandning. fick min nya tv igår men dvd:n funkar inte och playstationet blev svart/vitbild och inget ljud och det går ju inte när vi ska sjunga.
ska snart på arbetsintervju på guldfynd också, hoppas verkligen att jag får det. håll tummarna!
halv 3 idag. nervös börjar jag bli också.
får väl kliva upp ur soffan snart, har legat där sen i går eftdermiddags. fast det får man i det här vädret. vill egentilgen inte gå ut.

tänker på dig..

bakis söndag

as usual, bakis as hell.
men efter träningen idag, fotbollen på olearys och en påse jordnötsringar hos linn på hennes soffa så känns det lite bättre. kollar på beck. har blivit till en bra vana varje söndagskväll tycker jag.
imorgon ska jag och sofie äta frukost och sen ta en tur i spåret. och nog en runda på gymmet också. sen MÅSTE jag verkligen städa imorgon. och plugga.
och så vill jackie ha hjälp på ett jobb på tisdag så det får jag göra med. skönt att tjäna några kronor iaf. så måste jag till fårösund någon dag i veckan, pappa ska fixa bilen igen.
hur ska jag klara mig utan linn nu i fyra dagar?! hon ska till piteå där det är -12(!) på utbildning för sitt nya jobb på frasses hamburgare som öppnar på skarphäll snart.
tråkigt att du åkte hem idag josse men jag får komma och bo hos dig snart istället! <3

så kul kväll igår förresten, singstar i typ 4timmar så har ingen röst idag. eller låter som jag hamnat i målbrottet. va en sväng på munken sen med alla 40+ ragagre som va lite för sliskiga så det blev en sväng på HP också där va det betydligt fler i min ålder och inte lika sliskiga. bara trevliga och söta.

tänker på dig..
du är så fin.

home made





STARWBERRY DAIQURIES for me and linn :)

tonights gonna be a good night.
lördagsurspråning? :)


tänker på dig..

bästa sofie 19år idag!

blev chaufför igår kväll för mina fina tjejer som bor hos mig i helgen. så vi kom hem runt 3 och såg på 8mile och nu har jag och josse nyss ätit frukost och kollar på moulin rough, måste va världens bästa film! orkade inte gå upp imorse och åka till ggn så det blir att kolla lite fotboll i sävehallen innan vi ska till sofie som fyller 19år idag! sen blir det så klart att vi firar henne ikväll hemma hos mig med dom andra tjejerna. och sen munken med alla moppekillar :)

tänker på dig..

fummel och drummel (drummel är jag)

frukost- macka,ägg och te med sofie sen såg vi på pensionärs jävlar roligaste programmet någonsin! :)
sprang till gymmet, gymmade, sprang hem ,duschade och sen en sväng på stan och köpte papper till sofies farmors gotlandsljusstake och en present till sebastian på deras ettårs dag imorgon. och nu sitter jag och väntar på att bli kidnappad av josse. lite läskigt, undrar va hon ska hitta på för bus :) sen ikväll laddar vi inför att fira sofies födelsedag imorgon med idol mys och bakad potatis hemma hos linn. <3

tänker på dig..

surprise!

vilken överraskning man fick igår kväll när roomie kom hem, då hade hon med sig julmust, julskum och cholkad! så vi försökte få fram lite julstämmning i höst rusket med sunes jul på tv:n. lyckades ganska bra iaf, förutom att julcholkaden gjorde oss sjukt illamående.
nu på morgonen jag har och sofie varit på en riktig långpromenad och sen köpt färska mackor till frukost. och nu sitter jag ehmma och väntar på pappa och farmor som är i stan idag och handlar. ska kolla på nya tv till mig, den jag har nu är inte stor direkt. nästan som min data på 15tum. och sen ska vi äta luch tillsammans, ska bli så mysigt! och ikväll ska jag på den andra inomhusträningen fast idag är den i kilntehamn. älskar verkligen fotboll. önskar bara så mycket att jag kunde spela också. måste vara försiktig med knät ändå fast det känndes skit bra på uppvärmningen i tisdags.

tänker på dig..
vill inte vara ensam längre. saknar dig.

mys morgon

vaknade imorse när emma och josse gick upp kvart över 6. men skönt att somna om när dom gick en stund :) sen gick jag och josse till gråbo äffären och köpte en super frukost och har nu avnjutit den samtidigt som vi såg på crossroads. och nu ska jag på spinning kl.12 och josse ska fixa naglarna. sen ska jag på stan med helena och linn och fixa en sak :) och ikväll blir det mer film mys, är ju faktiskt sånt väder ute.

tänker på dig..

malmö - BP, 4 - 0

vaknade nyss och sitter nu och väntar på sofie, vi ska äta frukost och sen gå en långpromenad. sen blir det lunch med min roomie emma innan hon ska till jobbet.
och ikväll är det äntligen träning med fotbollen, men tvivlar på att jag kommer kunna va med hela träningen. för inomhus säsongen börjar nu. vill hellre va helt hel till nästa säsong.
skulle på olearys med linn johan och johan igår och se malmö - BP med dom snäste bara åt oss och sa att det va fullt och att dom inte visa den matchen. så vi åkte hem till linns pappa och farmor och såg matchen istället. trevligt men blev nog en drink för mycket, men så goda med kaluha! måste jag ju köpa hem nu.
malmö vann med 4-0 så nu har dom säkrat segern i allsvenskan.

tänker på dig..