lördag

fan va kul vi hade igår! älskar gute :) och så kul att va med dig emma! är så roligt att man kan stå och parata med en massa folk utan att det ska bli för mycket "på" . älskar gotland på sommaren.
ikväll blir det trädgårdsfest i lärbro hos nicolina med alla gamla tjejer!

såg dig igår och det fick mig verkligen att bli rädd. riktigt rädd. såg rakt in i dina ögon. fy.

tänker på dig..
och er.

saknar.

nu är det bra för mig. ska och jobba och sen försöka hinna åka på träningen. slutar 6 så kommer inte hinna
saknar fotbollen så jävla mycket nu. och er tjejer.
va ute och åt en god middag med den nyblivna 20åringen emma igår på kharma. dom glömde bort min mat så jag fick vänta typ 20 min efter alla andra fått sin.
handla oljefilter och olja till bilen och kattgodis till min lilla prins.
har haft riktigt kul senaste veckan! men saknar våra myskvällar, frukostar, fika och bara va med er som jag trivs så jävla bra med.

tänker på dig..
och på er.

kallis

sola, bada och sen kallis med josse, sophie, emma och några australiensare :)
hade kul igår tjejer! synd bara att det inte blev gute och ett par nya skor.
men vi fick krama bobby från mammas pojkar och bloggerskan kissie :) finns tillochmed bildbevis!

du är så snygg!

tänker på dig..

21?

skönt att komma hem efter ledigheten och bara jobba tre dagar innan det är ledigt imorgon igen! :) ska på stranden och sen kallis! :) och ikväll skulle vi ha gått på nelly shoes på gute men det är någon jävla idiot som har satt åldern 21 ikväll. fan jag som trodde att 20 va den optimala åldern för allt men nej.
så det blir lite förmys hemma hos mig och sen drar vi ut ändå! någonstans borde vi komma in.
hoppas verkligen du följer med ikväll helena hade varit så kul! :)

man kanske skulle ha varit på fårö ikväll istället på smaklösa, lär nog bli ett jävla drag :) får väl höra om det på fredag på jobbet.

tänker på dig..

tequila! tututu rutttutt tutt :)

fan va kul det är att åka på kryssning! först blev det en kväll i sthlm med emma, så mysigt fastän jag mådde skit. sen bar det av mot riga med hela familjen + danne. första kväller drack vi goda drinkar och såg på någon live band och senare gick vi ungdomar högst upp på discot :) och där blev det tequila. många tequila.
kom fram till riga runt halv 11 på lördagen så vi promenerade mot city och fick se en del av stan inna vi begav oss tillbaka till båten för buffe. sen blev det föer drinkar och ännu fler tequila med boysen och vet knappt när vi kom till hytten :) men så sjukt kul!
söndagen kom vi till sthlm runt lunch och åt frukost på mc donalds innan vi tog en shopping tur på drottning gatan, och nu är jag tre par skor och två klänningar rikare :)
kom hem vid 9 med båten och tog en sväng med josse, emma, nicco, sophie och jakob på kharma och gute innan jag kom hem till min underbara soffa! så idag va det jobb igen, faktiskt riktigt skönt med rutiner igen! och ikväll försökte jag träna men fick stoppa mig själv från att fortsatta när det knappt gick att hoppa i sidled utan att det gjorde ont. så nu blir det mer styrketräning och sen kör jag igen!

tänker på dig..


sthlm- shoppa, kryssning- shoppa

idag åker vi! eller först åker jag mamma och tommy till sthlm för att shoppa idag och så ska jag träffa jeanette och sen bo över hos emma! och det ska bli så kul att träffa er va verkligen inte igår. gick nyss upp efter en utekväll med sandra, hilda, josse och johanna. vi hamnade på bur när dom fortfarande har gratis inträde. riktigt trevligt tills vi skulle gå då jag fick dra 3shot och typ 3halva cider. kan va därför jag mås SKIT nu. men som jag brukar säga man lever bara en gång, och den gången är nu!
fick besked om skolan i höst också, 23 reserv på coach and sports management och 307 reserv på socionom. synd att man inte pluggade bättre på gymnasiet. men kom in på två distanskurser i växjö iaf, psykologi och hälsopedagogik. så kanske blir växjö ändå.

nu sitter jag och väntar på mina tjejer ska komma och äta frukost hos mig innan de ska på stranden och jobba. ska bli så kul att träffa er nu det va helt sjukt länge sen, trodde inte vi klarade oss utan varandra så här länge!
4 dagar ledigt nu, ska ligga i poolen med mamma och dricka drinkar tror jag, har ju ändå druckit varje dag nu i tre veckor.
hade riktigt kul på personal femkampen/middagen i tisdags, kan va för att mitt lag- emma, therese, chefen håkan och jag vann! dream team! :)

tänker på dig..

inna - hot

min lever kan inte må bra nu. har kört sen i torsdags igen. men har haft så sjukt kul! jag har dansat eller helt enkelt släppt loss, gone wild runt strippstången i två av dagarna! anna va med första och andra kvällen och även sofie och alla ni killar :) och nu lördags hade jag min lediga dag så jag åkte först till stånga och kollade pärk innan jag hämtade upp anna och vi drog til tofta och stekte i solen hela dagen! så skönt :) älskar sommaren och alla ute kvällar, även fast jag är en aning sliten nu. men imorgon kör vi igen! hoffmeistro på gute och jag och anna ska käka romantiskt middag vår favorit kycklig och pasta med fetaost och honungssås :) sen på tisdag ska vi ha 5kamp efter jobbet och sen ut och äta på kralssons så då kommer det väl slinka ner en och annan drink :) onsdag ska jag till sandra som fyllt år och grilla och sen gå ut. och torsdag åker jag till sthlm för att träffa emma och jeanette och då kanske det blir någon öl på stan. och sen på fredag åker vi på kryssning med familjen och kan gissa att jag kommer hänga mest i taxfreen och i poolen med en drink i handen :)

upp tidigt, kl.6 och bege mig mot fårösund för att träna och sen åka ut på sudersand innan jobbet vid 12 och sola och bada. ska bli så skönt!

så jävla bra att spanien tog hem vm guldet ikväll, jobbigt för nerverna bara att dom va tvugna att göra det så spännande och göra målet i näst sista övertidsminuten.
kul att ögoninflammationen kommit tillbaka också.

tänker på dig..
3

5dagars

oj nu va det några dagar sen jag skrev, har ju hänt en massa kul! i lördags jobbade jag till 5 och sen åkte jag mot stan och gjorde mig iording för en kväll på fidepuben med anna! hämtade upp henne runt 9 och vi begav oss söderut. väl framme traffar vi annas kille adrian och till och med en traktor med vagn som gick från burgsvik till fide :) hade trevligt där och vi åkte någon van till burgsvik igen och hamnade på någon efterfest, och vem traffar jag där jo nicco! helt otippat från min sida så vi hade en trevlig prat stund innan vi gick hem till adrean och sov i typ 3 timmar innan jag fick skjuts med hans mamma till bilen. lite pinsamt men va ju tvugen.
lunchade med mamma och tommy på ebbas och badade i poolen inna jobbet i söndags och sen åkte jag mot stan igen för en kväll med josse! vi skulle bara ta en drink på ballkongen men blev lite fler och vi gick till gute med emma och nicco och träffade christian och han kompis där. va riktigt trevligt och sen blev det efterfest hemma hos mig :) hann sova någon timme innan josse gick till jobbet och jag åkte och tog ett snabbdopp med sofie innan jag skulle till jobbet igen. va sjukt lite att göra på jobet dessutom så vi åt mest godis :)
sen åkte jag till stan igen och traffade sofie och sebastian och vi åkte ner till hamnen och käkade glass och gick runt och kollade på allt folk. så kul att det äntligen är sommar och rörlese! :) sen åkte jag hem och slocknade på soffan vid 11. va nog behövligt efter att knappt sovit på 5 dagar.
idag tisdag va jag först på gymmet innan jag åkte till jobbet. och nu ikväll har jag varit på bio med mamma ich tommy, såg kommisarie späck. men den va inte riktigt så kul som jag hoppats.

har bestämmt mig för att först gymma óch sen cykla till jobbet imorgon, är ju faktiskt bara 1,7 mil. och sen ta ett dopp i poolen innan jobbet :)

saknar mina tjejer! ska bli så kul att ses, längtar verkligen!

tänker på dig..
och jag gillar det.

fredag

och jag sitter hemma hos mamma i fårösund. va sugen på att åkt till stan igen och gå ut ikväll med men känner mig ändå lite sliten efter 2hårda men sjukt roliga kvällar! :) ylva ringde nyss med och ville att jag skulle komma ut till sudersand och sjunga kareoke, lät väldigt lockande men är nykter och då sjunger jag definitivt inte inför folk! men vi kommer att gå dit fler gånger i sommar det lovar jag! :)
imorgon blir det jobb först och vi har så mycket att göra nu, men det känns bra och är roligt. fick mer berömm idag med, att jag hade ett öga för det här jobbet sa dom! :)
sen ska jag till fide puben och dansa och sjunga fram tills kl.4a! :) mamma och tommy ska nog med dit med husvagnen. kan bli kul tror jag. och sen är det söndag, älskar söndagarna.

nu ska vi äta jordgubbar och dricka dooleys! :)

tänker på dig..
om du bara visste hur het du är.

gillar sommarinvigningar!

va på gutes invigning igår med josefine! och sen kom emma, nicco och natta också! det va riktigt kul och mycket folk! :) så himla kul att träffa en massa kompisar från förr, martin och han tjej anne och leo! så nu ska vi grilla och mysa på måndag hemma hos dom! :) ser fram emot det, verkligen! och ikväll ska vi på hamnplans invigning, har förfest hemma hos mig med josse, natta och sandra! nu blir det drinkar innan vi ska med taxin ner vid 10.

hade min enda lediga dag idag, och jag va först hos sjukgymnasten och det va bättre än sist och så fick jag lite nya övningar som jag måste lära mig. och sen åkte jag själv tillkalkbrottet i follingbo och låg och stekte tills kl.halv 5 och sen tog jag en simmtur innan jag åkte hem och gjorde iordning mig för kvällen!
solbränd och fin nu! :)

tänker på dig..
åh vi kramades igår och pratade! :)

 vi igår :)