biblioteket

önskar att vi hade ett bibliotek i hultsfred också. eller nej jag önskar hellre att jag också bodde i kalmar. har suttit här och pluggat nu. och ska snart iväg med nån buss upp till två systrars väg och hjälpa emelie och christoffer att flytta in i sin lägenhet här i kalmar. sjukt avis. men till sommaren blir det nog kalmar iaf. ska försöka söka några sommar jobb här annars får jag väl åka hem till gotland. vill egentligen bara åka hem på semester i sommar men man måste ju ha pengar för att överleva..och måste bestämma min till mitt gamla jobb imorgon om jag ska jobba där eller inte. svårt.
i helgen blir det avicci, åker med tåget upp på fredag morgon kl.10.05. kommer bli awesome!
och så är det bara 20 dagar tills vi ligger på stranden!
tänker på dig..

Vår!

Solen lyser och det är 12grader ute! Sitter på balkongen och njuter efter en timmes promenad. Med denna goda favorit, va jag har saknat dig!


25

ikväll då blir det jag och capten morgan. hemma hos mig på förfest/inflyttningsfest a'la fancy cocktailparty för hela klassen innan vi ska till metropol och den svenska björnstammen.
kanske får mig att bli lite gladare. om en vecka är det avicci! det kommer bli awesome.
tänker på dig..

26

onsdag. då tog vi bilen mot kalmar för att gå på inflyttningsfest hos evelina och sen på nyöppning av kulbben underbar. hemma hos evelina va det trevligt men underbar klubben kändes som en svart klubb i en sunkig källare. drog igång "ringen" och alla på dansgolvet hängde på, det va ifs kul! sen gick vi in på o'learys där det va sjukt mycket folk för att va en onsdag. fick eftersöka matilda kl.2 när vi skulle hem. kom väl hem runt 4 och tro det eller ej så va jag nykter och chaufför(!)
va hos sjukgymnasten igår. inga goda besked. förmodligen något med korsbandet igen. en sjukgmnast till ska se på det på måndag och sen skulle dom nog försöka fixa en tid för magnetröntgen så fort som möjligt. vet inte om jag klarar mer nu. 2 år har snart gått och nu känns det som att jag åkt tillbaka 1.5år i tiden och allt bara börjar om. så kan nog släppa tanken på fotboll igen.
imorgon är det den svenska björnstammen på mettan. i'ts gone be me and capten morgan.
tänker på dig..

30

haft den mysigste helgen på länge och har fått pussa på min älskling! och pluggat men de va ju inte så mysigt. kom hem igår igen och tog ett söndgasträningspass innan jag kolade på big brother. sjukt program. men så kul att se på ändå. idag så ska vi ha föresläsning 15-17, 18 och sen drar vi ner till oskarshamn för att träffa indevotion, bandet vi ska jobba med när vi ska göra en marknadsplan. ska bli riktigt kul och hoppas vi får höra dem repa lite med ikväll. dom är riktigt bra! kolla in deras hemsida: http://indevotionmusic.com/ älskar låten gogogogogo!
först blir den en promenad i solen inna jag ska sätta mig och läsa 20 things to know of music online.
tänker på dig..

Min present till mig kom idag!


alla hjärtans dag

alla hjärtans dag. då gjorde jag och matilda ett dåligt val. gå till stålis för att se skräckis. inget för oss. jag har sovit någon timme men stackars matilda sov bara en timme natt. och det va snöstorm och 15cm snö vi gick i. men det va roligt att stoffes säng inte pallade trycket. benen gick av och till och med skruvarna vek sig. haha. kom hem och tröst åt lite ben & jerrys och kollade på oc.
imorse drog jag, elelie och christoffer till gymmet innan skolan, affärsredovisningsföreläsning i 3 timmar och sen har jag typ inte gjort ett skit. men nu är jag rast lös och tror det blir stålis ikväll igen. men ingen skräckis dock, blir nog lite vin istället. btw så har min otur inte slutat ännu, högtalarna/ljudet på mobilen slutat fungera. just my year.
saknade dig ännu mer igår än vad jag redan gör.
tänker på dig..

36

föreläsning i 4 timmar, sen gymmet med emelie och christoffer. dax att skärpa mig nu och få knät att bli bra. 36dagar kvar. känner mig ensam. saknar dig så otroligt mycket. förlåt för att jag är som jag är.
tar en promenad till matilda nu istället. vill inte sitta här själv på mina 42kvadrat.
och imorgon är det alla hjärtans dag.
tänker på dig..

dålig karma?

och jag som trodde bilen bara läckte lite olja, men nej nu har hela motorn skurit. kostar ju bara 20 000 - 25 000 att köpa en ny. precis det som jag ville göra nu och har råd med. och så försökte någon hacka kitt fb konto nånstans i världen som jag inte ens visste vad det låg. och jag får ju inte glömma att jag har fått en knut på senan i knät också så ingen mer träning på en vecka till och så ska en sjukgymnast se på det annars kanske det blir titthålsoperation igen och då blir jag borta ytterligare minst 6veckor. försöker verkligen se framåt att jag ska kunna gå och så när jag blir gammal men kan inte tänka på det nu. vill bara spela fotboll. det får mig att må bra. vet inte hur mycket mer skit jag klarar av nu. dålig karma kanske? jag som tycker att jag alltid är snäll och kan inte ens ljuga. nåt måste jag ha gjort iaf.
tänker på dig..

fuck my life

så har biljävlen gått sönder också. hatar vintern. men tar tåget ner till dig nu och hoppas att allt blir bättre när jag får vara med dig.
tänker på dig..

The roof

Gruppat över Skype, handlat, gjort klart smörgåstårtan, ätit smörgåstårtan, ätit annan tårta, träffat emelies släkt, bowlat, druckit öl och kom nyss hem. Men det är någon som saknas hela tiden. Och det är du. Min Jake.
Är bara så fruktansvärt rädd att förlora dig. Hela tiden.

Tänker på dig..


arvika

efter 6 timmar i bil igår så kom jag och emelie äntligen fram till arvika. med ont i rumpan. och va ganska trötta så vi orka inte göra så mycket me igår kväll än att beställa pizza och sitta och prata och se tv hos emelies kompis evelina. idag har det däremot varit ful fart, emelies systers barn wille kom och väkte oss kl.8 för att vi skulle passa honom idag. så vi har byggt med klossar, ätit frukost, åkt pulka, lekt med hunden, ritat, fikat, ätit thai mat innan vi kom hem och gruppade över skype. spårade typ direkt men fick en del gjort ändå. ska göra klart det sista imorgon. sen har vi sett på när emelie gjort smörgåstårtor som ska bli så jävla gott att äta imorgon när emelies pappa fyller 50. så nu är vi ganska trötta ändå.
drömde riktiga mardrömmar inättras. först om mitt ex. usch. och sen om att min jake skulle lämna mig för att jag va så himla dum. svartsjuk och störd. när jag vakna visste jag inte om jag drömt eller om de va på riktigt så jag va tvugen att skicka till jake och fråga om han va arg på mig och tänkte lämna mig. det här va svaret jag fick: inte ens för 10miljoner kronor. jag älskar dig sara. jag tänker inte lämna dig.
och jag älskar dig jake. jätte mycket.
tänker på dig..